Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 939 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Przykro mi ale jej nie lubię. I mam nadziję że w odpowiedzi nie dostanę 1090 odpowiedzi z pogróżkami. Gra poprawnie,ale nie przepadam za nia od czasu obejrzenia kilku wywiadów i jej wypowiedzi na temat eminema.

Hello,
Każdy ma prawo wyrażać swoje opinie. Jeśli za nią nie przepadasz to twoje zdanie i masz do tego prawa, nie każdy musi mieć jako swój ulubiony kolor niebieski. Szanujmy się :-)
pozdrawiam
ps. jeśli każdy uwielbiał to samo to co to byłby za świat :-)

Nic do niej nie mam, ale nie rozumiem dlaczego jest tak wyskoko w rankingu! tylu znanych, dobrych aktorów, a ona dzięki jakiejś rólce w 'harrym...' jest tak wysoko.. Coż :]

hush

emma i eminem maja cos wspolnego. i nie chodzi mi o xywę :)
oboje obrażają polskę.

veritaserum

wescie mnie trzymajcie bo go uderze. jesli mi dasz dowod ze eminem obrazil polakow to cie nie uderze. eminem powiedzial ze nie spiewa dla polyskliwych zydow a polyskliwy znaczy polishe(jakos tak) tyle ze ktos zle przetlumaczyl i cala afera. a co do emmy to nie slyszalem z jej ust zeby obrazila polske/polakow

xpand

eh..nie ma co gadać...Juz dawno wiadomo że to ploty, a nie ma o czym gadać więc odświeżają 'nowości'. W kazdej plotce jst jakąs prawda..ale tera mnie to zwisa i powiewa. jak powiedziała to nie do mnie ;P

anetek

Tak to jest forum - kazdy ma prawo do swojego zdania - ( och uwaga na Kaczyńskiego )
Nikt nie bedzie Ci groził dlatego że jej nie lubisz ...
pozdro :)

xpand

serio? mam nadzieję, że to co mówisz to prawda, bo ja przestałam słuchać jego piosenek, jak się o tym dowiedziałam.
a to nieprawda, że em ściąga gacie publicznie i ma na tyłku napisane "poland"

użytkownik usunięty
hush

ja tez nie potrafie okreslic czy ma jakis wybitny talent, bo do tej pory zagrala przeciez tylko hermione i goscinnie w 2 serialach, ale moze dobrzy krytycy ja tak zauwazyli

użytkownik usunięty

Przynajmniej nie objechałaś jej. Mnie Emma Watson ani ziębi, ani grzeje. A gra nienajgorzej.

Ja tez Emmy nie lubie, na początku pierwszej czesci filmu, pomyslalam ze to fajny dzieciak, a potem zaczela sie ta jej slawa i na mozg ja rzucilo, a ja nie pozwole zeby obrazano kraj w ktorym mieszkam, niech spojrzy na swoja Anglię, tam tez sa pijacy, a to ze nigdy nie zagra Polaka i Żyda, to jej sprawwa, bo polacy i zydzi powini byc z siebie dumni, tyle przeszli w czasie wojny.
pozdrawiam
Sry za bledy

użytkownik usunięty
Mona

Emma obraziła Polaków?Ludzie...ależ my mamy opinię w ameryce. A Eminem mam nadzieję jednak tego nie powiedział bo go akurat kocham do szaleństwa.

Mona

Mmie już trochę nudzi. Wiem, że inni ą lubią, ale MOIM zdaniem trochę sodówa uderzyła jej do głowy. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłam. Pozdro dla wszystkich maniaków filmów.

Mona

Mmie już trochę nudzi. Wiem, że inni ą lubią, ale MOIM zdaniem trochę sodówa uderzyła jej do głowy. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłam. Pozdro dla wszystkich maniaków filmów.

Fantastic

Jak tu ją ocenić jako aktorke, skoro grała tylko jedną role przez tyle lat (Hermiony)?, przecież ona zagrała tylko w Harrym Potterze.

