No więc, Uważam, że Emma Watson jest... ekhem... Jak by tu się ładnie wyrazić... G*Ł*U*P*I*A... wQrza mnie i to bardzoo.... Podpadła mi tym jak się wyraża o Polakach... i jak zobaczyłam wywiad z nią w roli głównej.... no cóż.... nie popisała się inteligencją... a jeśli ona nas może obrażać ... i cały świat to widzi.... to czemu my jej czasami nie możemy dokopać?? hę? To nie znaczy że jej zazdrościmy i że jak widzimy ją w TV robi nam się niedobrze na jej widok :) .... to coś więcej! Nie, nie zazdrość. Czego mamy jej zazdrościć? Tego że nas wyzywa?? /-: A żeby ją oceniać jako aktorke... hmm... to za mało filmów ma w swoim dorobku, żeby oceniać jej grę aktorską bo na samym Harrym Potterze (( którego lubię )) się nie skończy i w takich bardziej " ambitnych " filmach Nasza Emma może się zgubić.... aha i żeby była jasność... nie wyzywam jej ani nic... tylko wyrażam KULTURALNIE swoją opinię... PeAcE oN wOrLd... *-: c(-:
hej bardzo mnie zainteresowało to co to napisałaś. W szczególnosci to że Emma zle wyraziła się o Polakach. Proszę napisz co takiego powiedziała bo ja chyba akurat przegapiłam te wywiad a bardzo jestem ciekawa. :]
hej bardzo mnie zainteresowało to co to napisałaś. W szczególnosci to że Emma zle wyraziła się o Polakach. Proszę napisz co takiego powiedziała bo ja chyba akurat przegapiłam te wywiad a bardzo jestem ciekawa. :]
A właśnie co ona powiedziła o Polakach ???
I czy możesz podać jakiś dowód tego że coś powiedziała ???
Bo ja jakoś nic nie słyszałem.
W przeciwieństwie do Ines przeczytałem ten temat z małym zainteresowaniem ,bo ostatnio takich wiele. Na temat tego co powiedziała o Polakach powstał nowy temat. Było to coś w stylu "Żegnam wy marni ludzie..." ale pewny nie jestem
to bedzie coś takiego dla tych co jej nie akceptują ************ ******* ******** ********* ***** **** * ******* -** ****** jestem hamska:)
To ja założyłam temat o tym co niby powiedziała o Polakach..."a ja mam pytanie"..ale z tego co mi wiadomo to to jedna wielka bzdura..po pierwsze tego wywiadu nigdy nie było,a po drugie nikt nie był by aż tak głupi zeby powiedziać coś takiego...