Pozostawcie kłutnie ze współforumowiczami i wypowiedzcie się na temat najlepszego zespołu na wiecie (oczywicie dla mnie) Maroon 5. Co o nim sšdzicie, lubicie takš muzykę, podobajš wam się członkowie zespołu, nie nawidzicie ich, majš okropne utwory?? Piszcie, nie szczędcie klawiatór oraz słów, można na ostro i na słodko, ale po waszemu, bez fałszu i szczerze!!!! :):):)
Zaczymam od siebie :) Uważa iż zespół Maroon 5 jest wietnym zespołem, szczególnie przypadła mi do gustu piosenka 'Harder to breathe', a moim zdaniem spiepszyli 'Sweetest Goodbye', alre muszę się do niej przyzwyczaić, bo dzi słyszę jš po raz pierwszy. Moim osobistym zdaniem oni wszyscy sš boscy :P sexowni i w ogóle, ale na pierwszym miejscu stawiam James'a Valenitine'a- gitarzysta, zaraz pod nim znajduje się Adam - wokalista, potem Jesse-klawisze, Rayn - perkusja i Mikey(chyba tak się nazywa)-bas, ale mogłabym ich odrazu wszystkich schrupać. Dobra trochę juz póno więc kończę. Mam nadzieję iż ten temat pozwoli odskoczyć wam od marnej rzeczywistoci i pogršżyć się w marzenia, ja na pewno będę dzisiaj marzyła :D:P
Pozdr dla wszystkich