No i taka postawa mi sie podoba :) Można swobodnie wynotować swoją opinię, bez ataków i wielu wykrzykników. Ja osobiście też nie jestem jej największą fanką, ale jak napisałaś gra poprawnie, może samej siebie poprawnie nie prowadzi, ale nie można się czepiać jej życia osobistego. Pozdrawiam.

e tam, ja wole powiedzieć wprost co o kimś mysle..i dla mnie watson jest taka plastik fantastik, ogólnie nie moge na nią patrzeć
ale to tylko moje jakże skromne zdanie

Hmm... generalnie nic do niej nie mam, zagrała w Potterze, więc nie można w zasadzie ocenić jej kunsztu aktorskiego. Po jednej roli mimo, że na przestrzeni lat to raczej nie jest możliwe. A przynajmniej wtedy kiedy mam na myśli obiektywną ocenę.
Faktem jednak pozostaje, że w moim mniemaniu w Czarze Ognia zagrała jak dotąd najgorzej. Ale to tylko moje skromne zdanie :).
Do życia osobistego Emmy się nie odniosę, bo mnie ono kompletnie nie interesuje. Myślę, że podobną postawę powinny przyjąć te wszystkie tak zwane antyfanki :)

Pozdro dla wszystkich kino i filmomanów. A w szczególności dla veritaserum :)

ci ktorzy lubia emme niech zaglosuja na elishe cuthbert na 10 plz

ariel5000

dzięki za to "w szczególności" :)
emma juz mi się znudziła...właściwie to ona mnie nie interesuje :)
Rozumiem-muzyka, ksiazki, piłka nozna, ale żeby tak Emmą sie intersować...:)))

Heh wiesz... ja też jej nie lubię. I właśnie dlatego że obrażała Polskę. Powiem szczerze, że gra nawet nieźle ale poprostu mi podpadła swoim zachowaniem. Kolejna sprawa to też to że zachowuje się jak "że co to nie ona..." i ą-ę. Ale i tacy ludzie są i nie trza się nad tym użalać ;) Pozdro

może mi ktos wyjaśnić o co chodzi z tym obrażaniem Polaków?? bo chyba coś jestem do tyłu z plotami o Harrym P. :P (jeśli udałoby się jakiś cytat zdobyć to poproszę)

Kamu

Kamu-jezeli chcesz to sobie poczytaj:

http://www.filmweb.pl/Czy,m%F3g%B3by,mi,kto%B6,wyja%B6ni%E6,temat,Topic,id=43049 3 [www.filmweb.pl/Czy,m%F3...]

chociaż kwestia obrażania polaków przez emmę pozostaje niewyjaśniona...
Nech sobie mówi co chce...mi tam emma do szczęścia potrzebna...

veritaserum

ło żyesz wy...
no, więc po pierwsze buhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahah ahaha.
Jacy Wy milusi jesteście. Spróbuję być kulturalna, nie bede bluzgać i obrazać!

Że Wam sie chce. Ludzie, zamaist zajmowac sie obrazaniem ludzi, ich krytykowaniem nie znając ich, by sobie ulżyć, moglibycie ksiażki poczytać, na spacer iść, do znajmomych, do babci, poopalać się.
A, ze akurat jestem tutaj, to może wyraze swoją opinię, tak przy okazji!

Obrazacie biedną Emmę, która Wam nic nie zrobiła (no może oprócz tego, że gra z Panem Danilem) tylko dlatego, że się Wam nie podoba, jak sie ubiera, jak sie maluje (chyba nie widziałyscie makijazu), jaką ma gestykulację, jakie robi miny, jak sie śmieje, jak się uśmiecha, jak się wypowiada, jak sie ubieram jak się wypowiada, jak sie ubiera, jak się maluje...dalej wyliczać??
Przecież to jest żałosne, tak samo jak żałosne jest to: "kiedys ja lubiłam, ale teraz nie, bo obraziła Polaków", "nie lubie jej, bo się maluje jak 20-latka", "nienawidze jej bo...." sratatata!

