Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 512 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Talent! Po prostu talent! Tego jej brakuje! Nie wspominając o urodzie, która tez pozostawia wiele do zyczenia (jak cos jestem chlopakiem a nie zazdrosną dziewczyną). I do tego te jej wywiady, mogłaby się bardziej postarac i zwrócic uwage na cos innego niż własna osoba. Ta jej wypudrowana mordka do niczego się nie nadaje, zal mi patrzec jak psuje krajobraz. Nie wiem dlaczego dostała rolę w harrym potterze, mogę się załozyc ze byly bardziej utalentowane od niej osoby.

Jojo_6

Okropność, weź przestań, to moja ulubiona aktorka! Co ty masz do jej gry?! I twierdzisz, że nie jest ładna? Ech...

Emma_Orchidea

A ta jojo to niby co?? Wielka aktoreczka i piosenkareczka. Nie weim ma 14 lat, a wygląda na wiele więcej... muszisz obrazać ludzi! ja już swoją opinie na temat takich ludzi jak Ty wyraziłam gdzieś ponieżej i powtazać mi sie nie chcce... a warto by było!
Emmy aktorką nzawać jeszcze nie można, bo co zagrała tylko w HP, ale jest normalna i zachowuje się normalnie... nie weim co od niej chcesz...

phi... jojo

aniek_2

JoJo to raper... nie chodzi mi o tą wypudrowaną małolate z mtv...

Jojo_6

Ile ty masz w ogole lat? Bronisz tej aktoreczki i jeszcze oskarżasz mnie o słuchanie tandetnego popu jakiejs 14 latki jak to ujełaś. Ja cię nie oceniam! Oceniam Emme bo jest osobą publiczną, która mi się nie podoba.

Jojo_6

Jojo opis który dałaś do Emmy równie dobrze pasuje do aktorki ktorą masz w avatarku...

Markiza

Markiza, po pierwsze jestem chłopakiem:P po drugie masz racje, czy ja kiedys powiedziałem ze owa aktorka jest ucieleśnieniem oscara? jak do tej pory nie zagrala w zadnym ambitnym filmie zebym mial ją bronić. Po prostu lubię serial lost:)

aniek, wiek ma to do tego, ze jakbys trochę popatrzyła to większosc fanatyczek Emmy broniących ją na wszelkich forach to dzieci do lat 15. Więcej nie chce mi sie pisac bo TY masz swoje zdanie JA mam swoje.

Jojo_6

Aaaaaaaaaaa, no fakt... to filmowa Shannon! A ten, ja tez lubię Lost!
Noo... właśnie leci!

Co do Emmy to chciałam tylko powiedzieć, tak, owszem bronie ją, ale wielka fanatyczką nie jestem. Po prostu mi o to chodzi, i tak yhyhyh nie ma wpływa na Ciebie... zreszta nie ważne. Wiem, ze można kogoś nie lubić, dalej, nienawidzić, ale, że tak powiem ludzie przeginają. No bo ile moża, w kółko to samo, w kółko tak samo obrzucać ją błotem i jechać jej na wszystkie strony! czy nie moża po prostu napisać nie lubie ja bo.... tylko jechać ją jakimiś Szlamsonami i innymi przezwiskami?
No wezcie.... troche opanowania!
Nie lubie Paris Hilton, ale jakos nie jade jej od dziwki i tym podobne...

nie weim czy zrozumiałeś o co mi chodzi...

pozdr!

Jojo_6

"jakbys trochę popatrzyła to większosc fanatyczek Emmy broniących ją na wszelkich forach to dzieci do lat 15".

tyle samo latek mają zwykle także te osoby co na nią jadą , no więc wiesz... a poza tym byc może oceniasz prawdopodobnie jej urodę teraz, ale jak ją wybierali była słodka, z napuszonymi wloskami, szaliczkiem i w czarnym płaszczyku wyglądała bardzo dobrze. A "grała" zupelnie poprawnie, nie wiem o co ludziom chodzi, no juz bez przesady.

Co do wywiadów z nią to DOSKONALE wszyscy wiedzą, że ponad połowa jest zmyslona. A to że mówi w nich o sobie...hmmm...no a o kim ma mowić? Poza tym widziałam wiele z nią wywiadów, podczas premier, w dodatkach do płyt, w programach filmowych: zachowuje się i mówi ZUPEŁNIE NORMALNIE, o co więc chodzi???

Jojo_6

Wiesz co? Po pierwsz nie bede sie Tobie tłumaczyć z mojego, ale jak juz odpisuje na Twoje posty: Jestem pełnoletnia i dzis odebrałam wyniki z matury... więc, co do mojego wieku to wyjaśnone?? Czy cos jeszcze?? A po drugie co do tego wsyzstkiego ma wiek? Żeby szanować człowieka... (padła) chodzi mi o Emmę to trzeba mieć 13?? aaaa, i popu nie słucham...

