Torres wymiata niech sie chowaja inne pierdoły typu Rooney Owen Henry czy Eto'o !!!! :D:D:D
Dobra,zgadzam sie Torres wymiata.Ale Rooney i Owen to nie pierdoły i niech tylko sie spróbują schować!!!!
Wara od Owena! :D Nawet gdyby miał już nigdy nie wrócić do dawnej formy, to co zrobił do tej pory i tak czyni z niego przwdziwego geniusza futbolu.
Natomiast zastanawiam się skąd się w ogóle Torres wziął na Filmwebie? Za reklamówki Pepsi go tu walnęli? Coś nam chyba werowanie podupada... ;D
hahahahahahahahaha, ależ się uśmiałam
Henry to klasa światowa, podobnie Owen, Eto'o nienawidzę, ale trzeba mu oddać, że jest świetnym strzelcem, a Roo, może nie jest taki piekny jak Torres, ale jest młodszy i już lepszy. takie moje zdanie, oglądałm Roo cały poprzedni sezon i widzałam, że pod nieobecność Scholes'a i słabszej postawie Giggs'a to on prowadził United do zwycięstw, więc sory, ale może ten Torres jest dobry, ale do wymienioych tu mu brakuje
Rooney'a bardzo nie lubię, bo jego boiskowe zachowania są nie do przyjęcia. Jest zwykłym ćwokiem, który choć ma siłę mięśni to nie ma krzty inteligencji. W jego wypadku wygląd mówi baaardzo dużo.
Owen'a nie znam, bo piłką zaczęłam interesować się intensywniej dopiero od MŚ w Niemczech.
Z kolei Torresa też wypatrzyłam na meczu Hiszpanii kontra Ukraina. Podobnie jak Ramosa. Ech, piękni są jak cholera, naprawdę, a do tego niesamowicie utalentowani. Ostatnio wszystkie ogólnie przyjęte kanony zaczynają upadać. Kiedyś się uważało, że co ładniejszy to tylko pozer, teraz ładniejsi niekoniecznie są gorsi. Są naparwdę wspaniali. Cóż, nowa era się zbliża.
Ciekawa jestem, co myślicie o Beckhamie, hm? (żeby nie dyktować torów myślenia na razie nie wypowiem się na jego temat i proszę byście wy najpierw to zorbili... ;)
Rooney jest brzydki więc jest beznadziejny, a Torres jest piękny (jak dwunasta w nocy) więc to niewiarygodny talent????
i przez Ciebie dziewczyno prawdziwe fanki piłki nożnej mają złą opinię
piłkarzy nie ocenia się po wyglądzie moja droga :/
Torres kiedyś pewnie będzie bardzo dobrym piłkarzem,ale czeka go jeszcze mnóstwo pracy . I jak narazie nie można go porównywać z takimi gwiazdami jak Henry. A tak poza tym to nie powinno się oceniać ludzi po wyglądzie ;)
Co robi nasz drugi "najukofffanńszy" (po C. Ronaldo rzecz jasna :D) piłkarz na filmwebie?
no tak...ale skoro są już Zidane, Henry, Cannavaro, Ronaldo, ten drugi również (właściwie niepowinnam tak pisać...bo Ronaldo jest tylko jeden-Luiz Nazrio da Lima), Henry, Cassilas...zaczyna nam się robić prawdziwa PiłkaWeb...
ehhhh...a umieszczanie Torresa napiedestale, spoglądającego z góry na takie gwiazdy jak Henry czy Owen to się w głowie niemieści...
jak na razie Torres niczym mnie nie zachwycił-ani urodą, ani grą...
co do gry są jednak jakieś szanse że to się odmieni-w przeciwienstwie do urody
podpiszę się tylko pod tym co napisała Kasiek-nie ocenia się piłkarza po wyglądzie, ok, mozna go skomentować, why not, ale "świetny bo piękny, a beztalencie bo brzydki" to kompletna pomyłka...
Pewnie Twoi ulubieni piłkarze to właśnie Torres, C Ronaldo, Kaka itp...choć ten ostatni na pewno ma wielki talenti jego się nie czepiam
tyczyło się to oczywiście legends
a przperaszam...skąd wiesz,ze "Rooney to ćwok"???
Rozmawiałś z nim? a moze sprawdzałas własnoręcznie jego test na inteligencję i wyszło Ci 2/100 (za poprawne podpisanie się)
Bez przesady, nie facet wina, że wyglada jak wygląda, ma sobie przeszczepić twarz niczym Cage i Travolta a filmie "bez twarzy"?? tak zaawansowanej techniki to chyba nawet w UK nie mają...
Nie, nie, ja go nie bronię...on jest od wrogów!!! :D:D:D Ale właściwie "Runi" to jedyny piłkarz z ManUtd którego jeszcze jako tako toleruję...:D
Ja się sprzeciwiam ogólnie przyjętej modzie, wychwalania pieknych piłkarzy
i tyle...
Ja też się sprzeciwiam!
Moje poglądy na ten temat są już znane więc wiecie co myślę o wychwalaniu pięknych piłkarzy :D
A Kasiek ma całkowitą rację! Takie gadanie, że Torres jest "śliczy" i świetnie gra a Roo brzydki więc beznadziejny psuje opinię prawdziwym fankom piłki :/
A tak poza tym : Co wy takiego w nim widzicie? :D
* śliczny :D
Znowu literówka :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ja w nim widzę urodę...
Jego samochodu oczywiście! :D
To na "+"
A na "-"
1.Wstrętne piegi
2.Szyja :D (wiadomo o co chodzi):D
3.No i woli chłopców :D
nie widziałam jego samochodu
wg mnie ma same minusy
to tak, jakby wszystkie dziewczyny szalały za Schweinsteigerem
:/
Non nie, piegi, piegi i co? Piegi nie są złe, pod warunkiem, że ich ilośc jest "normalna" nie tak jak u torresa :D
szkoda ,że ostatnio przerzucił się na koszykówkę ;] ale ogólnie piłkarzem był świetnym teraz to raczej już ma pojedyncze przebłyski.
pzdr.
Do: Princess_Ewelina;Torres woli facetów? Hm..Olalla to meżczyzna? W takim razie skąd Nora?;/
Do: reszty: Ja tam na temat footballu nie będę się wypowiadac,ale zamiast prawdziwej dyskusji zmieniło się to w obrzucanie błotem każdego kto nie lubi tego piłkarza co wy.Luzzz! Każdy ma prawo do własnego zdania!;p