Po pierwsze skąd wiecie, że tak powiedziała?? Że nie nawidzi polaków?? Te wyszstkie wywiady co sa w necie i każdy ma dostęp, (zaswyczaj sa one na anty blogach, na forach i w dadatku napisane, a nie nagrane). Skad wiecie, jak sie wypowiada i co mówi?? Znacie idealnie angileski?? Macie dostęp do angielskich pragramów? Zrozumiecia ją?? Wsyzstkie swoje opinie opieracie na jakis beznadziejnych plotkach co rozprpwadzają antyfani... Albo ten uroczy i błyskotliwy wywiad, w kótrym podobno mówi, iż jest piękna, wysportowana i utalnetowana?? Wiecie, co, poniżacie się tym, że we wszystko wierzycie! Czytacie re bzdurne pisemka, w których wypisują same bzedty i pierdoły...
Piszecie, też że Emma, to znaczy, że Wy nie lubiecie Emmy za to jak się wypowiada i jak mówi?? Zancie angileski... dobra o tym pisałam, nie chce mi się jeszcze raz powtarzać. I tak napiszecie... "zanmy, znamy"
Choć domyślam sie, ża połowa z Was to gorace trzynsatki, albo inne dzieczęta, które nie maja co robić i dobrały się dom Emmy,bo znudziły in się inne Olesnki, albo Jojo i inne młode gwiady, które miały wiecej szczecia od Was.

Co do ubioru, to fakt, ubiera się charakterystycznie, ale to nie powód, bo obrazać po cha,sku dziewczynę, bo miała goły brzuch (Wy nie nasocie biodrówek i takch tam), albo dziwacze butyy czy sukienkę??!! Opanujcie się... albo, ze makijarz za ostyry.... aaaaaaaaa.... no na przykład... nie weim w HP4 grała tą ee.... Cho taka dziewczyna, no przepraszam, jest chyba w wieku Emmy, a strój na priemierze miała skąpy, a makijaz wyzywający... to jak Watson ma ostyr makiajz tooo, prosze Was bardzo nie ośmieszjcie się. Wystraczy spojrzac na ftoki, na normalnych stronach.
Po porstu nie macie sie czego czepiać, i dobieracie się do najmniejszych szczegółów, odcień byłyszczyka czy eee... ciena na oczach...

Dziewczyna ma 16 lat i to, ze sie mocniej umaluje to jest katastrofa i tzreba o tym pisac 2000 postów??
Nie zamuwazyłam, żeby woda sodowa uderzyła jej do głowy... nie wiem rozbije się z kasa po najlepszych pubach w Angli?? Wydaje kasę na używki 9tegi nie weimy, ale wątpie w to)... to popatrzcie na tą Lindsay czy jak jej tam... juz mi się wiecej nie chce pisać, wyczerpałam temat!

Oczywiscie Wy i tak wiecie swoje, zaraz mi pojedzecie i wogóle, ze co ja sobie myśle, że każdy ma prawo do swojego zdania (tekst taki nudny, ze rzygać sie chce), ale wiedzcie, ze wasze posty są bezsensowne (no nie wszystkie), opierajace się na plotach w stylu "nienawidzę tej Emmy, bo miała różową torebkę", co zaraz powiążecie z jej osobowością, wymyslicie nową plote i kolenje 2000 postów gwaranowane!

Po prostu nie wytrzymałam i musiałam pare zdan napisać, bo wstyd, wstyd i tyle! Zajmijcie się dziewczeta czymś pozytecznym i nie obrazajcie innych.... to świadczy wyłącznie o Was...

dziękuje i powodzenia w życiu!!

aniek_2

ach no i z tego wstystkiego zapomniałm... myślę, ze Hermione gra dosyć dobrze!! Najlepiej zagrała, wg. mnie w HP4, się rozwija jeszcze. Miło by było gdyby dostała jakoąś inna role, wtedy można byłoby lepiej osenić eee.... zdolnosci aktorskie!

