nie wierzę w plotki, że np. paliła marihuanę. Emma jest dobrą i ładną aktorką. Osoby typu Love Tom poprostu jej zazdroszczą, bo nie mogą zrobić kariery. Pozdrawiam fanów Emmy.
Oczywiście popieram,
Tylko że my mówimy, że tacy jak Love Tom jej zazdroszczą a ci rękami i nogami zaprzeczają :(. Jednak taka jest prawda - bez antyfanów nie funkcjonowałby showbiznes :P
e, a jakby nawet paliła, to co? dobrą aktorką by już nie była? ;P
Tzn, nie żebym twierdził, że jest dobrą aktorką oO
chociaż zła również nie jest. mhm.
pewnie że nie paliła! Czy osoba, która w wielu wywiadach podkreśla jak ważna dla niej jest nauka i dla studiów jest gotowa zrezygnować z filmów pokazywałaby się publicznie z joitem? Ludzie! To durny pudel wypusza takie ploty i nawet nie sprawdza czy są one prawdziwe. Super podejście do prowadzenia takiej storony, choć wiem że taki właśnie jest zamysł. W każdym razie to nie ona paliła. Co do aktorstwa. Dla mnie jest ogólnie ok, choć ciężko oceniać tylko po jednej roli. Dlatego czekam kiedy na DVD w Polsce wyjdą 'Zaczarowane Baletki' :)
Pozdrawiam
agusiek303 boję się, że trochę sobie poczekamy ;/ w Polsce jak zwykle wszystko późno... O ile w ogóle się doczekamy.
ehhhh no dokładnie :/ Książka podobała mi się, więc jestem ciekawa filmu i Emma ponoś całkiem nieźle zagrała. Ale zgadzam się...u nas wszystko z dużym opóźnieniem. Ale za to 'Insygnia Śmierci' już niedługo, choć też się naczekaliśmy
pozdrawiam
Nie mogę się doczekać "Insygniów" :)
A "Ballet Shoes" będzie hitem na YouTube, na pewno opublikują film w kawałkach ;]
ojj napewno :) Ale jeśli pokaże się u nas na DVD to od razu kupuję :) Bo nie ma to jak obejrzeć w dobrej jakości. A 'Insygnia' ...hmmm też nie mogę się doczekać...czytałaś jakieś spojlery?
Och, daj spokój z tymi spoilerami... Już słyszałam, że umrze Harry, Ron, Hermiona, Ginny, pan Weasley... prawie wszyscy :) Więc dałam sobie spokój z nimi, wolę przeczytać książkę, a nie ma teraz takiego źródla w internecie, które podałoby prawdę...
a nieprawda że umrze Harry, Ron...nie umrze nikt z tych osób które wymieniłać. Owszem z Harrym będzie coś, ale jak najbardziej przezyje, bo nie byłoby końcowego rozdziału 19 lat później :)
Fabuły generalnie nie znam bo czekam na naszą premierę
ja nie twierdzę, że tak się stanie :) w ogóle nie wierzę nikomu, kto mi mówi takie rzeczy. Po prostu poczekam.
Moje umiejętności języka angielskiego są za słabe na tyle by mi się udało przeczytać 7 tom Pottera,ale znalazłem na necie(www.plikus.pl)Harry Potter i Insygnia Śmierci po polsku i przeczytałem,ale z tego co w sieci trąbią to mam skróconą wersję...
Taaa... Emma jest dobrą aktorką <buahahaha>
No tak,mówi to fanka niezwykle błyskotliwej Edyty Herbuś.
Jeju prosze nie piszcie co iszą o 7 częsci Pottera w necie b to nie prawda
Zginie Moody ,Lupin ,Tonks ,Zgredek ,Hedwiga ,Snape ,Voldemort
Harry ożeni sięz Ginny i będą mieć trójkę dzieci Lily Lunę ,Albusa Severusa i Jamesa Syriusza
Ron i Hermiona taże się pobiorą i będą mieć dwójke dzieci
Hugo i Rose ,Tonks przed śmiercią też urodzi syna Teddy'ego a jego ojcem cchrezstym będzie Harry .
