Famke Janssen

Famke Beumer Janssen

7,4
20 861 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Famke Janssen

Jeszcze parę głosów i pierwsza dziesiątka murowana... Z całym szacunkiem dla tych którzy ocieniali ją tylko za urodę i dla tych którzy twierdzą, iż jej kunszt aktorski zasługuje na tak wysoką średnią - wg mnie nie ma dla niej miejsca nawet w TOP100. Przynajmniej jeszcze nie teraz. Finito

m_a_s_t_a_h

No i stało się. Kolejna rewolucja w Top 10. Jakaś raszpla, która nie powinna być nawet w Top 500, zagrzała miejsce wyżej niż Hitchcock, czy inni geniusze kina. Nie wiem jak wy, ale ja dowiedziałem się o niej dzięki Top 100. Cóż za wybitna strona matrymonialna...

Pani już dziękujemy. Laczek i do domu !

BONIFACY

Yyyyyyyy...A kto to???Nigdy nie widziałam jak gra ale dam jedynke żeby siary nie robiła na liście.

m_a_s_t_a_h

Zgadzam się z Tobą :) Nie zasługuje na Top 100

butryk_2

Prosze dawajcie jej 1!!! Jak ta aktorka może być przed Deppem i Burtonem itp... Lol! Nie róbcie mi tego!!! Dawać JEDEN...

xXKruczeQXx

Nie! Ja dam tobie pistolet! Ty przyłożysz go sobie do swego pustego łba i sprawdzisz, czy jest załadowany...

xXKruczeQXx

Nie no, bez przesady, jakiś talent aktorski ma ;)

m_a_s_t_a_h

beztalencie i mumia

m_a_s_t_a_h

Jest w pierwszej dziesiątce, a przynajmniej była (z tego co mówicie) dlatego, że jest ładna. I zgadzam się, że nie powinna była tam się jeszcze znaleźć. Ale nie jest beztalenciem od razu.

Idrilka

Jest. Trust mi...;-)

m_a_s_t_a_h

Nie no uważam że jest dobrą aktorką:P............................

m_a_s_t_a_h

w TOP100 nie ma miejsca na Twoją głupotę co najwyzej. Famke jest spoko :)