Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 829 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

hej mam adres e-mail do emmy watson
summer_time_90@myself.com
możecie wieżyć albo nie ale to do niej, napiszcie a się przekonacie
mój wujek jest jednym z producentów Harrego Pottera III

Ja nie jestem dziewczyną ani nie mam 12 lat!!
I wiem że uzyskanie prawdziwego maila do Emmy graniczy z cudem!!

mechme

Jeśli chcecie się dowiedzieć więcej na temat Emmy lub obejżeć filmiki, zdjęcia to zachęcam wejść na naprawde dobrą strone http://www.miss-watson.xx.pl/
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
mechme

ja mam też dużo mail do Emmy a oto kilka z nich:) :

fanmailemmawatson@yahoo.co.uk, hermioneemma2002@yahoo.co.uk

emmafanmail@excite.com

cheerleaderwannabe87@excite.co m
cute_little_hockey_chick@hotma il.com
em@687dino.com
emhermine@yahoo.co.uk
emmawattson@hotmail.com
emma_birthday@yahoo.co.uk
emma_duerre234@hotmail.com
Emma_Watson@kaitai.com
emma_watson11@yahoo.co.uk
emma_watson112@hotmail.com
emma_watson724@hotmail.com
emmacharlotte__watson@hotmail. net
Emmacharlotte_Watson@hotmail.c om
emmawatson@nickpitt.cjb.net
emmawatson@planet-save.com
emmawatsonecdw@hotmail.com
Ems2003@hotmail.com
emwatson41590@hotmail.com
EWIDY3000@aol.com
ewidy3000@aol.com
gemini_4@msn.com
harryfreak004@hotmail.com
harrypottergirl74@yahoo.com
hermione9001@aol.com
hockey_chick9931@hotmail.com
just_watson@hotmail.com
myfanmail@xuppa.com
oxfordgirl@hotmail.com
oxfordgirl_90@hotmail.com
pinkstarz3456@netscape.net
Prettenglishgirl@aol.com
roundergirl@hotmail.com
solarflare_51@hotmail.com
vovakris@axelero.hu
WatsonHP@yahoo.com

Mam nadzieje że tyle wam wystarczy:D

Mechme

użytkownik usunięty

Myślicie że ktoś tutaj ma prawdziwy E-mail do emmy watson??????
Jak tak to jesteście naprawde popieprzeni, myślicie że taka osoba by dała w świat swój private e-mail co?????

użytkownik usunięty

dokladnie! trzeba byc na prawde popimpusianym (wymyslilam sama to slowo=]) zeby wierzyc w to ze ona wam odpisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lubie ja ale bez przesady! nawet sie nie nede ludzic ze ona mi odpisze! a poza tym strasznie mnie wkurzylo ze piszecie tu do emmy jakies listy typu"CZESC EMMA MIESZKAM W KURZEJ DUPCE W POLSCE. KOCHAM CIE ODPISZ!" Myslicie ze ona wchodzi na ta strone i to wszystko czyta??? to jestescie w duuuuuzym bledzie! aha i jeszcze jedno: ONA NA 10000000000....% NIE ZNA POLSKIEGO!!! bo skad???
Wystarczy?
pozdro dla tych ktorzy mysla jak ja - Anka

użytkownik usunięty

A skoro juz jestesmy prze e-mailach... Czy ktos z Was zna moze przypadkiem maila do Seana Biggerstaffa (Oliver Wood)? Oczywiscie nie podejrzewam, ze znacie (a nawet jestem przekonana za nie) ale milo jest chociaz o tym pomarzyc... Pozdrawiam :)

Niestety nie mam jego e-maila, ale wiem który to... jest spoko. a tak apropo to mam e-mail Watson

bright_sky

ja ci wieże bo sam mam kilka ale wyślij mi na adres gacek758@wp.pl ten co ty masz a ja podam ci moje a najlepiej towejdź kiedyz rana na gadu 6915634

Mam już jego adres:
Biggerstaff, Sean (Oliver Wood)
C/O ICM
76 Oxford Street
London, W1N OAX
England

użytkownik usunięty

my name is new .my e-mail is wannatoong_@hotmail.com on thank

mechme

no ale masz troche zjebany layout na stronce bo aż oczy bolą od niego radze ci zmienić bo po stronce widać że tak głupi jeśli o HTML chodzi to nie jesteś :)

użytkownik usunięty
Emma_Viersen

Wiecie co?! Jak chcecie sie dowiedzieć czy Em ma e-mail to napiszcie do niej list zwykłą pocztą! Na stronkach o HP są podane kontakty. No a w tym liscie można przecież zapytać czy ma e-mail.

