Nie napisałem przecież że mi zabraniasz , chodzi o to że napisałeś to zdanie jakby było faktem a nie opinią .
W jednym zdaniu wyraziłem swoją opinię i stwierdziłem fakt. Po prostu moja opinia pokrywa się z faktami.
Napiszę już niejako na zapas, że Twoja opinia się mija z prawdą ;)
Fakt ?
Nie to jest jedynie twoja opinia z którym każdy ma prawo się nie zgadzać , z faktami się natomiast nie dyskutuje .
Oczywiście, że masz prawo się nie zgadzać z faktami przedstawionymi przeze mnie.
A przepraszam, kto według Ciebie określa lub ma prawo określać co jest faktem, a co nie? Może Ty?
Faktami przedstawionymi przez ciebie ?
Na razie nie przedstawiłeś żadnego argumentu swojej opinii , więc tym bardziej nie można mówić o jakimkolwiek fakcie .
Pierwsze słyszę (widzę), aby tego akurat "wymagała kultura".
Mógłbym prosić jakiś przypis odnośnie powyższego?
Kultury nie zobaczysz na pewno .
Jeżeli wyrażasz swoje zdanie to je uzasadnij, inaczej jest nic nie wartą paplaniną .
Próbuje ci tylko wyjaśnić że na jeżeli piszesz swoją opinię należy ją uzasadnić .
Poziomu tutaj nie ma żadnego , więc nie mam do czego się nawet dorównywać.
Widać tylko że do ciebie nic nie trafia - Potrafisz tylko walnąć zdanie, którego nawet nie potrafisz w jakikolwiek sposób uzasadnić .
"berni_ w odpowiedzi na post: buterfly | 4 dni temu
A czy jest tutaj obowiązek argumentowania swojej opinii bądź przedstawianego faktu?"
To, że Ty sobie tego życzysz (należy??) nie oznacza, że ja muszę to robić. Musisz zrozumieć, że nie zawsze będzie tak jak Ty tego właśnie sobie chcesz. Ale to przyjdzie z czasem, zapewne jak trochę dorośniesz.
Niczego sobie nie życzę od ciebie - Ponieważ jeżeli masz problem z argumentacją swojego zdania, świadczy to niestety o twoim niskim poziome inteligencji .
W jednym poście sobie życzy, a w drugim nie. Dobre.
Jak już sam nie kontrolujesz tego co piszesz, to zgłoś się do lekarza. Może nie jest za późno.
A co do inteligencji bystrzaku - Twoją widać po "Ponieważ jeżeli.." .
Nigdzie nie napisałem do ciebie że sobie tego życzę , więc po pierwsze nie wmawiaj ludziom słów które nie wypowiedzieli .
Po drugie - dobrze że wspomniałeś o lekarzu, bo tej pomocy jak najbardziej potrzebujesz .
Więc Ty nie wmawiaj innym, że coś, gdzieś należy. To nie jest prawo. To po pierwsze.
Po drugie - radzę wrócić do Szkoły Podstawowej. Już tam uczą jak poprawnie składać zdania.