Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

O wiele bardziej mi się podoba Eloise Midgeon....

jarkoss179

Ona nie jest brzydka... Po prostu masz inny gust chłopie...
A poza tym widziałeś kiedys Eloise Midgeon bez makijażu ?

qba_85

hehe a Ty widziałas emmę bez makijazu? :P
no

veritaserum

Jej zdjecia bez makijażu łaża wszedzie po necie..:P

A tak w ogóle to czemu uważacie ze jest brzydka...dla mnie jako dziewczyny jest nie najgorsza, cud piekności to ona nie jest ale to juz chłopaka gust decyduje..POwiem tak ona z Danem są warci siebie:P

użytkownik usunięty
veritaserum

Gratuluję całkowitej ignorancji w tej kwestii.
Ja, jeśli jestem w jakimś temacie niezorientowany, to milczę. I Tobie życzę tego samego.
Bo takie ignorancyjne wypowiedzi wzbudzają po prostu śmieszność wśród bardziej światłej części użytkowników.
I tyle.

użytkownik usunięty

Dla jasności, tyczy się to wpisu osoby o nicku Veritaserum.

jarkoss179

yyy... Zaraz oblukam zdjęcia Eloise :D
Bo jej nie kojarzę za bardzo...
A Emma jest bardzo przeciętna i uważam, że kiedyś była ładniejsza.

użytkownik usunięty
jarkoss179

Ciekawa jestem jaki jest twój typ dziewczyny. Najpierw piszesz, że Liv Tyler to "zgrzybiara i twoja babcia jest bardziej fotogeniczna od niej", a teraz Emma Watson według ciebie jest "brzydka jak kapusta". Daj swoje zdjęcie, to inni cię będa oceniać.

jarkoss179

To prawda jest. Gwiazdą piękności to ona nie jest. Powinni ją zmienić. Jest zarozumiała i typowa

Wishmaster

Ale bardzo przepraszam...czytam dalej ten temat i dochgodze do wniosku że wiekszość z was uważa że GWIADA powinna byc cud piękność?? Mieć wypchane cycki, byc blądynka itp. to wtedy nazwiewcie ją GWIAZDĄ ej no przepraszam bardzo!!! w show bisnesie wydawało mi sie ze talent żadzi a nie osobowośc zewnetrzna człowieka. Może Emma nie jest za piękna ale ma rozum a nadodatek na takie gadanie jak wy tu przedstawiacie na forum może jedynie wydrukowac sobie wasze wpisy i podetrzec sie nimi. Ona ma pieniądza, zna ludzi wykształconych u których wszedzie bedzie miłą wpływy. Nie rozumiem po co wam te gadanie o czyms o czym nie macie zielonego pojącia (,mówie tu juz ogółem do innych takze tematów odnoszace sie negatywnie do osobowości artystów).
Każdy ma prawo do wykreowania własnej sympatii filmowej oraz muzycznej, a tu znajdzie sie jeden z drugim który bedzie biadolił głupoty a inni to kupią i temat sie ciągnie bo każdy chce pokazać swoją racje i udowodnic drugiemu jaki on głupi jest. I tak właśnie powstaje POlska już od najmłodszych lat w człowieku utosamia sie ta antypatia do drugiego człowieka (troche oddaliłąm sie od teamatu ale taka jest prawda wystarczy spojrzeć na rzad a na te forum czy inne ŻADNEGO SZACUNKU!!!)

p.s wybaczcie moje wyrachowanie

użytkownik usunięty
Wishmaster

Zawsze gdy ktoś sypie takimi epitetami, proszę o konkretne przykłady zarozumiałości i tej, jak mówisz, `typowości`.
No, chyba że Ty po prostu `wiesz swoje i nie czujesz potrzeby udowadniania swoich słów`?

jarkoss179

Antek masz racje :P

jarkoss179

Mówisz tak jakby była straszną brzydotą... Wiesz co? Idź sobie poioglądaj ,,Ekstremalne metamorfozy" albo ,,Chcę być piękna". Tam są kobiety brzydkie jak kapusty...

Fragaria

Tak, popieram zdanie Hermiony 14. Tyle, że w tych programach kobiety, które z początku są brzydkie jak kapusty, nieraz po serii operacji plastycznych wcale nie są żadnymi pieknościami. Emma też nią nie jest, no ale nie jest znowu taka brzydka.

jarkoss179

Moze nie widziałes jej zdjęc... tylko to co jest na avatarze a to owszem jest dziadowskie... ja mam parę fajnych jej zdjęć i mozna je znaleźc w necie czy Googlu... A tak wogóle to skąd wiesz jak wygląda Eloise Midgen? Nie występowala w filmach...!

Arianne

hello:P moim zdaniem Emma chociaz nie jest cud pięknoscia ma w sobie to cos... jest ładną dziewczyna i wie czego chce:) plus dla Emmy

jarkoss179

czemu jak kapusta?? xD
(głupi wątek=głupi komentarz)

jarkoss179

chciałabym bardzo cie zobaczyć!!!!

i wtedy bysmy ocenili kto tu jest ładny akto nie!! <blee>