FancyI

Manfred Alois Segieth

powrót do forum osoby Fancy
joann_77

"Flames Of Love " to jedna z ulubionych piosenek mojego dzieciństwa.To był czas wspaniałych,melodyjnych piosenek...

użytkownik usunięty
joann_77

Fancy nie zalicza sie do italo disco tylko do euro disco.

Lata 80 to najlepszy okres dla muzyki kazdego gatunku .Tyle hitów ile wtedy wylansowano tego już nikt nie przebije.

To był najlepszy okres dla muzyki swietne teksty super muzyka ciekawe teledyski.

Tylko żeby tworzyc dobra muzyke trzeba miec talent a teraz liczy sie lans pozerstwo skandale muzyka jest na samym końcu u obecnych grajków.

Zgadzam się z poprzednikiem. I z poprzednimi poprzednikami, ze italo disco i muzyka z lat 80-tych jest wspaniała.Modern Talking, Sandra, Fancy, Bad Boys Blue, Radiorama, Savage ze swym słynnym ONLY YOU, ale i inne gwaizdy tamtego okresu jak Samantha Fox, Sabrina, CC Catch, Europa, Queen, Tears For Nears, Alisha, Martika i wielu wieli innych heh wymieniajcie dalej.......

karoman4

witam mam pytanie czy podałbyś mi tytuł tej piosenki bo nigdzie nie mogę znaleźć a szukam jej już długo,może będziesz znał nazwę z góry dzięki za pomoc:
http://www.youtube.com/watch?v=_Fc11O7szl4

Patryk244

Cześć.
Nutka fajna, uwielbiam takie kawałki. Italo disco rządzi. Niestety nie kojarzę tytułu. Lecz nie ma co tracić nadziei. Mam kumpla, który zajmuje się ''nieznanymi'' utworami italo disco, więc może będzie umiał pomóc i w tym przypadku. Zapytam go, a jak już poda mi odpowiedź, to do Ciebie napiszę.

Pozdrawiam, Kasia.

karoman4

ok dzięki za pomoc

Patryk244

Jeszcze nie pomogłam, bo nie znam tytułu.

Widzę, że interesujesz się muzyką lat 80-tych. Klimat jest w dechę, prawda? ;-)

karoman4

tak bardzo lubię taką muzykę głównie italo disco bo z reszty lat 80 to tak średnio.

Patryk244

Jakość koszmarna- wychwyć kilka słów następujących po sobie(najlepiej z refrenu) wpisz w google i może się uda namierzyć.

p_mauer

Już tak próbowałem ale nie mogę nigdzie znaleźć tego kawałka.