Evanescence

powrót do forum osoby Evanescence

Gdy sie ukaże ta płytka w sklepach...napiszcie jakie są wasze ulubione piosenki:)
Pozdro!

Matt_19_

Ja już pisze moje ulubione: Weight of the world,Call me when you're Sober,Cloud nine,Sweet Sacryfice,Lithium i Lacrymosa:)
Reszta też jest niczegosobie!
Zachęcam do kupna tej płyty bo jest bezbłedna!

Matt_19_

A wiesz jak się nazywa tytuł utworu promującego najnowszy album grupy Evanescence "The Oper Door"?
I kiedy jest jego premiera w Polsce?

PozdroOo

freepick

Call Me When You're Sober??Jakby co to ten promuje "The Open Door" a drugi to chyba bedzie Lihitium...tak słyszałam...Wszystkie piosneki sa boskie chociaz ja wole te bardziej hmmm...dynamiczne? Kocham ten zespół i genialny głos Amy:)

Matt_19_

Słyszałem 'The Open Door' i jestem zawiedziony. Po drugiej płycie spodziewałem się czegoś więcej, zwłaszcza że pierwsza była bardzo zjadliwa. A tu przysłowiowy klops. Dobre są dokładnie dwa utwory, reszta jest absolutnie poniżej przeciętnej. Widać, że migracje w zespole zrobiły swoje. To już nie jest zespół, który poznaliśmy kilka lat temu - to jego cień. Może trzecie płyta będzie dobra - jeśli kiedykolwiej ją nagrają.

Vladimir_Estragon

Zgadzam się. Bardzo przykro mi to przyznać, ale to Evanescence, które poznaliśmy parę lat temu nie jest już takie samo. Mam wrażenie, że dopadła ich komercja. Cóż, tak nie miało być..:-/

alexa_2

Kocham Lose Control :-) i słucham tego na okrągło, a poza tym lubię tez All i'm living for czy jakoś tak, Lithium, i Sweet Sacrifice.

Groteska

Ta płyta zdecydowanie przypadła mi do gustu...

Matt_19_

Płyta jest świetna! Najbardziej lubię wspomniane już tyle razy CMWYS oaz Lithium. Do tego teledyski są boskie. Całkiem inne, a oba fenomenalne...

Poza tym lubię Good Enough i Lacrimosa. Te 4 są najlepsze, chociaż całą płytę po prostu zjadam uszami :)

Matt_19_

moja ulubiona piosenka to :
- Lacrymosa
i
- The Only One

Lisa_9

Oh :P Szczerze powiedziawszyto wszystkie piosenki z nowej płyty są bardzo fajne :) Najczęściej jednak słucham takich piosenek jak "Good Enough", "Lacrymosa", "Cloud Nine" i "The Only One" :)): Matko w ogóle super jeszcze jest "All That I'm Living For" i "The Last Song I'm Wasting On You" :):) Kocham ten zespoł i chyba bardziej mi sie podobała pierwsza płyta, jednakd druga też jest super ^^

Pozdrawiam

Matt_19_

Ja uważam, że wszystkie są całkiem spoko. Najbardziej podoba mi się: "Snow White Queen", "Sweet Sacrifice", "Call Me When You're Sober", "Lithium" i "All That I'm Living For". Choć szczerze powiedziawszy liczyłam na coś więcej...
Pozdrawiam:)

Matt_19_

a moje ulubione: my immortal, all that i/m living for, listen to the rain, eeee i jeszcze kilka, ale nie pamiętam. aha, everybody's fool i lithium tyż zresztą.

Matt_19_

Płyta według mnie jest wyjebana w kosmos !!! ;D
Athe Best Nuty to :
* All that i am living for
* Your Star
* Call me When you're sober

Matt_19_

Ja nie rozumię czemu ciągle jest mowa o dwóch płytkach?!
Przecież Evanescence nagrali płyty : Origin, Fallen i The Open Door.
Powracając do tematu mi na The Open Door najbardziej podobają się piosenki : The Only One, Like You, All That I'm Living For, Snow White Queen, Your Star i Weight Of World.

Amy_Lee

No bo przecież Fallen i The Open Door to oficjalne płyty wydane w większym nakładzie...więc zazwyczaj się o nich najwięcej mówi:)
Origin jest super:P Lies najlepsza piosenka.

Matt_19_

1. Lose Control
2. Yuor star
3. Like you
4. All that i'm living for

Lies, też dobre, ale ja wolę imaginary w wersji origin, z tej płyty,
a z EPetek to Understanding wymiata, no i później farther away

peace