Jak wam sie podoba to zdjęcie?? Ja uwazam ze jest o wiele lepsze od poprzedniego. ;)
Mi się to nie podoba, tamto też nie było dobre... Wolę trochę bardziej aktualne, np. z premiery Driving Lessons...
O wiele lepsze! Emma wygląda tu jakoś ładniej... tamto zdjęcie było obrzydliwe. Ale teraz jest dobrze ;D
Tak się nad tym zdjątkiem zastanawiam i powiem Wam że nie jest złe. Nie będę porównywać bo jush nawet nie pamiętam jakie było to stare ;P ale widziałem mnóstwo jej fotek i szczerze mówiąc są takie naprawdę super, lepsze do tego tutaj. Poza tym przydałoby się takie aktualne ;)
hmm....sam niewiem ale macie racje tatmto zdjecie bylo okropne, ale to w sumie tez nie jest lepsze i pewnie mnie zbesztacie ,ale zgadam sie z luke mogliby dac jej jakiej ladniejsze zdjecie ona ma mnostwo fajnych fotek a dali to i wyglada jak jakas stara baba:P:P:P no to na tyle pozdrawiam (mam nadzieje ze nie zjecie mnie zbytnio:P:P)
Tamto było lepsze!Na tym ma tony pudru i fluidu i dlatego wygląda jak lalka Barbie tuż po produkcji.
Sorrki ze nie napisze tu nic ciekawego ale poprostu chce zlikowidowac bełkot uzytkowniczki LOveTom ktora zanieczyscila cale forum i ma chyba problemy emocjonalne....xD
to zdj. rzeczywiście jest lepsze ale tez nie wyglada tutaj cudnie!!! nioe mozna go jeszcze raz zmienić??!!