Talent dziewczyna ma... owszem.... tylko te texty o Polakach.. .. :/ Gdyby nie one była by OK :))
A, to i Russel Crowe ponoć negatywnie wypowiadał się o Polakach - więc jej wybaczam, zwłaszcza że jest cudowna. Poza tym muszę przyznać, że nasz kraj rewelacyjny nie jest (a zwłaszcza jego kino), a jego mieszkańcy (a zwłaszcza młodzież) wypadają w czołówce najmniej kulturalnych i najbardziej przestępczych narodów Europy (słyszałem, że trzy najbardziej przestępcze kraje w Europie to - kolejno: Rosja, Czechy i Polska). Więc ja jej wybaczam.
Taaak ?? no jestes obywatelem tego kraju... i sam go tak oczerniasz?? Pozadny obywatel tak nie robi.. a ona mowiąc tak o POlakach ... obrażała i ciebie...ale jeśli lubisz być obrzucany/a błotem to OK ..
bo ja nie...
A czego się niby spodziewałaś? Kasiunia pisze takie pierdoły bo w klasie wszystkie chłopy zabujały się w Watson jest zazdrosna (choć z drugiej strony trudno się dziwić...
Niech ktoś jeszcze założy 10 tematów o tym jak wypowiadała się Emma Watson w wywiadach bez żadnego argumentu, wtedy napewno wszyscy uwierzą...
Jeżeli masz jakieś strony (wiarygodne) na których zamieszczony jest wywiad czy coś w tym rodzaju to z łaski swojej podaj, bo jakoś wierzyć mi się nie chce, że w taki sposób wypowiedziała się w wywiadzie.
Hmm.. pierdoły ?? ;]] to szkoda że już nie raz widziałam jak ktoś pisał (obojętnie na jakiej stronce) że Watson nie lubi Polaków... i mówi że to naród pijaków.... ;]] co do drugiej sprawy zazdrości... Lubie ją.... tylko jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem to byś się doczytał że nic do niej nie mam... :// a po trzecie... u mnie w klasie jest tylko 7 chłopaków.. którzy nawet nie wiedzą kto to Watson bo się nie interesują HP.... a jeśli ją tak uwielbiasz... to się wypowiadaj na tematy które schlebiają Emmie. Bo wiem może cię to boli że Emma uważa cię za pijaka...ale trudno.... smutna rzeczywistość... HAHAHA....
nie uwerze w to dopuki mi ktoś tego nie udowodni. ci co opowiadają o niej takie rzeczy powinni to poprzeć jakimiś dowodami np: link albo wywiad
Nadal nic nie udowodniłaś.... Pwoeidziałąś co przeczytałaś na STRONKACH, więc ja zaraz robię stronkę i piszę, że np. Orlando Bloom jest naprawe Rosjaninem, ale wyrzekł się narodu. I potem kupe antyfańskich stron to wykorzysta i będą wypisywać takie bzdury.
"ktoś pisał (obojętnie na jakiej stronce) że Watson nie lubi Polaków... i mówi że to naród pijaków...."
1. Jeżeli założyłabym temat w którym napisałabym, że Watson źle wypowiadała się o Polakach to było by to podstawą do tego aby tak twierdzić?
2. Jeżeli piszesz, że na obojetnie jakiej stronce, a nie podajesz jej adresu to czy mam rozumieć, że chodzi ci o pojedyncze wypowiedzi użytkowników na forach, blogach itd...?