Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Talent dziewczyna ma... owszem.... tylko te texty o Polakach.. .. :/ Gdyby nie one była by OK :))

Kaniusia

Podaj źródło jej wypowiedzi to wtedy mnie przekonasz...

Szajba

właśnie, mam wrażenie, że Emma ma ciekawsze rzeczy do roboty, niż wypowiadać sie o Polakach....

ares_maskot

Jak można wierzyć w takie brednie?:)

Kaniusia

A, to i Russel Crowe ponoć negatywnie wypowiadał się o Polakach - więc jej wybaczam, zwłaszcza że jest cudowna. Poza tym muszę przyznać, że nasz kraj rewelacyjny nie jest (a zwłaszcza jego kino), a jego mieszkańcy (a zwłaszcza młodzież) wypadają w czołówce najmniej kulturalnych i najbardziej przestępczych narodów Europy (słyszałem, że trzy najbardziej przestępcze kraje w Europie to - kolejno: Rosja, Czechy i Polska). Więc ja jej wybaczam.

Kaniusia

Taaak ?? no jestes obywatelem tego kraju... i sam go tak oczerniasz?? Pozadny obywatel tak nie robi.. a ona mowiąc tak o POlakach ... obrażała i ciebie...ale jeśli lubisz być obrzucany/a błotem to OK ..
bo ja nie...

Kaniusia

kurd co ona powiedziła a Polakach???
dajcie jakis dowód albo link z tym wywiadem

killer_99

nie ma żadnego wywiadu...!!! nie wierzcie w takie bzdury.

wre

A czego się niby spodziewałaś? Kasiunia pisze takie pierdoły bo w klasie wszystkie chłopy zabujały się w Watson jest zazdrosna (choć z drugiej strony trudno się dziwić...

Kaniusia

Niech ktoś jeszcze założy 10 tematów o tym jak wypowiadała się Emma Watson w wywiadach bez żadnego argumentu, wtedy napewno wszyscy uwierzą...
Jeżeli masz jakieś strony (wiarygodne) na których zamieszczony jest wywiad czy coś w tym rodzaju to z łaski swojej podaj, bo jakoś wierzyć mi się nie chce, że w taki sposób wypowiedziała się w wywiadzie.

Kaniusia

Hmm.. pierdoły ?? ;]] to szkoda że już nie raz widziałam jak ktoś pisał (obojętnie na jakiej stronce) że Watson nie lubi Polaków... i mówi że to naród pijaków.... ;]] co do drugiej sprawy zazdrości... Lubie ją.... tylko jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem to byś się doczytał że nic do niej nie mam... :// a po trzecie... u mnie w klasie jest tylko 7 chłopaków.. którzy nawet nie wiedzą kto to Watson bo się nie interesują HP.... a jeśli ją tak uwielbiasz... to się wypowiadaj na tematy które schlebiają Emmie. Bo wiem może cię to boli że Emma uważa cię za pijaka...ale trudno.... smutna rzeczywistość... HAHAHA....

użytkownik usunięty
Kaniusia

nie uwerze w to dopuki mi ktoś tego nie udowodni. ci co opowiadają o niej takie rzeczy powinni to poprzeć jakimiś dowodami np: link albo wywiad

Nadal nic nie udowodniłaś.... Pwoeidziałąś co przeczytałaś na STRONKACH, więc ja zaraz robię stronkę i piszę, że np. Orlando Bloom jest naprawe Rosjaninem, ale wyrzekł się narodu. I potem kupe antyfańskich stron to wykorzysta i będą wypisywać takie bzdury.

Kaniusia

"ktoś pisał (obojętnie na jakiej stronce) że Watson nie lubi Polaków... i mówi że to naród pijaków...."

1. Jeżeli założyłabym temat w którym napisałabym, że Watson źle wypowiadała się o Polakach to było by to podstawą do tego aby tak twierdzić?
2. Jeżeli piszesz, że na obojetnie jakiej stronce, a nie podajesz jej adresu to czy mam rozumieć, że chodzi ci o pojedyncze wypowiedzi użytkowników na forach, blogach itd...?