Widze napis Jojo i fotkę płci żeńskiej i skojarzyło mi się tylko z TĄ Jojo... wiec straaaaaaaaaasznie mi przkro, ze tak super nie znam sie na hh czy rapie... tak głęboko w temacie nie jestem! (padła) Chociaz...

No ale.. Emma Ci sie nie podoba i rozumiem, że masz w zupełności prawo ją przezywać od jakis tam Szmatsonów czy szlam...
taaaaaaa...??? Wiem co napiszesz... srartatata, mam prawo do wypowiadania swego zdania... no coments!
Wybacz...

aha i jak sie pisze do kogdoś używa się DUUUUUUUŻEEEJ taaaaak, literki...

Jojo_6

Emma wydaje sie być miła dziewczyną ale jako aktorka jest przęciętna każdy mógłby zagrać lepiej od niej he he;))

Jojo_6

JoJo widziałem w R.V. i Akwamarynie i gra duużo naturalniej niż Emma.

Pawelek

Czemu ona jest głupia nie rozummiem. Nie zdaje mi się, że jest ignorantka itp.

Dr_Bree

Poprawka tzn. Czemu myślicie, że ona jest głupia.

Dr_Bree

Bo nie wiedzą sami jacy są.. Ludzie czy wy jesteście poważni (???) dzieci w przeczkolu maja powazniejsze tematy niz tu na tym forum...Emma głupia...a kto kurwa nie ma zajoba w mózgu??? No któ?? Wszyscy my jestesmi głupi na swój sposób (!!!!!)
POzdro i jeżeli kogos skrzywdziłam to przepraszam..ale te tematy i głupie rozmowy dobrowadzaja mnie do szału.

anetek

przepraszam w przedszkolu miało bys...boshe juz pisac nie potrafie z nerwów

anetek

Nie wiedziałem, że aż tyle osób woli mnie DANA.

Greeat_Snake

ahahahhahaha hahahahaha haaahahaha, nie no faktycznie, yhy, bo JoJo to super dziewczyna z talentem aktorskim... taaaaaaa, jest świetna!
I bosko śpiewa, ona wsyzstko potrafi. Piosenkarka i aktorka, moze za modeling się zabieze?? Z takim talentem... kto wie!
Do nauki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Jojo_6

słuchaj JoJo rozumiem konstruktywną krytykę popartą faktami ale to jak Ty się wyrażasz o innych, a tutaj o Emmie, jest poprostu chamskie. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i nie kewstionuje tego ale czy mama Cię nie nauczyła że mówienie o kimś źle może sprawiać przykrość ? Gdybyś uważnie oglądał wywiady z Emmą to wcale nie kieruje całej uwagi na swoją osobę mówi bardzo inteligentnie i wcale nie o sobie a o tym o co została zapytana. I proszę Cię nie przyzywaj jej, nie przekręcaj jej nazwiska w tak chamski sposób, to jedynie świadczy o tym Twoim wychowaniu. Nie mów też że Ci kótrzy bronią Emmy to dzieci do lat 15, akurat tak się składa że jest wiele ludzi w wieku ok. 20 lat albo i nawet więcej którzy bronią Emmy i są jej fanami.

Jojo_6

JoJo!!!!!!!!!! Wymiatasz!!!!!!!!! To co napisałeś o tej tzw. "Aktorce" to Święte Słowa!!!!!!!!!!! 3maj tak dalej i nie zrażaj się głupimi postami :P

Nike

A dlaczego uważasz, ze te nasze posty były głupie??? Bo się z nimi nie zgadzasz czy co??
Przynajmniej miały więcej niż trzy zdania, wyrażały jakąs opinię i posiadały argumenty w przeciwności do twojego!

aniek_2

Tobie to ja bym radził czytać ze zrozumieniem... Kiedy napisałem, że Wasze posty są głupie??? Możesz przytoczyć zdanie, w których tak się o nich wyrażam???

Nike

Ps. Miałem na myśle te posty, w kótrych twierdzicie, że JoJo, to ta smarkula z MTV. Oto mi chodziło. Rozumiesz?

Nike

A jeśli chcesz ze mną dyskutowac to zapraszam na gg - będzie szybciej

Nike

taaaaak, kocham to. Napisłam taką ładną odpowiedź i komp mi sie zaciał! No nic, nie ważne... (zła)

Ano tak, ja tak to zrozumiałam, ze nasze posty były głupie, bo tak napisałeś:

-Nie napiszałeś o jakie post chodzi, więc ja zrozumiałam, że każde są głupie, bo piszesz: "3maj tak dalej i nie zrażaj się głupimi postami :P". Bo to nie wiadomo jakimi postami ma się zrazać. No tak, teraz można zrozumieć, że wg. Ciebie jest niedopomyślenia pomylić tego JoJo z tą JoJo. Bo ja pomyślałam, ze chodzi o posty związane z ta Emma Watson, że są głupie, bo to temat o niej nie?? No!

