Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 167 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Ogólnie lubię aktorkę a nawet kocham, jestem jej fanem, ale według fw ma miejsce 14? czy tak na prawdę słuszne?

Hmmm no w sumie dałbym jej top100 ale Top14 trochę pokazuje upadek filmwebu! jak dla mnie za całokształt daję jej 10/10 ale to nie znaczy iż na 14 miejscu ma być

Harry Potter cała seria ogólnie zagrała świetnie Hermionę i tu ode mnie 10 nie ulega wątpliwości
Charlie no tu chyba każdy się zgodzi że pięknie zagrała Sam! jak dla mnie 10/10
I zaczynają się schody
Mój tydzień z Marylin rola troszeczkę przeciętna 5/10
Noe Wybrany przez Boga też słabo ale lepiej niż w mój tydzień z Marylin 6/10
Bling Ring, jej rola ogólnie najgorsza ale to wciąż aktorka która ma potencjał 5/10

ogólnie podsumowując miejsce 14 jest dla mnie niesłuszne ale TOP100 już tak.

Ogólnie dlaczego jest na 14 miejscu? bo fw wprowadził beznadziejną opcję oceniania ról ale fanboyom się podoba to też powiem że nie potrzebne są ataki w stronę tej młodej aktorki.

Lubię ją, jest przepiękna, wydaje się być sympatyczna, ale aktorką jest mierną. Jej Hermiona to najgorsza kreacja w całym HP, a w innych rolach również nie przekonuje. Nie mam pojęcia, jak bardzo zaślepieni są jej fanatycy, że jest tak wysoko w rankingu. Już rozumiem Jennifer Lawrence czy Agata Kulesza, które nagle poleciały w górę, one mają rzeczywiście jakiś dorobek i grają naprawdę dobrze, ale Emma?

użytkownik usunięty
tom_evans

Twój bełkot i tak nie zmieni tego że Watson to dobra aktorka. I powie ci to nie jeden krytyk

użytkownik usunięty
tom_evans

Zresztą Hermiona to jej najgorsza rola ? Przeczytaj książki od nowa

Nie muszę czytać od nowa książek, żeby zauważyć, że w HP zagrała sztucznie. Jeszcze nie spotkałem się z rzetelnym krytykiem, który by chwalił tę aktorkę.

tom_evans

Nie warto odpisywać temu małemu krzykaczowi (z naciskiem na mały, 14 lat mówi wszystko), bo i tak będzie myślał, że ma rację. Emma to aktorka bardzo przeciętna i każdy z rozumem temu nie zaprzeczy.

Sugetzu

Oczywiście, ale trzeba zauważyć, że on, sam jeden, nie zdołał wcisnąć jej na 13 (!) miejsce w rankingu, więc takich zaślepionych - swoją drogą przeciętną - urodą Emmy jest więcej.

Wnioskuję, że oceniają ją na 10 patrząc na twarz, bo żeby faktycznie stawiać jej umiejętności aktorskie tak wysoko...

tom_evans

Wydaje się być sympatyczna, na pewno inteligentna i oczytana, ale jak piszesz - aktorka z niej na prawdę marna. Zero mimiki twarzy, zero emocji, po prostu ładna buzia. Z tą przepiękną to gruba przesada. Przepiękna jest Charlize Theron, a takich Emm ( czy ja to imię dobrze odmieniam? ) jest bardzo dużo, wystarczy się rozejrzeć. :)

użytkownik usunięty

Up

użytkownik usunięty

2

użytkownik usunięty

3

użytkownik usunięty

4

użytkownik usunięty

5

użytkownik usunięty

A w dupie mam to forum

Zgłaszam za spam

użytkownik usunięty
Sugetzu

śmieszny jesteś

użytkownik usunięty
Sugetzu

zresztą nie spamuje specjalnie tylko trzeba post postem popychać żeby się pojawił stary

użytkownik usunięty

Up

użytkownik usunięty

Up

użytkownik usunięty

2

Głupie forum

użytkownik usunięty
LordVader345

ehhh szkoda mi słów