Tam jeszcze, powyzej czytałam bardzo interesujacą wypowiedź: "e tam, ja wole powiedzieć wprost co o kimś mysle..i dla mnie watson jest taka plastik fantastik, ogólnie nie moge na nią patrzeć
ale to tylko moje jakże skromne zdanie". Boskie, się uśmiałam. Jak ona jest plastik fantastik, to jak nazwiemy.... eeee.... paris Hilton, albo Dodę, albo...eeee o nie weim! Bo mi takie cus kojarzy sie z blondyneczką, z odrostami, z tipsami, z wilekim bistem, z różowościa od stóp to głów z solarą, chyba, ze nie rozumiem znaczenia słów... a wydaje mi się, ze Emma taka nie jest, wystarczy spojrzec na fotki i porównać je z wyzej wymienionymi...
A jak nie mozesz na nia patrzeć to nie patrz (sasasasasassasasa)

aniek_2

Czy nie mozna kogoś po prostu nie lubić?? I proszę nie pisz, że nie mam prawa tak mówić, bo jej nie znam.
Lubię nicolasa cage'a , a przecież go nie znam. Lubię catherine zeta-jones-taka sama historia.
po prostu nie każdego aktora się lubi. Do niektórych czuje się antypatię i nie lubi się ich oglądać na ekranie. "boski" (ekhm, ekhm) dan radcliffe też nie ma tu nic do rzeczy-za nim też nie przepadam.
Pomyśl sobie kogo Ty nie lubisz (aktora, aktorkę) i spróbuj sobie wyjaśnić dlaczego.

veritaserum

Dobra, masz prawo kogoś obrażać, choć go nie znasz??
Z Lubieniem kogoś to jest całkiem inna sprawa. Lubie Johnego Deppa choć go nie znam.
Dobra, jedna osoba której nienawdzie to jest Paris Hilton, ale to chyba wiadomo dlaczego, wszyscy o tym piszą. zbyt błyskotliwa i utaletowana nie jest. Ale ja nie czepiam sie każdego szczegółu, nie wypsuje zmyslonych bzdur i nie rozważam o niej na forach. Nie zagłęłbiam się w jej życie. po prostu jej nie lubię... A co do emmy, to sama zobacz, przeczytaj... ludzie wchodzą w jej prywante zycie, wynajdują takie rzeczy, a potem nazywają sie antyfanami, bo przeczytali jedą z wielu bzdur zamieszczonych w necie! To jakaś obsesja... to jest po prostu chore, nadajace sie do leczenia... nooo
Rozumiem, że kogos można nie lubić, ale nie wolno bezczelnie i po chamsku kogos obrażać. nie piszę, że ty tak roibsz, ale gdzie nie wejdziesz na forum anty to piszą o niej jako o o dziwce, wymyślają okropne pzrezwyska i ploty. Cywilizowani i wychowani ludzie nie pisza takch rzeczy. Mi chodzi o to, że jak można wypisywać takie głupoty i taki ochydny sposób!

pozdr

aniek_2

hehehe...to ja jestem "cywilizowana"...chyba... :) bo nie pisałam o emmie nic chamskiego w stylu dzi**** czy inna tam (cenzura)
a przynajmniej nie przypominam sobie tego...
Nie żebym się usprawiedliwiała, ale mam prawo kogoś nie lubić i wypowiedzieć się. Skoro jedni moga pisac "bardzo ją lubię", to inni mogą też pisać, że jej nie lubią, czyż nie tak?
Chyba nie ma w regulaminie artykułu zakazującego negatywnego oceniania aktora?
ps. dzięki za kulturalną wypowiedź i nie obrzucanie się błotem, jak to jest zazwyczaj.

veritaserum

Ale ja nie pisałam, ze ty pisałaś, że ona to dziwka... tylko wieke razy natknęlam się na takie rzeczy w necie!
Ale ten... wracając to Twego postu... no masz prawo się wypowiadać, ze jej nie lubisz... konkretnie, a nie opierając sie (wiem, powtrazałam 1000 razy) pierdołach co są w necie i nie są popare prawdziwymi źrudałmi... szukanie dzury w całym i tyle!
ale na miłosć boską, co ma na celu wymyślanie totalnych bzdur na jej tamat, nie weim, żeby zblizać do siebie antyfanów?? To śmieszne! (nie pisze, ze Ty tak robisz, ekhm... nie nie czytałam wsyzstkiego, tylko pare wypowiedzi tutaj)

aniek_2

yeh... szkoda, że nie ma takiego czegoś jak edycja...

