Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

podobała mi się w 3 pierwszych częściach, chociaż nie pasuje mi zbytnio na Hermionę, ale grała okey, a w czwartej nagle zaczęła się zgrywać, w każdej scenie robi jakieś miny, rzuca się, nie wiem co jej się stało :/ może tylko mi się tak wydaje, ale na prawdę teraz mi się nie podoba...

Vitani_2

Myślę, że poprostu wczuwa się w rolę. Poza tym oni robią ujęcia po tyle razy aż reżyserowi się spodoba więc chyba gra tak jak powinna :) Ale to tylko moja skromne zdanie. Pzdr

PureBloodPanther

Sądze że jest tak jak luke mówi...no ale w końcu w ksiązce Hermiona też się tak zachowuje również szie rzuca na chłopców z pyskiem..mi wydaje sie że ma dość dobrze odgrywa swą role..przeciesz te sceny są kilka razy powtarzane a reżyser za każdym racem mów co chce zobaczyuć w ich wizeruku w ich sposobie grania jak ma to zrobić o czym ma pomyśleć kiedy odgrywa role to wszystko bardziej kreuje reżyser a aktor ma za zadanie jego słuchać i wykonywać to co mu zleca Emma na pewno m a jakiś w tym udział ma za zadanie przygotować się do roli a reżyser ma pokażać JAK ma sie przystosowac do niej. Daniel np słucha punkowej muzyki by czuć beznadziejność jaka odczuwa harry, Emma ma inne sposoby.np jak mówiła kiedyś że szczególnie pomagaja jej przygotowanie do odgrywanej roli Radcliffe z którym ciągle sie kłuci i sprzecza to wydaje sie ja pobudzać i reżyserowi to pasuje.
Słyszałąm wiele razy jak fachowcy typu dziedziny filmowej wypowiadali się że najbardziej- "film jest uzależnieniem od reżysera aktor tylko wykonuje jego polecenia".

Vitani_2

A od kiedy to ona w ogóle potrafi garć???

Nike

A od kiedy ty ustalasz takie sugestie że niby nie potrafi grać?????
Nich każdy człowiek lepiej dobrze zobaczy co on potrafi a ni zaczyna od kogoś kogo nawet nie zna

anetek

Jezeli oni ja zatrudnili do roli Hermony to chyba coś potrafi??

aniek_2

sama rowling ja wybrala sposrod tysiecy dziewczy i cos w tym musi być, ja za nia nie przepadam ale nic do niej nie mam :)

OliAa

oliaa

Czy jest dobra aktorka, nie nam oceniac, jesli jest to jej przygoda z filmem nie skonczy sie tylko na Harrym Potterze, gdyby byla beztalenciem nie wzieliby jej do filmu, a to ze komus sie nie podoba tego kogos pech .

Vitani_2

E zgadzam sie! I jescze mnie te jej brwi wkurzaja! Jak gra :P

Vitani_2

Ja również nie mam nic do niej ani jej gry. Ale też mnie wkurza sposób, w jaki ona porusza brwiami i inne. To mnie irytuje.