Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson
dirt16

Absolutnie się zgadzam, jest za wysoko w rankingu. Nie rozumiem zachwytów nad jej talentem aktorskim. W Harrym Potterze nie pokazała niczego ciekawego. Może się jeszcze rozwinie, jest młoda i ma czas.

NieKrzyczDoMnieNaUlicy

Harry Potter już się skończył i dopiero rola w innych filmach zdefiniuje jej karierę aktorską. Na razie wiemy tylko, że umie zagrać dziewczynę machającą kijkiem w filmie młodzieżowym. Teraz się przekonamy czy umie zagrać dobrze także w innych gatunkach filmów.

dirt16

Już można ją było oglądać w Zaczarowanych Baletkach, gdzie wypadła bardzo dobrze. Dlatego myślę, że rokuje na przyszłość i trzymam za nią kciuki.

dirt16

Już jest w rankingu top 100 wiec ludzie widzą to inaczej

Danio31b

To trolle widzą to inaczej, i jej najgorętsi fani tworzą multikonta i dają jej 10-tki. Żadna aktorka nie wspięła się tak szybko w górę, tak więc to powinno być chyba oczywiste. Wejdzie taki koleś, zrobi 10 kont. No ale tak to już jest na filmwebie, tyczy się to także seriali i filmów. Przykładowo: film Avatar był kiedyś w pierwszej 100 rankingu, a nagle szybciutko spadł do 400. I co ja mam przez to rozumieć, że wszyscy użytkownicy na filmwebie zmienili nagle zdanie i postanowili obniżyć ocenę filmu? Nie, to trolle robią multikonta i dają jedynki aby koniecznie ten film spadł bo go nie lubią. To nie jest tylko moje zdanie, ale ogółu. Administratorzy powinni coś z tym zrobić, np. stworzyć jakąś blokadę, żeby użytkownik z danego IP mógł założyć tylko jedno konto, bo to już jest bez sensu.
Dałeś jej ocenę 10 więc pewnie będziesz jej bronił, ale przejrzyj na oczy i nie bądź naiwny. Ja mówię prawdę.

dirt16

Ja nie tworzę żadnych multikont.A dałem jej ocenę 10 bo ją lubię i tyle, a na to całe ocenianie zwłaszcza aktorów patrzę z wielkim przymrużeniem oka .A rankingiem filmwebu nawet nie ma się co przejmować. Jeśli chcesz ranking z prawdziwego zdarzenia to wejdź na IMDB.

Danio31b

Nie napisałem, że ty tworzysz tylko, że inni użytkownicy tworzą.

dirt16

"To chyba oczywiste." Emma nie wspięła się od 119 miejsca przez 10 od fanów tylko przez 1 dla innych aktorek. Już ci wyjaśniam o co chodzi, jeśli tego nie zauważyłeś.
Od pewnego czasu w rankingu aktorek ponad spada gwałtownie średnia 60 % z nich.
Widać gołym okiem że ktoś zakłada kilkanaście kont tylko po to aby obniżyć średnią aktrorki. I uwież mi jestem tego pewna ponieważ żadna aktorka nagle tak szybko by nie straciła średniej to chyba oczywiste. Tylko że to nie jest jedna aktorka a około 60 w tym rankingu. Najbardziej spadają aktorki od miejsc 85 - 100 więc to dlatego Emma wspięła się w górę. Przykład Charlotte Gainsbourg była na 100 miejscu dostała parę razy jeden i spadła na 120 któreś więc Emma poszła przez to w górę.
Tak samo było z innymi aktorkami. Tak wiem że mamy bardzo głupie społeczeństwo w tej Polsce...

Anaissa

co za gnidy... nie mają co robić tylko siedzą i trollują zamiast odrabiać matematykę, gimbusy jedne

użytkownik usunięty
Anaissa

Anaissa może nie w tym temacie mam się wypowiadać to powiem: U Jennifer Lawrence też ktoś robi alterkonta....
Z 46 miejsca na 35 Wole ŻARTY!!!!

Dobrze ale zauważ że Jennifer jest popularna obecnie i dostaje dziennie dużo głosów ( większości pozytywnych ) i różnica średniej miedzy niektórymi aktorkami jest bardzo mała. Kidman, Green, Ryder, Moore, Mara, Binoche w piątek np. wszystkie miały taką samą średnią, więc Jennifer tak wysoko poszła w górę.

użytkownik usunięty
Anaissa

Jest tak "dobra" że nawet Ume Thurman przebiła...
Tutaj też śmierdzi na kilometr "ALTER KONTAMI"

No nie, teraz zrobił się wielki szum do okoła Jennifer, sądzę, że tu akurat obyło się bez alter kont.

dirt16

A ja twierdzę inaczej, co innego kiedy ktoś był na Avatarze w KINIE 3D, gdzie efekty robią wrażenie, aniżeli obejrzenie sobie pirackiej kopii na komputerze, dlatego początkowo lecą dobre oceny, a później spadają, gdy każdy za darmo może sobie zobaczyć film.