Dlatego prosze nie piszcie tych bzdór co ludzie wypisują....
Ale z was są boty! Pojebane za przeproszeniem dzieci neo. Jak można szukać informacji w necie, co będzie w książce? Nie wiem, czy zauważyliście, ale niszczycie sobie tytm całą przyjemność czytania. Ja tam przeczytałem to jakieś 2 miesiące przed premierę (po polsku- kupiłem w realu [10 zł tanieij]).
A co do Pani Watson to jak dla mnie ona jest najładniejszą niepełnoletnią aktorką. A w sumie to pełnoletnią też. ;)
A ja piję wódę nawet w Wielki Post czy tam Adwent i nie mam ani jednej zmarszczki bądź poniszczonej skóry i wszystkie kobiety na mnie lecą :D
Phi, a nawet jeśli paliła to co? To jakiś grzech, przepraszam bardzo? Palenie marihuany robi z niej od razu gorszego człowieka czy co? Obracam sie w takim towarzystwie, że prawie większość przy okazji imprezy lubi się ze dwa razy zaciągnąć dla poprawy humoru i choć sama tego nie robię, to nie uważam wcale, by ludzie przez to byli mniej wartościowi.Kurde, to nie lata piędziesiąte żeby robić z aktorów jakieś idealne bóstwa, to zwykli ludzie, o zwykłych potrzebach i nałogach. A ty nie masz jakiś brzydkich zwyczajów? i co, uważasz, że przez to, że nie jesteś dobry i porządny?
Hmm, no właśnie... przecież nikt nie czepia się swoich znajomych za to, że palą czy cokolwiek, a jak to robi osoba publiczna, to zaraz wszyscy się czepiają.
Chyba nie próbujecie nawracać swoich kumpli i odbierać im szlugi z rąk na siłę, co?
A tak nawiasem mówiąc; tak, to jest grzech ;]
Nie zgadzam się, grzechem możemy nazwać kradzież, morderstwo, bycie chamem i bydlakiem, ale na pewno nie palenie marihuany.Wychodzę z założenia, że każdy może robić co chce, byle by innym tym krzywdy nie robił i innyh do teo nie zmuszał.A jak mi zaczniesz dyktować biblię czy cos podobnego, to umrę ze śmiechu...
Tak, umieraj ze śmiechu, już lecę po Biblię. ;|
Ale śmieszne.
Opanuj się dziewczynko. Palenie to też chyba grzech, bo szkodzisz własnemu życiu i zdrowiu. Czy coś takiego...
Dziewczynką to ty możesz nazywać koleżanki z piaskownicy, jeśli wogóle takowe posiadasz. A wracając do tematu, to jest prywatny wybór każdego człowieka i jeśli ma zamiar np. palić marihuanę, to niech pali, to jego wybór i innym nic do tego. Grzechem byłoby zmuszanie do tego innych. Ale jeśli ty tego nie rozumiesz, "dziewczynko", to już nie moja wina. "czy coś takiego"...
A ty nie musisz od razu atakować... Krzywdę ci zrobiłam, czy co?!
Jest to prywatny wybór, prawda. I innym nic do tego, ale to jest świadome szkodzenie własnemu zdrowiu, a przecież nie o to w życiu chodzi. Zmuszanie do tego innych - jak najbardziej.
Aśka w zupełności sie z tobą zgadzam to normalne ze jest szkodliwe a przecież pisze w Biblii żeby nie kalać własnego ciała a jeśli ktoś nie przeczytał Biblii i nie jest wierzący i wierzy w swoje stwierdzenia to jego problem ja sie nie czepiam ze Emma pali bo wiem że to nie Emma Watson była na tym zdjęciu a jeśli py paliła to robi sobie krzywde a nie wam!!! chociaz jak pali sie tyton to przeciez tez sie zatruwa otoczenie;)Itak szczerze cieszy mnie to ze jak narazie Emma nie ma zamiaru zrobic z siebie narkomanki itp.