dobrą aktorką i lubię filmy z jej udziałem , ale wydaje mi się , że nie zasługuje (jeszcze) na
20 miejsce w rankingu TOP . :)
pozdrawiam .
A Feldman zasługuję ? Albo Gosling na 12 w rankingu aktorów ? Tutaj w rankingu są większe absurdy niż młoda, piękna, utalentowana aktorka na 20 miejscu ...
zgadzam się , ale wydaje mi się , że takie aktorki jak np . Tilda Swinton , Sandra Bullock , Julia Roberts powinny być wyżej . mają ogromne doświadczenie , a Emma jest jeszcze młoda , wszystko przed nią :)
Jak będę miał 50 lat i laska nie dostanie jeszcze Oskara podcinam sobie żyły. A co tam, mam jeszcze trochę czasu:)
Cóż Emma już spada ZNOWU przez multikonta. Od pary tygodni widać że ktoś ma kilkaset kont o czym świadczy nagłe spadanie aktorek.
A ZNOWU to dlatego że jakiś rok temu też była taka osoba przez którą Emma spadła z 26 chyba na 50 któreś. Tak samo było z Rachel McAdams. Gdyby nie multikonta to Rachel i Emma miałyby średnią powyżej 8,400...
Właśnie widzę, była 16 teraz jest 20 .... To tylko świadczy o głupocie filmwebowiczy i to jak na nich wpływa zwykły ranking. Biedni nie mogą się pogodzić, że ich ulubiony aktor nie jest w nim wysoko. Ale co mnie to obchodzi, ona dla mnie jest numer 1 =).