Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 021 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

bardzo bym prosil o podanie kilku stron(wiarygodnych)gdzie sie ona wypowiada o POLAKACH po po poszukiwaniach na "szczescie" nie znalazlem :]

HomeWorld

no wlasnie bo skad wiecie ze nie lubi polakow podajcie jakis wywiad artykol wchodzilem na strony fanow emmy i nic nie znalazlem wiec zapodajcie cos wy antyfani jedni ktorzy zazdroszcza

HomeWorld

Ja także się takowego nie doszukałam... Więc przyłączam się do prośby :)

qw_erty

Ja tez to tylko slyszalem z nie potwierdzonych informacji. Ubiera sie fatalnie, ale co z tego... i tak kazdy by wolal zeby chodzila bez ciuchow ;). Poza tym chyba wysoko sie ceni, bo przeciez jest aktorka, mysle ze powinna byc skromna, to nie bylo by tyle kontrowersji. Sama jest sobie winna, ze ma tylu antyfanow w Polsce. Mi sie podoba, ale zeby kochac? Nie nie to naiwne. Chyba ci co ja kochaja, tak na prawde kochaja jej slawe, albo sam wyglad, ach ci faceci....

drizztjf

Takich stron nie ma, to tylko wymysł polskich antyfanów. Wiem, bo moja siostra jest jej wielką fanką i widziałam i czytałam wszystkie wywiady:)

wre

A nie pomysleliscie ze tego nie bedzie w zadnym wywiadzie??? Slyszalam ze powiedziala to do czlowieka ktory prowadzil wywiad ale juz po jego zakonczeniu. Tylko nasowa sie pytanie dlaczego tego nie opublikowal... Co nie zmienia faktu ze jej nie lubie. Nie nalze do grona jej anty- fanek ale uwazam ze ona po prostu nie umie grac. A tak wogole to jest mi obojetna...

HomeWorld

teraz nasuwa mi sie pytanie: skad to slyszalas ??

HomeWorld

"A nie pomysleliscie ze tego nie bedzie w zadnym wywiadzie??? Slyszalam ze powiedziala to do czlowieka ktory prowadzil wywiad ale juz po jego zakonczeniu. Tylko nasowa sie pytanie dlaczego tego nie opublikowal... Co nie zmienia faktu ze jej nie lubie. Nie nalze do grona jej anty- fanek ale uwazam ze ona po prostu nie umie grac. A tak wogole to jest mi obojetna..."

Jasne...i póżniej powiedział to wszystkim Polakom, a nikt na świecie o tym nie słyszał... Przecież to tak oczywista bzdura. Dziwię się, żę ludzie są tacy naiwni. Naprawdę myślicie, żę piętnastolatka mówiłaby takie rzeczy??

wre

facet od wywiadow powiedzial kuzynowi ktory oglosil ciotce ktora...
przeciez to oczywista BZDURA!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
nostradamek

Nie tak dawno założyłam topic o podobnym temacie...i z wypowiedzi na nim wynika że ona nigdy się o Polakach nie wypowiedziała...tzn..na niektórych anty-blogach piszą,że był taki wywiad w tv..na innych że w gazecie...a tak na prawdę to nigdy żadnego nie było!

Nie ma to jak informacja z agencji JPDPPŻ (Jedna Pani Drugiej Pani Powiedziała Że). Ciekawe dlaczego powiedziała to akurat o Polakach a nie Rosjanach gdzie piractwo jest jeszcze większe?

edmundo

Sczerze to powinniście zrozumieć już dawno - ona ma nas w dupie.

użytkownik usunięty
Loolly

Powiedziałabym,że po prostu jesteśmy jej obojętni bo wątpie żeby znała jakiegoś Polaka...ale to przecież nic złego!

HomeWorld

dochodza mnie sluchy jak ona strasznie wyglada bez makijarzu prosze o linki