Filip Bobek

Filip Andrzej Bobek

6,2
4 829 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Filip Bobek

Jakimś przedziwnym trafem przedwczoraj jadłam kolację w restauracji, w której przy najbliższym stoliku zasiadł Filip. Muszę przyznać, że jest absolutnie najprzystojniejszym znanym artystą spośród wszystkich, których spotkałam w całym moim życiu! No szok. W dodatku ma facet gust. Nigdy bym nie powiedziała, że wygląda tak świetnie oglądając go na ekranie. Abstrahując od talentu artystycznego, a skupiając się na wyglądzie - największe aktorskie zaskoczenie ever :)

myszorkaaa

W dodatku lubi ładnie pachnieć ;) Przystojny, świetnie ubrany i pachnący dobrymi perfumami mężczyzna robi na kobietach niesamowite wrażenie, kolana mogą zmięknąć. Z całą pewnością ;)
A możliwości bycia w pobliżu Filipa zazdroszczę :)

myszorkaaa

o cholera.. zazdroszczę. w warszawie ? :)

nunax4

Mhm, na starym mieście ;) Co do perfum to niestety nie wyczułam :D a tak na poważnie - cieszy mnie fakt, że takie miłe spotkania mi się przytrafiają, i to w sumie dość często. Nie ubóstwiam znanych osobistości i nie mam wrażenia, że tacy ludzie są w jakikolwiek sposób lepsi od osób nie mających nic wspólnego z show-biznesem, ale równocześnie naprawdę fajnie jest zostać pozytywnie zaskoczonym przez osobę medialną (choć z tym bywa różnie).

myszorkaaa

Ale Ci zazdroszczę :D jest moim ukochanym aktorem na całym świecie.Mogę wiedzieć czy miał duży zarost i jak był uczesany? Ciekawi mnie jaki ma teraz wizerunek :)

Ama97

trochę dłuższe włosy niż wcześniej i zarost - obłęd ;)

myszorkaaa

wolę go w malutkim zaroście ;)

Ama97

zapomnijcie dziewczyny O Filipie;). Filip woli chłopców, jego partnerem jest Filip Zylber (chyba są nadal razem..)

cammma

Skąd takie źródło :p

cammma

oooo dołączam sie do pytana, skąd takie info? tzn jakoś specjalnie by mnie nie zdziwiło ale mimo wszystko :>

myszorkaaa

Mnie się też wydaję, że jest gejem. Im bardziej piszecie, że jest piękny pachnący tym bardziej w to wierzę. Nie widziałam go na żywo, ale jest jednym z najprzystojniejszych aktorów, szkoda.