Jakie to prostackie - "głosujcie, żeby była wyżej w rankingu" - owszem, zagłosuje - 1
Do piszących takie głupoty - mój list intencyjny:
Nie chce nikogo denerwować, ale widać dokumentnie, że jesteście DZIEĆMI NEOSTRADY. Nie potraficie korzystać z forów i je zaśmiecacie. Ja korzystam z internetu od 1997 roku. Tak, wtedy już był internet. Ale wtedy nie był taki zaśmiecony, bo każdy liczył się z każdym impulsem (wtedy były modemy, nawet nie tonowe tylko impulsowe) i jak chciał się czegoś dowiedzieć to grzecznie wysyłał post i czekał na odpowiedź, do tego był pewien ze nikt nie zaśmieci mu forum. Teraz oczywiście jest więcej użytkowników, którzy mogą pomóc swą radą, ale wcale nie ułatwia to szukania - przez takich jak WY!!! - którzy zaśmiecacie wszystkie fora i czynicie je nieprzydatnymi. Jeśli nie macie nic wartościowego do przekazania to nic najlepiej nie piszcie. Nie mam zamiaru tu nikogo obrażać, ale taka jest prawda. Po prostu zanim coś napiszecie to pomyślcie, jeśli trzeba nawet sto razy i zanim wstukacie to do klawiatury zajrzyjcie do słownika ortograficznego i nauczcie się języka ojczystego - gramatyki, zasad składni, interpunkcji itp.
Z całym szacunkiem:
chińczyk
PS. Pisałem z polskimi znakami, mimo iż się ich z reguły nie używa na forach. Zrobiłem to, aby ukazać piękno naszego języka.
Zalezy jak ja ustawia, bo np. w takim Ghost Riderze w niektorych kadrach wygladala po prostu zle. Urody nie oceniam, bo akurat tu ma kazdy swoje zdanie - ale odjac ten ostry makijaz /podobnie jak Longori/ i wychodzi przecietna kobieta.
Co do gry aktorskiej, to IMO Eva prezentuje bardzo slaby poziom. Aktorka z niej zadna.