czy to jeszcze możliwe po tym jak pac man przegrał walkę z marquezem 4 ?
Nie wiem czy wiesz ale Pacman zaraz po przegranej powiedzil do Freddiego ,"nie odpuszcze musze sie z nim zmierzyc jeszcze raz" jest chetny nawet jeszcze raz walczyc z Marquezem to czemu nie z FLoydem . Poczekaj niech Floyd wroci na ring wygra walke , pacman po przegranej tez nie wygra i kto wie , zaoferuja im duze pieniadze i moge walczy bo Floyd leci na kase jak powalony :D. A chcialbym bardzo zobaczyc taka walke :)
Mówisz i masz :) Walka już 3 maja o 5:00 na kanale TVP 1 :) Szczerze mówiąc chciałbym żeby wygrał Pacman.
Piszesz z fanem boksu , wiem to juz od miesiecy :D
Tzn, nir takim dlugim fanem , tylko 7 lat narazie :|
Mowisz ze sercem za Pacquiao a rozum mowi FLoyd ?
CIezko bedzie Pacquiao ale wszysko mozliwe , przeciez obaj sa wybitni .
Ja jestem za Floydem ogolnie :) uwielbiam go .
"Mowisz ze sercem za Pacquiao a rozum mowi FLoyd ?" - skąd wiedziałeś? Dokładnie tak. Jakby Floyd przegrał byłoby ciekawie, historyczne wydarzenie (w końcu niepokonany od ponad 19 lat).
Ale by byl wir w mediach jak by Floyd przegral .
W ca watpie , jak to powiedzial Roach promotr Pacquiao
"Będziemy wywierać presję na Floydzie. Manny lubi wymiany ciosów, a ze swoją szybkością przechyli losy walki na swoją korzyść. Manny jest brawurowy, ale na tym opiera się jego styl. On zawsze idzie w ringu po wygraną i ludzie dobrze się bawią na jego walkach. On daje z siebie wszystko, a że czasem zostaniesz znokautowany... taki jest boks- Roach
" widac ze typek zyje dawnym Pacquiao nie widzac przy tym rzeczywistosci , z Mannego wyparowalo duzo wiele wiecej niz z Floyda . Chociaz tak jak pisalem , Pacquiao to legenda, nie mozna go skreslac .
Dlatego wielka szkoda, że nie walczyli ze sobą np. w 2009 roku. Floyd z walki na walkę wydaje się coraz lepszy, uważam że wygra na punkty.
ohoho jak na bokser.org siedze to nigdy nie widzialem podobnego zdania od kogos kto woli Pacquiao . Brawo :D
Jest możliwe bo co by nie mówić o Pacmanie to jest to ambitny i inteligentny człowiek.Wie ile stracił na porażce z Marquezem i z pewnością bardzo chciałby doprowadzić do tej walki.Już w tej chwili poszedł na duże ustepstawa i Floyd chyba by się na nie zgodził.Tylko że w tej chwili stacje moga nie dojść do porozumienia.
A w kolejną walke z Marquezem nie chce mi sie wierzyć