Danio31b

Ponadto nie zdziwiłbym się gdyby nagle spadła poza pierwszą 200, ponieważ antyfani też mogą tworzyć multikonta. ;)

dirt16

Czyli by musieli założyć z 300 kont żeby ona spadła. A to dlatego że ma 17 tys. głosów.
Gdyby miała np. 2 000 to by spadła gdzieś na 400 któreś.

dirt16

Dlatego dałeś 2, by zaniżyć? Jakie to infantylne i dziecinne.

butryk_2

Dziecinni są Ci ludzie, którzy dają jej 10 i buntują się gdy ktoś daje jej 1. Czyli ty, bo pewnie nie możesz się pogodzić z myślą, że ona spadnie w rankingu.
Gdybym chciał zaniżyć jej ocenę to dałbym 1. Dałem 2 bo coś tam umie grać (w przeciwieństwie do tego Grinta), ale jak na razie zagrała mało wymagające role.

dirt16

Mimo wszystko 2 to według mnie bardzo krzywdząca ocena .Na 2 to zasługuje jej kumpel z planu Radcliffe .

Danio31b

I tak to 2 ani trochę nie zmieni jej średniej oceny a tymbardziej pozycji w rankingu, więc niewiem dlaczego cię to obchodzi.

dirt16

Ja dałem 10, bo gra bardzo dobrze. Jedna z najlepiej grających w Harrym Potterze. A i inne role zapowiadają się przednio.

butryk_2

A dlaczego uważasz, że gra dobrze? Jakie elementy jej gry aktorskiej według ciebie o tym decydują? I dlaczego uważasz, że jej role zapowiadają się przednio?

dirt16

Lubię to, że każda jej scena wygląda naturalnie - przynajmniej wg mnie, nie jest to sztuczne, wymuszone. I jak na aktorkę przystało (przynajmniej powinno tak być) ma świetną dykcję.

butryk_2

Aktorek o takich zaletach jest mnóstwo poza pierwszą setką.

dirt16

za wygląd 10/10
za grę aktorską 4/10

ludzie rozróżniajcie te dwie rzeczy... ; /

Okash

Za wygląd nie powinno się oceniać ponieważ uroda nie jest jej zasługą, taka się urodziła. No chyba, że kiedyś była brzydka ale zarobiła pieniądze i zrobiła sobie jakąś operację plastyczną, wtedy to by była jej zasługa, ale chyba tak nie było.

dirt16

oczywiście masz rację, jednak jest wiele osób, które tego nie łapią i sugerują się przede wszystkim wyglądem / oceniają bez zastanowienia.

dirt16

nie jej, tylko ewentualnie chirurga plastycznego. poza tym robienie operacji plastycznych to akurat moim zdaniem żaden plus.

dirt16

Ale Emma nie jest aż tak ładna.Brzydka też nie. No i się zgadzam z tym rankingiem.Stanowczo za wysoko lecz nie jest taka zła.Moim zdaniem jest dobrą aktorką a w HP dubbing jest beznadziejny i sztuczny :P

Wrogux

Też uważam, że nie jest ładna, są dziesiątki ładniejszych aktorek. Ale widocznie wiele osób uważa inaczej.

dirt16

Ja na przykład uważam, że jest ładna i zdolna. W HP fajnie się ją oglądało. Obejrzyjcie sobie film - Charlie, bardzo mi się tam podobała! Uważam, że nie jest złą aktorką. A ranking... ja się nim nie sugeruję, bo to tylko ranking filmwebu, a nie jakiś światowy. Poza tym może tutaj być tak wysoko bo grywa w filmach coraz częściej, a starsze aktorki już nie widujemy tak często w nowych produkcjach. Może dlatego? ;)

dirt16

OMG już 48 miejsce O_O

Wrogux

teraz już 46 ;P

dirt16

Fakt, jest ładna, ale nie pociągająca - nawet jak próbuje być sexi, to zawsze mam wrażenie jakiegoś wysiłku w jej postawie, gestach , mimice... O gustach się nie dyskutuje, a tu widzę po prawdzie inną kwestię... Po prostu można być ładnym, ba! pięknym, ale nie pociągającym. Emmo, nie staraj się być kimś innym niż jesteś, nie każdemu z "seksapilem" do twarzy.

dirt16

CZEMU CORAZ WYŻEJ?