Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Jak mozecie wyrażać się o niej tak źle? Przecież jej nie znacie! A te głupie teksty to tylko efekt zazdrości, ja też jej nie lubię ale bez przesady nie mówię że jest dziwką i niezakładam antyklubów!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
anex90

Skąd wiesz, że ona jest dz***ą??? Może mi powiesz, że widziałaś jak się puszcza za kasę!! Nie rozumiem ludzi, którzy oceniają innych wcale ich nie znając!! Naprawdę twoja wypowiedź była na żenująco niskim poziomie. Nie usprawiedliwiam E.W, bo rzeczywiście w niektórych wywiadach zachowuje się dośc "dziwnie". Jednak postarajmy się ją zrozumieć ona ma 15 lat. Jestem pewna, że takie humory jej miną, ona poprostu narazie cieszy się sławą. To jej przejdzie wraz z wiekiem.

pozdro

Figa

a jak sie wyraza o innych?? to mnie interesuje bo nie ogladam wywiadow z nia ale i chce wiedzec..
no o tym jaki ma charakter do konca powiedziec nie mozna..ale widac jak sie zachowuje przed kamreami..mowie po raz kolejny...puszy sie!! patrzy na wszystkich z gory..to mnie u niej denerwuje..
pozdro monisia:

danielradcliffe1

zgadzam się , ja też tego do końca nierozumiem dlaczego ciągle ktoś kto Emmy niezna to ją obraża to chyba chodzi oto że ludzie sa zaddrośni poprostu jej zazdroszczą tego że w tak młodym wieku stała się sławna w to że dziwnie się zachowuje w wywiadach to w jej przypadku można to tłumaczyć tremą ciekawa jestem jak wy byście się zachowywali w takiej sytuacji . To jest niemiłe a nawet nienamiejscu obrażać drugą osobe kiedy jej się niezna i do tego nazywać jej dziwką to pokazuje jak ludzie obrażającu Emme mie maja muzgu a zamiastr niego trociny

Joanna_Darc

Zgadzam się. Też nierozumiem jak można oceniać osobę, której się nawet nie zna. Nie przepadam za Emmą bo nie jest wybitną aktorką i dużo jej brakuje, ale nie można krytykowac ludzi których się nie zna niewiadomo jaki ma charakter i jaka jest naprawde......

pozdro ;)

katia_5

A więc podsumowując: anex chyba ci się nie powiodło z obrażaniem E.W. ponieważ większość osób na tym topicu potępia cię.

Ps. Dziwię się, że twojej wypowiedzi nikt "jeszcze" nie zablokował

Szaku

Tak ten czlowiek jest nie na poziomie. W kazdym razie uwazam, ze EW sie nadaje do roli Hermiony. Nie oceniam jej, jest jeszcze mloda i wszystko przed nia. Zobaczymy, zagra inne role, bedziemy rozmawiac o aktorstwie. Co do zachowania przed kamerami, to nie widzialem, nie wypowiadam sie.