Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

No więc, Uważam, że Emma Watson jest... ekhem... Jak by tu się ładnie wyrazić... G*Ł*U*P*I*A... wQrza mnie i to bardzoo.... Podpadła mi tym jak się wyraża o Polakach... i jak zobaczyłam wywiad z nią w roli głównej.... no cóż.... nie popisała się inteligencją... a jeśli ona nas może obrażać ... i cały świat to widzi.... to czemu my jej czasami nie możemy dokopać?? hę? To nie znaczy że jej zazdrościmy i że jak widzimy ją w TV robi nam się niedobrze na jej widok :) .... to coś więcej! Nie, nie zazdrość. Czego mamy jej zazdrościć? Tego że nas wyzywa?? /-: A żeby ją oceniać jako aktorke... hmm... to za mało filmów ma w swoim dorobku, żeby oceniać jej grę aktorską bo na samym Harrym Potterze (( którego lubię )) się nie skończy i w takich bardziej " ambitnych " filmach Nasza Emma może się zgubić.... aha i żeby była jasność... nie wyzywam jej ani nic... tylko wyrażam KULTURALNIE swoją opinię... PeAcE oN wOrLd... *-: c(-:

Kaniusia

hej bardzo mnie zainteresowało to co to napisałaś. W szczególnosci to że Emma zle wyraziła się o Polakach. Proszę napisz co takiego powiedziała bo ja chyba akurat przegapiłam te wywiad a bardzo jestem ciekawa. :]

Kaniusia

hej bardzo mnie zainteresowało to co to napisałaś. W szczególnosci to że Emma zle wyraziła się o Polakach. Proszę napisz co takiego powiedziała bo ja chyba akurat przegapiłam te wywiad a bardzo jestem ciekawa. :]

Kaniusia

a ja o tym nie slyszalam by wyzywala polakow :/

Kaniusia

A właśnie co ona powiedziła o Polakach ???
I czy możesz podać jakiś dowód tego że coś powiedziała ???
Bo ja jakoś nic nie słyszałem.

killer_99

co ona mówi o tych polaka bo pierwsze slysze?

NaShI

W przeciwieństwie do Ines przeczytałem ten temat z małym zainteresowaniem ,bo ostatnio takich wiele. Na temat tego co powiedziała o Polakach powstał nowy temat. Było to coś w stylu "Żegnam wy marni ludzie..." ale pewny nie jestem

Versilius

Ona powiedziala: " Zebracy jestescie bo nie stac was na kino i obejrzec moj talent!!"

drizztjf

Druga wersja (ocenzurowana) brzmi: "**** **** **** **** **** **** "

drizztjf

to bedzie coś takiego dla tych co jej nie akceptują ************ ******* ******** ********* ***** **** * ******* -** ****** jestem hamska:)

NaShI

a gowno powiedziala.to jest jedno wielkie klamstwo a jakis glupi antyfan to wymyslil

użytkownik usunięty
nostradamek

To ja założyłam temat o tym co niby powiedziała o Polakach..."a ja mam pytanie"..ale z tego co mi wiadomo to to jedna wielka bzdura..po pierwsze tego wywiadu nigdy nie było,a po drugie nikt nie był by aż tak głupi zeby powiedziać coś takiego...

NaShI

ja wiem co powiedziala.................JE DNO WIELKIE NIC...............ta bajeczke wymyslili anty i poszlo dalej