Wiem, wiem jest to jakieś dziwne nie? Ale mieszkam w Oxfordzie, mam 17 lat
przeprowadziłem się wraz z moimi rodzicami do Anglii..Dobra ominiemy moją
bardzo fascynującom opowieść z życia, bo co to Was interesuj :D. A więc pamiętam to jakby to było dzisiaj... Był to 22 listopad, no i wracam sobie od kolegi. a tu grupka młodzieży no i ja tak między nimi się przeciskam i jedna dziewczyna mnie bardzo zainteresowała, no tak przeszłem i mi coś powiedziało "Chłopie, to jesta co grała w Potterze!", tylko za cholere zapomniałem jak się nazywa! I tak stanołem i mówie (oczywiście nie po Polsku) "To ty!", jej znajomi zaczeli się śmiać, pamiętam że jeden z chłopaków zawołał "Em! Daj mu autograf i niech się odczepi!". Ta go zmierzyła chłopdnym wzrokiem i się do mnie lekko uśmiechneła. Nie miałem żadnego zeszytu, ani kartki przy sobie więc powiedziałem do niej "Szkoda, że nie możesz mi dać autografu, taka okazja się zdarza się raz w życiu", ona odpowiedziała "Mam tylko takie coś.." I wyciągneła mi z kieszeni takie zdjęcie jej i ruperta. Spytała się czy może być, ja jej pocięgowałem i poszłem. Tak szczerze mówiąc to oglądałem tego Pottera, no bo to był hicior w kinach, ale jakoś nigdy szczególnie Emma mnie nie interesowała, mówie Wam ona w realu wygląda 300 razy lepiej!!!!
Też bym chciała mieszkać w Oxfordzie :). Wogóle moim marzeniem jest pojechac do Lonynu, a nawet tam zamieszkać :).Masakra zazdroszcze Ci :P. Pozdrawiam :)
" I wyciągneła mi z kieszeni takie zdjęcie jej i ruperta. Spytała się czy może być, ja jej pocięgowałem i poszłem."
Gdybyś tego nie napisał była bym gotów Ci uwierzyć..ale człowieku w tym wypadku bredzisz...i jak masz to zdjącho do na strone imageshack.com i na stronke linka. Ah..no dobra zaraz powiesz że nie masz skanera... eh.. no mniejsza o to dawaj dowód
no wiesz... sama nie wiem... opisujesz bardzo realistycznie... hmmm... jak czytałam to nawet wierzyłam, ale chciałabym zobaczyć to zdjęcie. Weź umieść je jakoś na imageschacku albo gdzieś indziej. wtedy uwierzę i będę zazdrościć!!!
Postaram się Wam dać, ja nie mam skanera to fakt, ale mój kolega ma. Ale tez to bezsensu bo tez zdjecie jest bardzo popularne w internecie, moge wam go pokazać, ale jest troche pogniecione. Te zdjęcie jest na http://www.harrypottertrio.com/media/manips/manip_amanda_re14.jpg .
Nie ktorzy z Was zapewne teraz powiedzą, że se znalazłem i po prostu wkleiłem i zaczołem wmawiać Wam że to to. Nie wierzycie wasza sprawa, chciałem Wam po prostu udowodnić, że sławnych ludzi też można czasem spotkać. Moje zdjęcie nie jest troche pogniecione, i nie jest takim zdjęciem jak idzie się do wywołania filmu, jest wydrukowane z drukarki i mniejsze.
Yhm..yhm..no tak...musze ci powidzieć że wpadłeś!!! I powiem jeszcze wiecej ... nie spotkałeś, nie widziałeś i nawet kołoniej nie przechodziłeś a tym bardziej nie dała ci tego zdjęcia z autografem!!!
A tak w ogóle to:
1. z jakiej paki mogłą by nosic zdjęcie Ruperta ze sobą. Hmm no tak oczywiście dla fanów..wiesz chyba przewróce sei z krzesła!!!
2. ZDJECIE JEST FOTOMONTAŻEM prosze lookaj
http://www.rupert-grint.us/gallery/displayimage.php?album=497&pos=19
To zdjęcie zostało zrobione na premierze w Ameryce Połnocnej Driving Lesson..
http://emmawatson.ca/CoppGallery/displayimage.php?album=40&pos=4
a tu jest Emma wycięta z tego zdjęcia i wklejona do Ruperta zdjęcia (TYM BARDZIEJ EMMA BY TAKIEGO NIE MIAŁA) eh frajer...
Nara
Aha i coś jeszcze złociutki...jak umiesz tak dobrze po ęgielsku..to nawet szukając an stronie..tej z której podałęś zdjecie jest napisane że to FOTOMONTAŻE...całą strona z mediami jest poświecona temu
http://www.harrypottertrio.com/media/manip_re.php
P>S NIe wiem czy sobie jaj robiłęś..czy chciałeś zwrócic na siebie uwage na forum że "ją spotkałeś"..ale jak już oszukiwać to z zgłową...eh to tak na przyszłość
Pozdr
hehe brawo!!! nie no anetek to bylo cos, ale z Ciebie naprawde niezly detektyw ;);P niezle go rozpracowalas :):) pozdrawiam:):)
Ścieram kurzyk z ramion:))) :DDDD...Oj....nie stakimi miąłm styczność..no ale chłopczyk stchurzył...hmm..i nawet założe sie że nie jest teraz w żadnym Oxfordzie tylko siedzi gdzieś w polsce w miejskim bloku i z tego przejedzenia po swiętach nudzi mu sie.. a skad wiem że siedzi w polsce - internet!!! Tyle sie gada o tym że mało pracy jest w angli, mieszkania sa do banii i akurat on by sobie wział kompa z internetem tam...eh..tam za komputer który stoi w mieszkaniu sie płaci...Choć w polce juz tez zaczyna sie to ... O mój boże jacy naiwni ludzie są