Chciałam jeszcze dodać... Piszesz, że: "czy nie można po prostu kogos nie lubić" Można, oczywiscie, że mozna, ale my tu mamy do czynienie z powszechnym znienwidzeniem, a to mocne słowo, z takim zbesztaniem. Serio, natkiniesz sie na pierwsza lepszą stornę. To przykre, sie dziwie, ze dziewczyna się nie załamała. Moze też nie zwraca uwagi na takie rzeczy, bo gdyby zwracała, to by trafiła do wariatkowa!
jak czytam to wsyzstko, to wydaje mi sie, że gdyby nadazyła się okazja to większość z tych dziewcznym, nie weim, pozabijałaby ją!
Tu nie chodzi, po prostu o zwykłe nie lubienie...

aniek_2

to ja nie mam pojęcia o co chodzi... zrozum psychike "gorących trzynastek"... już tu była jedna taka co założyła temat "wieśniara"-bardzo inteligenty i świadczący o elokwencji tejże osoby...
Może chodzi o nadmiar emmy...ciągle tylko watson i watson...
znia to jest tak jak z cristiano ronaldo (przepraszam za porównanie, alepierwsze przyszło mi na myśl. kiedy przegladam serwisy sportowe [50% mojego czasu na necie] to opędzić od fanek się nie można :))
-tzn. jest mundial, wszyscy się zachwycają "boskim" ronaldo, dyskutują, deklarują miłość (to już zostawiam bez komentarza). a jak minie mundial, to minie zainteresowanie tym piłkarzem.
To tak jak z Emmą-hp jest na topie, więc wszyscy o niej trąbią, chłopcy deklaruja jej miłośc (to też bez komentarza), inni jej nienawidzą...
skończy się "era" hp, skńczy się zainteresowanie watson. (czyli nieprędko)

veritaserum

uhhaha, no masz rację... minie, minie, juz niedługo... skoncza kręcić wsyzstkie czescu HP, a po drugie skończą sie pomysły na obsmarowywanie jej na wszystkie storny i sie skończy, no ta tzw. "era" czy tam "sezon" na Emmę. Zacznie sie na tą co gra Cho i Lunę w Hp. Bo Cho sie bedzie całować z Harrym, a Luna?? Bo to nowa młoda "aktorka", której się poszcześciło! That's all!

Wydaje mi sie, ze ta nienawiść wychodzi o tego właśnie, ze jest tak popularna, że wsyzstko wokół niej, że się pojawia w programach, że jest w kolorowych pisemkach, że... i tak dalej. Minie, to minie...

użytkownik usunięty
aniek_2

Alle sie dyskusja wywiązała!!Szkoda że tu wcześniej nie zaglądnęłam:-)

mam 2345 wiadomosci na skrzynce od filmweb nie chce mi się czytac tego tematu za dużo jak dla mnie przedemną jeszcze 2344 wiadomosci do przeeczytania miłego gadania dla tych co sa w temacie
Pozdro

użytkownik usunięty

Hej wcale nie musisz sie tak "martwic" ze jej nie lubisz, po porostu kazdy ma wlasne zdanie i bardzo dobrze. Ja tez mam kilka osob ktorych nie lubie i to jest normalne. Przeciez nie moga wszyscy sie lubić. Pozdro!

Skoro Emma jest taka dobra to dlaczego nie dostaje propozycji grania w innych filmach??? pomyślcie o tym...

użytkownik usunięty
MaRqUeZ

moze na razie jest zajeta kreceniem "harrego..." przeciez aktorzy tez nie dostaja roli jak tylko wyjda z jednego planu, zeby nastepnego dnia sie stawic na inny. Czasami tez musza czekac...