- Piszesz też na poczatku: " Tobie to ja bym radził czytać ze zrozumieniem... Kiedy napisałem, że Wasze posty są głupie??? Możesz przytoczyć zdanie, w których tak się o nich wyrażam???" Mogę: "3maj tak dalej i nie zrażaj się głupimi postami :P".
A potem znowy Ty piszesz: "Ps. Miałem na myśle te posty, w kótrych twierdzicie, że JoJo, to ta smarkula z MTV. Oto mi chodziło. Rozumiesz?"
No i jednak twierdzisz, ze są głupie... zreszta no nie wazne!

- Miałam prawo pomyśleć ,że JoJo w nicku to to dziewczęcie, które śpiewa, tancuje i niby tam jest aktorką. Bo tak i nick na to wskazywał i av na którym jest jakaś panna, co później okazała się nia być Shannon z Lost. Nie znam się tak super na hh (choć troche tak) i nie miałam pojecia, że to raper... a ten koleś się na mnie rzuca.

I nie zgadzam się, z tymi "świetymi słowami". Moje zdanie na temat Emmy napisałm powyzej, możesz sobie pzreczytać jeżeli masz ochotę, w co watpie, bo swoje zdanie i tak masz, moje Cie do niczego nie przekona!

aniek_2

Dobra a teraz po tym poście wreszcie wnoszącym coś do dyskusjii kompletnie zmienicie zdanie !
Emma Watson otrzymała na GCSE (odpowiednik polskiej matury)
osiem ocen A+ i dwie A !!!! A+ to chyba 6 a A to 5 więc podumowywując.
Emma wzorowo zdała test dojrzałośći ... jest inteligentna i wie co chce od życia ... i takie smarkule obrażające ją ... nie wiedzą co mówią ...
Mam dla ciebie rade jeśli chcesz mówic że jest głupia to najpierw zostaw komputer, zostaw mp3 i wypisywanie głupich oszczerstw, a ucz się ucz i jak ją pokonasz to pogadamy :P

dzasta_4

I co??? Pewnie ten "odpowiednik polskiej matury" dostała od tamtejszego odpowiednika Romana Giertycha :P

dzasta_4

Jak Emma mogła zdawać maturę, skoro ma 16 lat??
Poza tym jej oceny są inne!
Sama przyznaje, że idzie jej przeciętnie. Podobno zna francuski, a ma z niego 3. Z jakich źródeł ty korzystasz? (pfff)

Lorelai_3

No o tym, że Watsonówna dobrze sie uczy pisało wp.pl, onet.pl i interia...
jak się ma 16 lat w angli to konczy sie hight school, czyli odpowiednik naszego Liceum... Ci z anglii po swojej szkole średniej - hight school idoą do cooleg'u. A teraz miała zaliczenia i końcowe tesyty w swojej szkole!!

A E,mma podobno urodziła się we Francji wec raczej zna dobrze francuski...
a Ty z jkaich źródel kozystasz??

aniek_2

Wszystko spoko tylko, że Emma urodziła się w Anglii, przeprowadziła się na ok. 5 lat do Francji a potem wróciła do Anglii. Emma sama mówiła, ze dużo zapomniała z francuskiego ale napewno wie duuużo więcej niż nie jedno z nas ;)

PureBloodPanther

Jej matak wkońcu jest francuzka wiec nie dała by córka zawaliła j francuzki a zreszta Em napewno chodziła na jakieś kursy przygotowawcze....duże sie prawdy nie dowiemy i nie ma sie co spierać bo moze ani jedna ani druga strona nie ma racjii. Emma sie uczy dla siebie a ni dla fanów.

Jojo_6

Emma jest nie utalentowaną aktorka. Jest brzydka i nie nadaje sie na aktorstwo

i_v_

Ej, ja mam 14 lat i jakoś za nią nie przepadam, ale nie nienawidzę jej. Cały krzyk, że jak się ma poniżej 15 lat, to jest się oglądającym same komedie romantyczne głąbem, jest strasznie denerwujący.
Emma jest mi obojętna, bo zagrała tylko w jednym filmie (po prostu w częściach), a jako osoba... Nie wypowiem się - nie znam jej. Nie wnioskuję też po wywiadach, bo - wiadomo - nawet "gwiazdy" się stresują i jak palną jakieś głupstwo, to nie zawsze jest to, co na prawdę myślą.

lubieyaoijakch

Zgadzam sie z moim przedmówcą .... zresztą jakich to rzeczy nie robiło sie mając 11- 12 lat ?
Ja w tym wieku ganiałam z pistoletem po podwórku :D I planowałam budowe samochodu ... (ahh jakie to cudowne czasy były, nie było tyle kucia ... ehh)
i powiem że tytuł tego tematu jest bardzo pochopną i bezpodstawną opinią ...

Jojo_6

wiesz, co jest śmieszne? teraz jest jedna z najpopularniejszych aktorek teraz xD

Janee_2

SORRY *tylko jedno teraz