Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 025 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Na wstępie mówię, że nic nie mam do Emmy, ani do jej wyglądu czy gry aktorskiel. Ale powiedzcie szczerze czy nie uważacie, że ona zupełnie zniszczyła Hermione. Postać z książki i z filmu zupełnie się od siebie różnią. Hermiona w książce była inteligentna nie zwracała uwagi na chłopców, a przynajmniej nie w pierwszysch tomach. A Hermionę-Emmę za bardzo interesuje swój wygląd. Tak więc uważam, że Emma odebrała Hermionie jej najważniejszą cechę charakteru. Nie mówię tu, że to wina tylko i wyłącznie panny Watson, ale chyba przede wszystkim reżysera! Piszcie co o tym myślicie!

Karmila

Ja uwazam, ze to jest wyłącznie wina reżysera :P. A Emma nie zniszczyła Hermiony, tylko ją zmnienieła na lepszą ;)Pzdrx

Herma

Emma to już przedyskutowany temat...Lecz może rzeczyiscie troche ją zmieniła, ale w ksiazkach nic takiego nie mozna wyczuc co naprawde Hermiona mysli. "Słychać" tylko myśli Harrego..Emma wypowiada sie na temat rezyserów bardzo powaznie i jakby ktos niezauwazył czesto wspomina o tym że rezyser daje jej wolną wole do kreowania Hermiony lecz pod jego obiektywem..Rezyser jak powie tak ma byc to ona polecenie wykona.

użytkownik usunięty
Karmila

A ja powiem hipokrycznie : jest dobrze tak, jak jest :)

użytkownik usunięty

*hipokrytycznie, a nie hipokrycznie :). Hehe.