Florence Pugh

Florence Rose C. M. Pugh

8,2
39 667 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Florence Pugh

Bardzo fajno. Co prawda nie widziałem jeszcze jej roli, ale bardzo lubię Florence i fajnie, że już w tym wieku została zauważona przez Akademię. Oby to nie była jej pierwsza i ostatnia nominacja, a w nie za dalekiej przyszłości stanęła na scenie Dolby Theatre ze statuetką w garści (wiem, że w tym roku Dern wygra).

Ma talent dziewczyna. Mam nadzieję, że telefony od najlepszych reżyserów już nawiedzają jej komórkę :)

kryst007

Jeżeli nie zacznie rozmieniać się na drobne w filmach MARVELA i tym podobnych blockbusterach to bardzo możliwe. Chociaż może być trudno, dlatego że Ona naprawdę ma talent i już na samym początku udowodniła że świetnie radzi sobie z trudnymi rolami. Natomiast zauważyłem że Akademia lubi nagradzać ładne, średnie aktorki, ulubienice Ameryki które zwykle grają w komedyjkach i lekkich filmikach a gdy raz na 10 lat trafi się im jakaś lepsza niż zwykle rola to od razu kończą z Oscarem w ręku - Anne Hathaway, Reese Witherspoon, Sandra Bullock czy Halle Berry a w tym roku prawdopobnie dołączy do nich Amanda Seyfried chociaż mam nadzieję że się mylę.