Emily BrowningI

Emily Jane Browning

7,5
9 666 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emily Browning

Najładniej jej w brązowym odcieniu, jako blondynka zrobiła się taka " tania "

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
sweetgirl_fw

o tak ;]

mrs robinson

Cudownie piękna w brązowych włosach, niesamowicie tania, szpetna i odpychająca w blond włosach. To niewiarygodne jak niektórym kobietą pasuje tylko jeden kolor.

sweetgirl_fw

w sumie racja, ale wg mnie i bez włosów pozostanie prześliczna :)

nemoooooo

W Sleeping Beauty wyglądała najlepiej, ale to właśnie tam się puszcza najbardziej :(. Nie mogę uwierzyć, że naprawdę tak się sprzedała...

SuperWho

[facepalm]

nie do końca rozumiem co masz na myśli pod najbardziej ogólnikowym hasłem "sprzedała się", ale zagrała świetnie trudną, odważną rolę w filmie dość offowym, także pomyśl chwikę zanim napiszesz coś równie mądrego.

krzygon

Piszę co myślę i nic ci do tego. Bardzo szanuję panią Browning i smutno mi było patrzeć jak stare, brzydkie typy robiły z nią co im się podobało... Jeśli cię to podnieca, to są specjalne strony dla dorosłych...
Po za tym nie mówię, że film jak i gra Emily mi się nie podobały tylko, że nie podoba mi się że zagrała aż tak "odważną rolę".

SuperWho

Mysle, ze o to chodzilo, jakby ta role zagrala np. Lindsey Lohan albo inna cycata dziunia to film nie zrobilby takiego wrazenia

_Nameless_

Myślę, że możesz mieć rację. W szczególności, że Emily jest bardzo ładna, ale dla mnie to był szok po obejrzeniu tego filmu. Może to właśnie miało wywrzeć takie wrażenie na odbiorcy. Taki szok zaskoczenie, może trochę smutek. Ogólnie w świecie filmów gdzie 2/3 stanowią efekty specjalne Sleeping Beauty jest miłą odskocznią... :/