Ezra Miller

Ezra Matthew Miller

7,8
24 654 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ezra Miller

FAJNIE ZAGRAL W KEVINIE, ALE TAK SIE ZASTANAWIAM. BYLO TO DLA MNIE DZIWNE ZE BYL HETERO A UBIERAL SIE JAK GEJ (JESTEM TOLERANCYJNA JAK COS) . I TAK SIE OGOLNIE ZDZIWILAM. OBCISLE KROTKIE BLUZECZKI ZE A MU PEMPEK WIDAC. dziwne

TheAdrianiQue

ja odebrałam to inaczej...nie ubierał się jak homoseksualista tylko zakładał ciuchy z dzieciństwa które z czasem bywały na niego za małe, a jemu właśnie o to chodziło żeby zostać jeszcze dzieckiem przynajmniej dla matki, żeby robić jej na złość. Może ktoś to inaczej rozumie.....w filmie można się doszukać wiele różnych interpretacji.

użytkownik usunięty
MrsDean

To kostiumografowie kazali mu się tak ubierać, na codzień jednak nie paraduje w przykrótkich koszulkach. Ogólnie Kevin ubierał się w za małe rzeczy ponieważ (jak to wytłumaczyła autorka książki o tym samym tytule co film) akcja dzieje sie pod koniec lat 90-tych, wtedy panowała moda na wszystko "za duże", a Kevin chcąc się sprzeciwić ubierał się na opak we wszystko co było za małe na niego. I TYLE.

spoko. dziekuje wszystkim za uzaadnienia :)

użytkownik usunięty
TheAdrianiQue

a prosze bardzo

Dokładnie... widać, że ciągle robił matce na złość. Chciał robić jej wstyd, tak samo kiedy nie założył kurtki na mini golfa

TheAdrianiQue

Przeczytaj książkę, tam jest wyjaśnione :>

TheAdrianiQue

nie było, żadnej wzmianki o jego seksualności w filmie

juzetpe

Była, tylko pedały się masturbują.

nikike

nie sądzę

juzetpe

Sądzę, sądzę.

nikike

nie sądzę, nie sądzę

juzetpe

phi

TheAdrianiQue

DZIWNE (JAK COŚ JESTEM TOLERANCYJNA)

TheAdrianiQue

Grał socjopatę. Czego się spodziewaliście?