Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Jak wam sie podoba to zdjęcie?? Ja uwazam ze jest o wiele lepsze od poprzedniego. ;)

Herma

Zgadzam sie z Tobą. Tamte było koszmarne, to jest znacznie lepsze.

Alice

Ja też się zgadzam:) To zdjęcie jest o wiele lepsze. Pozdrawiam.

Sylwka

ja wolalam poprzednie...tu emma nie za fajnie wyglada;Pmoje zdanuie;p

użytkownik usunięty
Alice

Mi się to nie podoba, tamto też nie było dobre... Wolę trochę bardziej aktualne, np. z premiery Driving Lessons...

Herma

Lepsze. Tak samo Daniel Radcliffe ma nowe zdjęcie, 1000000 (milion) razy lepsze od poprzedniego.

Herma

O wiele lepsze! Emma wygląda tu jakoś ładniej... tamto zdjęcie było obrzydliwe. Ale teraz jest dobrze ;D

Herma

Heehe obrzydliwe :D, masz racje :P

Herma

Tak się nad tym zdjątkiem zastanawiam i powiem Wam że nie jest złe. Nie będę porównywać bo jush nawet nie pamiętam jakie było to stare ;P ale widziałem mnóstwo jej fotek i szczerze mówiąc są takie naprawdę super, lepsze do tego tutaj. Poza tym przydałoby się takie aktualne ;)

PureBloodPanther

hmm....sam niewiem ale macie racje tatmto zdjecie bylo okropne, ale to w sumie tez nie jest lepsze i pewnie mnie zbesztacie ,ale zgadam sie z luke mogliby dac jej jakiej ladniejsze zdjecie ona ma mnostwo fajnych fotek a dali to i wyglada jak jakas stara baba:P:P:P no to na tyle pozdrawiam (mam nadzieje ze nie zjecie mnie zbytnio:P:P)

Dann

Tamto było lepsze!Na tym ma tony pudru i fluidu i dlatego wygląda jak lalka Barbie tuż po produkcji.

Herma

:)

Herma

Sorrki ze nie napisze tu nic ciekawego ale poprostu chce zlikowidowac bełkot uzytkowniczki LOveTom ktora zanieczyscila cale forum i ma chyba problemy emocjonalne....xD

Hermioneczka

to zdj. rzeczywiście jest lepsze ale tez nie wyglada tutaj cudnie!!! nioe mozna go jeszcze raz zmienić??!!

Hermioneczka

to zdj. rzeczywiście jest lepsze ale tez nie wyglada tutaj cudnie!!! nioe mozna go jeszcze raz zmienić??!!