Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

grać niestety nie potrafi. Jest mega sztuczna. W takiej produkcji jak Harry Potter wydaję mi się, że powinna zagrać bardziej profesjonalnie.

Malwa_4

Zgadzam się.. A wychwalają ją tylko zagorzali i psychiczni fani Pottera:/ dla których Watson i Radcliffe to urodzeni aktorzy godni Oskarów.. Tez jestem fanką Harryego, ale mam trochę krytycyzmu i widzę, że obaj grają beznadziejnie.. Rupert Grint rządzi!!! XD

Lina_3

Właśnie o to chodzi. Jestem wielką fanką wszystkich części Harrego Pottera(mówię o książce), ale na pewno nie dałabym bardzo wysokiej oceny takiej aktorce jak Emma. Nie spisała się nagorzej, ale mogłaby być troszke mniej sztuczna. Trzymam za nią kciuki w dalszych częsciach Harrego i myślę, że się poprawi. Jest jeszcze młoda, więc wszystko jeszcze przed nią, choć i tak juz bardzo wysoko i daleko zaszła. Nasz polski dubbing jest beznadziejny i to też na pewno przyczyniło się do gorszego odbioru Emmy w Harrym. Poprawiam się nie jest mega sztuczna tylko troche sztuczna ;)

użytkownik usunięty
Lina_3

A, a to Ci niespodzianka. Okazałem się psychicznym fanem Pottera. No ludzie, zmiłujcie się...

Malwa_4

Wychodzi na to, że ja również jestem psychiczna... ha ha a to dobre

Malwa_4

psychiczni fani Pottera?? Nie no dobre..uśmiałam sie..
wiesz co..jak ktoś jest fanem Pottera to nie musi być odrazu psyciczny..każdemu sie podoba co innego...weź nie obrażaj..
normalnie tylko się śmiać z takich ludzi:D

Malwa_4

pisałam oczywiście do Liny co nie szanuje innych upodobań :/

Malwa_4

mi się podoba jak Emma gra..i co? jestem psychiczna?? phi..

millcia

Mam nadzieję, ze nie myślisz, że uważam Cię za psychiczną, czy coś takiego. Wczoraj oglądnęłam 3 części Harrego bez polskiego dubbingu i wedłóg mnie wcale nie jest taka zla. Prosze was nie myslcie o mnie, ze jestem jakąś antyfanką Emmy, bo wcale nie jestem. Nie uważam fanów Watson za kogos psychicznego. Ja też jestem megafanką Harrego;)

Malwa_4

dobrze napisane Malwa;) ja tez jestem fanką Harrego:D

millcia

tak szczerze to z dubbingiem jest lepiej:> ogladalam bez i ten sam efekt osiagneliby wstawiajac na jej miejsce lalke barbie:PPP
ale nie uwazam ze ci ktorzy maja odmienne zdanie sa psychiczni xD
Pzdr;)