Emma RobertsII

Emma Rose Roberts

7,9
28 957 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Roberts
wepek

Uważam, że jest naprawdę utalentowana, jeżeli chodzi o aktorstwo, potrafi dobrze i naturalnie zagrać w filmie. Widać, że przykłada się do roli, ponieważ filmy z nią moim zdaniem są rewelacyjne. Jako osoba prywatnie jest naprawdę słodka i przemiła, jest pełno filmików, gdzie paparazzi zadają jej pytania, Emma odpowiada z uśmiechem i nie ucieka. Jest jedną z moich ulubionych aktorek. Uważam, że jest naprawdę cudowna :)
Ps. Oczywiście to moje zdanie, więc jeśli nie pasuje komuś to niech wie, że ja tak uważam i ty nie musisz :)

LovesickVEVO

" Jako osoba prywatnie jest naprawdę słodka i przemiła"... pomijając, że na prochach pobiła swojego chłopaka Evana Petersa... :D

karola_24

Nie było żadnej mowy o "prochach" - pokłócili się w pokoju hotelowym, ona złamała mu nos, a on posiniaczył jej całe ciało. Wielkie halo, nikogo nie powinny obchodzić ich prywatne sprawy.

Kierokat

Jest osobą publiczną, wszystkich obchodzą ich prywatne sprawy. Dlatego powstają strony typu "pudel" czy pierdusy jak Show czy Party!

karola_24

Karola coś Ci się pomyliło, ona nie jest osobą publiczną tylko celebrytką. Osoba publiczna to np. prezydent, premier, poseł, ogółem ktoś kto pełni jakieś funkcje publiczne, natomiast celebryta to osoba znana, rozpoznawana np. aktor, pisarz, piosenkarz. Trzeba rozgraniczać te dwa pojęcia, już nie raz się spotykałem, że na celebrytów mówią "osoba publiczna". Dlatego prywatne życie celebrytów należy do nich, nie wpływa na społeczeństwo. Według mnie życiem prywatnym celebrytów interesują się osoby mające nudne własne życie i wolą śledzić życie innych i oglądają "strony typu "pudel" czy pierdusy jak Show czy Party!".
Pozdrawiam

Kolega92

celebryci to ci którzy chodzą po ściankach, celebrytują, zarabiają chodząc na imprezy, są znani z tego, że po prostu są znani, nic ze sobą nie reprezentują np Natalia Siwiec, naprawdę nie wiem jak można nazwać aktora, dobrego aktora celebrytą! Leonardo DiCaprio to zapewne też celebryta? ;D
A aktorzy to również osoby publiczne, ponieważ pełnią pewną funkcję, akurat w przypadku aktorów jest to funkcja zawodowa, społeczna a w przypadku np prezydenta jest to pełnienie funkcji politycznej i również jest to osoba publiczna. :)

Pozdrawiam.

Robaczek_12

Cóż, dla osoby, która danego aktora nie zna (bo np. nie widziała nigdy żadnego filmu z nim/nią) to taki aktor/piosenkara stoi na równi z celebrytą - i to, i to jest takim "no name"em, którym sporo osób się podnieca i nie do końca wiadomo dlaczego ;)

Celebrytów, którzy faktycznie są znani tylko z tego, że są znani, jest naprawdę mało, bo prędzej czy później tacy celebryci próbują zostać aktorami, piosenkarzami, modelami, projektantami albo nawet wszystkim naraz, jak na jakimś polu nie wychodzi ;) korzystając właśnie z tego, że są znani i łatwiej im się na rynek show-biznesu wbić. Przykładowo Pani Siwiec jest (była?) modelką, a na pewno fotomodelką (gdyby nie to, nie zasłynęłaby ze swojego rozjaśniacza sromu), nie można więc powiedzieć, że jest "typową" celebrytką znaną tylko z tego, że jest znana.

Nawet Paris Hilton - "typowa" celebrytka, bo znana głównie z tego / dzięki temu, że ma sławnego na cały świat tatusia to (according to Wikipedia): "amerykańska celebrytka; modelka, aktorka, piosenkarka i projektantka mody."... Cóż, na początku faktycznie jej największym atutem było słynne nazwisko (i uroda), ale poszła za ciosem i zaczęła się też zajmować "konkretniejszymi" rzeczami.

