jej zdjecia hehe np.znajdziesz w googlach w grafice
albo tez na stronie www.harry-potter.net.pl czy jakos tak musisz poszperac troche w googlach nie ma tak latwo;)
albo jak chcesz to mozesz tez zobaczyc jej filmiki na youtube jak juz pisalam na forum ponizej na youtube wpisalam emma watson i pierwszy filmik oficial chanel emma watson i tam ma jakies filmiki
O jaaa cieeeeee wejdz na ta strone i zobacz te zdjecia!!!!normalnie sszooookkkkk http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/974263ad170f9dd1.html z drugiej strony nawet niezle ktos to przerobil tylko troche dziwne ze piersi widac ze sa wziete od jakiejs starej kobiety a reszta od mlodej ale normalnie jak emma widzi takie zdjecia to z pewnoscia nie czuje sie za dobrze wyobraz sobie ze ktos tobie tak przerabia zdjecie i wstawia do netu!!!!i to jeszcze ze jest aktorka to sie roznosi masakrrrrrrrra............O PROSZE TO MASZ NP.PEWNE ZDJECIE KTORE WCZESNIEJ ZNALAZLAM SWINSKIE ALE JEST ZARAZ ZNAJDE JESZCZE JEDNO NAGRANIE KTORE TEZ WCZESNIEJ ZNALAZLAM
ZOBACZ TUTAJ NP MOJA KOLEZANKA Z KTORA PISZE CZESTO W TYM FORUM PRZESLALA MI LINK JAK ONA PRZEROBILA TE ZDJECIE JEDNO JEJ MI SIE BARDZO PODOBA TYLKO WOLE JEJ WLOSY LADNIE PRZEROBILA ALE OGOLNIE WOLE JA BO SIE PRZYZWYCZAILAM
znalazlam przypadkowo filmik ktory tez juz kilka razy ogladalam tzn.ten filmik akurat nie ale w tym filmiku co ja widzialam tez byla ta piekna wymowa emmy zobacz se......"Harry Potter et l'ordre du Phénix : Le tapis rouge à Paris"to wpisz na youtube
kwiatuszek1617 on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 9 pażdziernika 2008 15:30 odpowiedz zgłoś do usunięcia
oooooo wpisz sobie jeszcze to w youtube "Emma in Paris"pewnie wyszuka sie kilka ale mi konkretnie chodzi o ten filmik co dodal go Emm4W4tson ja ten filmik znalazlam wpisujac w youtube emma watson i kliknelam na pierwszy filmik official emma watson" i tam jak zjedziesz nizej masz wlasnie filmik dodany przez emm4w4tson pod tytylem emma in paris juz mnie zaskoczylo to ze emma jest w spodniach wyszla normalnie a nie jak jakas gwiazda i na dodatek sama zamkla drzwi wiesz zwykle gwiazdom szofer zamyka drzwi a ona sie nie pieprzyla tylko wyszla zamkla i porobila se zdjecia z tymi kolesiami nie odmowila
kwiatuszek1617 on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 9 pażdziernika 2008 15:39 odpowiedz zgłoś do usunięcia
szkoda tylko ze zamiast normalnego glosu jest podstawiona muzyka i nie za bardzo dobry obraz;(ciekawe kto to nagrywal i czy ona wogole wie ze ja nagrywali bo nawet nie patrzyla na kamere a zwykle jak widzi ze ktos ja kreci to usmiecha sie to kamery
kwiatuszek1617 on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 9 pażdziernika 2008 15:53 odpowiedz zgłoś do usunięcia
zobacz to jakos poza 3 minutą 3 minuty i 5 sekund to jak im chyba mowila ze nie maja za nia lazic ale zrobila sobie zdjecie z tymi kolesiami i na koniec jeszcze im pokazala ze to ostatnie i pozegnali sie bez klotni.......widac ze jest super TU TEZ MASZ NAPISANE CO WPISAC W YOUTUBE TEZ TO JEST Z FORUM "NIE CIERPIE JEJ"CO PISALAM Z TA KOLEZANKA
No...;]
Jak chcesz sobie coś tam poczytać to wejdź na temat "Nie cierpię jej" i jak się nie mylę "Co to ma być", który Kwiatuszek założyła...
Tam jest duużo do czytania...;P
A zaraz dam ten link co ją przerobiłam...;P