ona chyba dostała sie do filmu bo rodzice mieli wtyki =P.jak ktos mnie poprosi to podam gg i przysle zdjęcie to zobaczycie ze ja bardziej nadaje sie do tej roli. ta watson nie ma co sie zachwycać.naprawde.jest przeciętną dziewczyną a WIĘKSZOŚC Z WAS ZYJE W PRZEKONANIU ZE AKTORZY SĄ PIEKNI NAWET JAK TAK NIE JEST!!! dam przykład takiego bena affleca.wcale nie jest cudowny a chyba dlatego ze jest sławny to sie podoba dziewczyną.nara
oto mój gg 8769793 nie chce mi sie wierzyć że jesteś adniejsza od emmy ele może uwierze ja cie zobaczę
"oto mój gg 8769793 nie chce mi sie wierzyć że jesteś adniejsza od emmy ele może uwierze ja cie zobaczę" - Jezu! Niejedna z nas jest ładniejsza od Emmy! Dziewczyny to co widzicie to fałsz! Makijaż z każdego zrobiłby modelke ala' Emma... Nie czcijcie ją za wygląd bo ona taka nie jest!
serio :)... nie jestem zarozumiała , ale widac roznice :)...to prawda ze wiele znas jest od niej ładniejszych ..na 100000% sie zgadzam... a chodziło o to ze lepiej na hermione pasuje z wyglądu :))) zresztą uwielbiam wkurzeć fanów emmy :)))
chociaż.... hermiona miała wielkie zeby i bujne włosy -a ja nie mam.. :)).. a zresztą czy emma tez wyglada idealnie jak ksiażkowa hermiona??? :).. ja naprawde nie jestem takim narcyzem jak emmunia, ale lepiej wyglądam od niej nawet bez makijazu :)
denerwuje mnie ze inni gadaja NIE CHCE MI SIE WIERZYĆ ZE JESTEŚ OD NIEJ ŁADNIEJSZA :/... co myslicie-ze jak zagrała w filmie to odrazu jest cudowna???????????? to zwykła przeciętna dziewczyna
Dokładnie się z tobą zgadzam. A Emma tak naprawdę tylko w pierszej części miała takie bujne włosy, pewnie później zaczęła sobie sztucznie prostować i kręcić :/ Nie wątpie, że byłabyś lepszą Hermioną :)
Wiesz, całkiem możliwe że tak jest, ale Rowling postawiła warunek dotyczący narodowości aktorów (co za szowinistyczno-nacjonalistyczne podejście!). Mianowicie głównych bohaterów grać mogą tylko Anglicy. A że Angilcy to ta sama krew co i Niemcy, także za ładnych dziewcząt to tam nie mają (a przynajmniej nie tle co w takiej Poslce).
ehh tak to juz jest... ja bym w harrym nie chciała grać :).. moze troche..jesli juz miałabym byc aktorką to chciałabym grac jakis czarny charakter :D.. a co do tego ze anglicy i niemcy są brzydcy to sie zgadzam :).. moze znajdzie sie ktos ładny, ale oni maja taka charakterystyczną urodę i nie są zbyt piekni :)
5414775.....a co do emmy to jest sztuczna panienka ktora na dodatek wypycha sobie cycki...wystarczy przejrzec jej zdjecia...raz ma male raz duze a za trzecim razem jeszcze inne....
Zgadzam się z Wami, w niej nie ma nic nadzwyczajnego (bez urazy dla jej fanów-ja jestem jej antyfanką). Ale Hermiona też nie miała być szczególnie piękna, więc Watson pasowała do tej roli. PASOWAŁA-bo ostatnio zapuściła się dziewczyna, co może odbić się na jej grze aktorskiej, a ja jakoś nie wyobrażam sobie panny Granger chodzącej z zarozumiałą minką, co pięć minut spoglądającej w lusterko i wywyższającej się ponad wszystko. Pozdro dla wszystkich Antyfanów Watsonki;)
nie zmieniłysmy--tutaj jest zupełnie inny temat :).... ANTY FANI ZAPRASZAM NA FORUM -ANTY EMMA WATSON
PRosze prześlij mi swój nr gg. na poczotku tego porum powiedzialeś, ze dasz go kazdemu. Wieć prosze daj go mi oto moj nr gg 8769793 POrsze napisz do mnie to dlamnie dużo znaczy, Jeśli bede niedostępny i tak pisz, ja odpisze. Jeśli mówisz, ze jesteś idealna do roli hermiony to bedziesz miom ideałem prosze jeszcze raz oppisz POrszę