Ze stwierdzeniem, że celebryci "nic" sobą nie reprezentują, to też radziłabym się wstrzymać. Gdyby faktycznie wystarczało być idiotą, by zostać celebrytą, to co drugi Polak by celebrytą został - a tak przecież nie jest. Wniosek z tego taki, że tak naprawdę celebryci to cwane osoby, które tylko udają głupie i puste kiedy wiedzą, że dzięki temu mogą zarobić hajs.

karola_24

Może lubią tak rozładowywać "napięcie" ? Ich sprawa

karola_24

I dlatego też są wykradane ich fotki :D

Co do jej urody, cóż są różne gusta. Mnie zauroczyła jako brunetka :P
Zgodzę się, że wygląda na miłą i sympatyczną, jednak podobno prywatnie wcale nie jest sympatyczna i miła :P

wepek

Bardzo mi się podoba. W zasadzie, żadna wielka piękność z niej, ale ma w sobie coś takiego, że ooooj.
Fajna, fajna :)

MatMaister007

Zgadzam się z tobą MatMaister007 :-)

wepek

Jest ładna, można nawet powiedzieć jak webek "przepiękna" oraz seksi :-) i utalentowana aktorska. Jest zajeb**** :-), grała w wielu fajnych filmach, takich jak: krzyk 4, milerowie, sztuka dorastania, całkiem zabawna historia, zbuntowana księżniczka i w hotel dla psów. POLECAM TE FILMY :D

BodzioFilmManiak

I przy okazji to moja ulubiona aktorka :-)

wepek

Ma coś w sobie i to bardzo. Chyba oczy są jej największym atutem mimo malutkiego zezika

użytkownik usunięty
wepek

Niby jakaś przepiękna nie jest, ale ma w sobie jakiś wewnętrzny urok, który i mi nie daje spać.
Naprawdę zjawiskowa dziewczyna!

wepek

Ładna, ale niestety płaska.

wepek

Według mnie twarz ma zdzirowatą...ale jako aktorka w AHS jest naprawdę dobra. c:

Iyiana

Bardzo ładna. Gra też przyzwoicie.

wepek

Muszę się pochwalić że jest bardzo podobna do mojej żony, prawie jak siostry... :)

wepek

Wkurza mnie. Tak po prostu, nic na to nie poradzę. Ciągle tylko przewraca oczami i robi zdzirowate miny.

wepek

Przeciętna zarówno pod względem urody jak i talentu. Nie lubię filmów z nią - a już Krzyk zupełnie mi zepsuła.

cumartesi

Dokładnie!
Osobiście uważam, że gdyby nie wtyki w show biznesie, nigdy sama by się nie wybiła. O wiele ładniejszą i zdolniejszą aktorka jej pokolenia jest chociażby Holland Roden czy Ashley Benson.

missnothing__

Absolutnie się z tobą zgadzam, gdyby nie kontakty nawet byśmy o niej nie usłyszeli

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
conti01

co zajęłoby Ci sekund kilka xd
?

wepek

dobrze gra i ma coś magnetycznego w sobie. tylko, że zawsze gra podobne postacie, ciekawe czy poradziłaby sobie z bardziej ambitną rolą.

wepek

Mysle , że jest niskim durnym amerykańskim gównem.

owsiakando

Papa Adolf wie najlepiej

Vanillia

Wczas mody , ze unkel dolf wie najlepiej ; )

wepek

dla mnie z wyglądu jest nijaka i przeciętna. z jej talentem aktorskim podobnie.

użytkownik usunięty
wepek

właśnie zlałem się na klawiature

wepek

Według mnie jest świetną aktorką:)

wepek

Nawet fajna.Z wyglądu podobna do innej "aktorki" Lexi Belle:)

TucoSalamanca

Trafne spostrzeżenie 10/10 :D

wepek

Dziewczyna ma w sobie niesamowity urok. Jak dla mnie jedna z najładniejszych aktorek w tym przedziale wiekowym. Ahh chyba się zakochałem..