Emma_Viersen

Ludzie spokojnie, nie posrajcie sie!!! To tylko aktorka a wy zachowujecie sie jakby to był Bóg wie kto!

Emma_Viersen

i wy myślicie, że Emmusia odpisze do was osobiście? jeśli tak to chyba was pogieło. ona odpisuje automatycznie. i zawsze to samo. coś tam, że śpi i nie ma czasu Emma. przejrzyjcie na oczy ludzie! ona nie umie polskiego i nie ma zamiaru się nauczyś skoro tak bardzo nie lubi polaków, bo uważa, że jesteśmy głupimi ludźmi i powiedziała, że dobrze iż anglicy nie pomogli nam w wojnie. głupia, że szok.

PUCEK

"bardzo nie lubi polaków, bo uważa, że jesteśmy głupimi ludźmi i powiedziała, że dobrze iż anglicy nie pomogli nam w wojnie. głupia, że szok."

Ech, a ja bardzo nie lubie gazet typu: "Bravo".

Emma_Viersen

Boże ,katastrofa!!!!!!!!!!!Co za idioci na tym świecie żyją....

Emma_Viersen

A ja mam jej numer telefonu i adres do domu i 10 adresów email, bo moja ciocia jest reżyserem HP, a Radcliffe (nie wiem, czy nie napisałam z błędem) to mój kuzyn. No i co? Zazdrościcie mi? O i jeszcze kiedyś widziałam jak się Emma schlała na przyjęciu i była straaaszna heca.

...

Dzieci, o czym Wy bredzicie? Podniecacie się tym, że ktoś dał temat, że ma jej maila, ale nie podaje i się tym chwali i jest super, bo on sobie powiedział i głupki w to wierzą :/ Oj ludzie, RODACY... :P

Emma_Viersen

wy jestescie jacys pojebani po co wam jej e-mail przeciez i tak w zyciu sie z nia nie spotkacie i tylko tracicie czas . beznadziejne sa takie teksty jak np .chce byc twoja przyjaciulka czy cos takiego to jest bez sensu bo jak mozna miec przyjaciela nawet go nie widzac zreszta nawet jak byscie juz mieli ten jej adres to przeciez nie bedzie z wami gadac bo takich tekstow dochodzilo by do niej tysiace i kazdy by chcial by byc jej przyjacielem (nawt ja ) isie wam tego nie dziwie ,ale pogudzcie sie z tym ze to jest nie mozliwe i tyle

Emma_Viersen

jednak chcialbym miec do niej adres tylko po to by ja spytac dlaczego tak nienawidzi POLAKÓW zeby podala 1 powod ...przeciesz ona nawet nie widziala zadnego Polaka i osadza nas po pozorach tak jak my np.Rosjanow...ale my mamy przynajmniej pewne powody a ona nie i to mnie w niej przeszkadza ale to nie zmienia faktu ze sie w niej zauroczylem :D,ale mysle ze kazdy ma wlasne zdanie i wypowiada sie na co chce i zreszta watpie zeby wogole powiedziala ze nas nie lubi czy nienawidzi a napewno nie w radiu tv zreszta gdzie by mogla sie tak wypowiedziec wg.mnie to jest niemozliwe ale ja o tym nie wiem ...

Emma_Viersen

bo cos watpie zeby byla dziewica tyle ma fanow tyle czytalem ze ktos sie w niej zakochal ze teraz juz nie wiem :D:D

HomeWorld

Ja myślę słowo w słowo to samo co HOMEWORLD ale mam małą nadzieje że kiedys ją spotkam

Linker

Szajba!!! Gdzie jesteś? W myśl zasady: "tylko głupek zwalczy głupotę" - wypatrujmy pana Szajby.

Emma_Viersen

Czytam i czytam wasze wypowiedzi i dochodze do jednego wniosku = nie mam pojęcia o co wam chodzi!
Chciałabym zostać uświadomiona czy te treści niby-maili to sarkazm czy też może doskonały przykład ludzkiej głupoty...

Emma_Viersen

Ludzie, czy wy myślicie, że ktoś taki jak emma watson, nie ma swojego maila? Przecież, większość gwazd takowe posiada i zwykle kończą się na @hotmail.com i tak samo jest pewnie z watson. Może to nie konkretnie ich mail, ale odpisują.

