Ja mam pytanie do tych ktorzy często piszą np."ci co biorą informacje z pudelka lub plotka itp. i je tutaj wystawiaja to zasmiecaja tylko te forum bo to sa plotki i do tego nieprawdziwe":skoro uwazacie ze te informacje sa błędne w takim razie gdzie mozna znalesc prawdziwe informacje o Emmie Watson no oczywiscie ja tez sadze ze niektore informacje sa kompletnie błędne np.z tym ze Emma pali jointy!!! ale nie ukrywam ze jednak jak jest cos nowego na pudelku czy czyms takim to jednak to czytam bo kto wie czy to nie jest prawda no ale przeciez nie mozna wierzyc czemus co nie jest potwierdzone no ale moze ktos wie gdzie mozna znalesc nie błędne informacje o Emmie Watson i "Harrym Potterze"???
W internecie nie masz niczego na 100%, w prasie, w TV nigdy nie dowiesz się "niebłędnych" ifnormacji, zawsze coś odbiegnie od rzeczywstości.
Co do pudelka.. czasem pieprzy, ale.. można się pośmiać. Nie brałabym jednak tych "artykulików" na serio..
Ja z pudelka na serio biorę tylko informacje o Amy Winehouse...
Nigdy o niej nie słyszałam aż zobaczyłam na pudelku...
Haha...
Jak się zmarnowała...
Do czego głupota ludzka doprowadza...
A z tą Emmą, że pali to jestem w stanie uwierzyć...
Zgrywa dorosłą i tyle...
Daniel to już kopci paczkę dziennie podobno...;P
Oby z takim podejściem daleko zaszli...
no tez przeczytalam ze pali paczke dziennie ale to tez bylo wziete z plotka czy tam z pudelka a catherine najpierw piszesz ze to nie emma bo ma krzaczaste brwi a pozniej ze jestes w stanie uwierzyc ze pali
Bo myślałam, że chodzi o papierosy a nie marihuanę czy coś tam innego...;P
A to o tym, że daniel kopci paczkę dziennie to z gazety jakiejś przeczytałam...
aha kurcze szkoda ze nie wiesz z jakiej gazety w jakich gazetach najczesciej pisza o nich??bo ja jeszcze nigdy nie czytalam o nich z gazety tylko wszystkie informacje biore z neta
To akurat była taka wzmianka na końcu gazety Party:
Party kocha i party szlocha..
I pod szlocha było napisane nad nałogiem Harry'ego Potter'a...
I tam pod tym, że pali paczkę dziennie i że jak na 18-to latka to za dużo...
;D