Emma StoneIII

Emily Jean Stone

8,5
102 334 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Stone

Jaka ona jest piękna. Haha, może brzmię całkowicie jak internetowy nerd, ale dla mnie to jest cud
dziewczyna. :)

volpi

Dla mnie to przeciętna, plastusiową twarz ma :P

timon_filmweb

popieram

volpi

widziałem ją na wywiadzie i na żywca ogólnie przeciętna, myślę że za kilka sezonów to juz w ogóle poleci w dół

volpi

Gdy ją pierwszy raz ujrzałem na ekranie to pomyślałem że bardzo przeciętna dziewczyna, ale ten jej urok, śmiech i tak dalej. Zakochałem się, gdzie ona mieszka?

Jinno

Heh, niestety nie wiem, ale podejrzewam, że w Stanach :D

volpi

Wiem że jesteśmy sobie przeznaczeni i ona też to zrozumie, na pewno, no może trochę jej to zajmie, ale taśma i sznur dadzą nam dużo czasu żeby lepiej się poznać...

Jinno

Na początek polecam chloroform. Tak, żeby do siebie zachęcić.

volpi

"Przepraszam, czy ta chustka pachnie chloroformem?" :D

Jinno

Ona ma już chłopaka, naiwniaku. ;D

dirt16

CO!? Kogo!? Przecież ma być dziewicą, aż do naszej nocy poślubnej!

Jinno

Andrew Garfielda

dirt16

Już jest trupem.

Jinno

Oszczędź go killerze, ja chcę zobaczyć następną część "Spider-Mana". :)

Jinno

Mam takie same zdanie

Jinno

jade tam razem z Tobą. jakoś się podzielimy :D

volpi

Zgadza sie - jest prześliczna.

volpi

W pełni się zgadzam, jest jedną z najpiękniejszych aktorek, szczególnie w rudych włosach.

volpi

Przepiękna, o bardzo niecodziennej, aczkolwiek zachwycającej urodzie.

volpi

Brzydka jest. Bez makijażu wygląda jakby była na coś chora.

volpi

Rzeczywiście jest śliczna. Gdyby postanowiono kiedyś nakręcić filmy na podstawie dalszych części "Ani z Zielonego Wzgórza", byłaby moją wymarzoną Anią Shirley. Eteryczna, blada, z pięknymi, wielkimi oczami, nieco "zakręcona", ale z drugiej strony bardzo kobieca i delikatna. Zwłaszcza w niedawnej "Magii w blasku księżyca". Film mocno przeciętny, ale jej niezwykły urok go uratował.

mrs_robinson

Dokładnie! Jej, właśnie o tym samym pomyślałam. Mogłaby ją zagrać bez dwóch zdań, myślę że adekwatniej niż Megan Follows.