MlodY

Ona ma kontrakt z Warner Brosem i dostała email chroniony hasłem więc osoby postronne nie mają do niego dostępu.
A ja też mam kilka jej "niby" adresów:
miss_watson90@yahoo.co.uk
e_c_d_w_1990@hotmail.com
emmawatson-1990@hotmail.com
Emmyx19@aim.com
BritishSunshine@aim.com
emmawatson@watson.co.uk
fleur_allstar@hotmail.fr
watson_emma_1990@hotmail.co.uk
tru_potter@hotmail.com
e_watson1990@hotmail.com
emmawatson_1990@hotmail.co.uk

michalgal

O dzieci, dzieci ja tu wam gadam biada wam, BIADA WAM!!!! Mój stary z jej ojcem w wojsku był. Mój wujcio czyli syn z pradziada, na dziada mego ojca brat a chrzesny jego bratanka (mowie o starym Emmy)Mój tatuś u niego prowadził sprawe w sądzie był jego prawnikiem i co TATUS wygrał bo nie umiał po angielsku. nie ważne. Al;e jej tatek to dobry prawnik. Gdy urodziłam się ja czyli gdzieś ok 16 latek dobrych temu, moj tatus dostał list od niego ze jego jest w ciążyjuż 5 month ale on o ty nie wiedział. Po roku tatus i mamusia zabrali mnie do francji na wierze Alfia czy jak jej tam. No ale się nie udało bo były swięta Bożego narodzenia i była zamknięta, okazało się że tatuś zapomniał zabrac rezerwacji do hotelu z domu i nie mieliśmy gdzie nocowac. No to tatuś szybkim sposobem wpadł do butki telefonicznej wykręcił numer owego prawnika. No ugościliśmy u niego, ja musiałam spac w jednym łóżeczku z jego córeczką JAK sie po latach okazało TO była Dziśejsza Hermiona GRanger(...) wiedziałam że te nazwisko Watson gdzies juz słyszałam.

Emma_Viersen

EJ COS NIE TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PISZE MI ZE JAKIS BŁAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!NO NIE A JA TAK BARDZO CHIALEM WYSLAC TEGO E-MAILA!!!!!!!!!!!!!!!!:(((((( (((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((

Emma_Viersen

juz sobie uswaidomilem ze to nieprawda!!!PRZECIERZ ONA NIE ZNa POLSKIEGO!!!!SKAD MA ZNAC!!!a tak poztym moze jset ladna ale pewnie głupia !!pozdrawiam

moj wczesniejszy wpis BYL DO BANI JUZ WIECEJ NIE UWIEZE NIKOMU!!!!

The_Virus_Armagedon

ja ma adres e-mailowy do jej Fun clubu w POlsce on jej przekazują listy ktore w wysylacie na adres Clubu i ona odpisuje ale to bardzo dulgo trwa, ja czekalam 2 miesiace:):) ale sie dczekalam

a_gacia

emma_club@o2.pl to wlasnie ten adres:) ja dostalam odpowiedz:D:D

a_gacia

Zygac mi sie chce jak czytam wasze komenty pozdro dla jebnietych napalonych 14 latek.

Emma_Viersen

Zaliczyłam rotfla czytając wasze posty. Onetowcy przenieśli się na filmweb ~~niepokojące~~ Czy wy naprawdę... nieważne... uprzejmie zapytuję po jaką... ekhm... dlaczego zamieszczacie tu swoje "anonse" i maile do tej dziewczyny? Czy wy naprawdę myślicie, że ona tu zagląda... że w ogóle wie o istnieniu takiej strony? eh... jeśli już tak bardzo wam zależy na napisaniu do niej maila, to poszukajcie go korzystając z jakiś wiarygodnych źródeł... IMDb na przykład... I jeszcze jedno.. skąd wymysł, że odpisuje po polsku? XD brak słów... ale to nic... każdy miał kiedyś po 12 lat... =3

dzięki za dostarczenie mi rozrywki. Ukulałam się jak nigdy =D

Emma_Viersen

Przecież jakby tutaj był e mail do Emmy to by tutaj już był dawno a nie ma do niej e maila więc wątpię w to żeby kto kolwiek miał do niej prywatny e mail to jest pic na wodę fotomontaż przeżyjcie na oczy chyba że pojedzie tam gdzie Emma Watson mieszka rzeczywiście to może ją w tamtym miejscu jakimś cudem spotkacie

jarek_zaradkiewicz

Myślę, że po 20 latach przejrzeli na oczy ;DD

Emma_Viersen

Ten wpis na tyle samo lat, co ja XDDDD

Emma_Viersen

Wow. Wpis sprzed tylu dekad a jej prywatny mail ciągle ten sam.

Mordechaj_Sauerland

XDDD ten wątek na forum to jakieś złoto totalne

Muunch

Uśmiałam się do łez czytając pobieżnie komentarze xD Ciekawe, jak się dzisiaj mają ci około 30-letni fani i czy któryś w końcu dodzwonił się do Emmy Watson :>