Floyd Mayweather Jr.

6,1
22 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Floyd Mayweather Jr.

To on nawet tutaj jest, hehe:D Nie mam nic przeciwko.
PS.Mayweather bokser godny szacunku:)

rWiejo

Jestem ciekawy za co go tak szanujesz on nawet swoich fanow traktuje jak maszynki do zarabiania kasy

sador1991

z tym sie zgodze.
jemu tylko kasa wisi poza ringiem. wymigał sie do walki z Pac Manem. w końcu Manny pokaże mu kto tu rządzi.

Ronnie8

Oby mu pokazał jak najszybciej.

Ronnie8

Pacqiao vs Mayweather to musi w kocu nastapic.Floyd jak przegra to moze wrescie nuczy sie pokory.

zegan333

O szarych myszkach nikt nie mówi.Mówi sie o tych,jakich nazywacie pajacami.Naseema też tak jechali a zrewolucjonizował wage lekką.Nie chce nikogo obrażać ale jeśli naprawde tak myślicie że to byłby dla pacmana spacerek,to bujacie w chmurkach;) Uważam że klasą pacman nie przewyższa pięknisia;)

fauzi

Ja nie mowie ze bedzie spacerek tylko ze walka byłaby zacieta ale wygrałby Manny zawsze w boksie znajdzie sie taki ktory pokona niepokonanego tak było z spomnianym przez ciebie Naseemem ktory przegrał z Barrera odpowiednia taktyka i Manny pokona Floyda o ile do tej walki dojdzie

sador1991

O czym Ty mówisz? Przecież Pacquiao nie stosuje żadnej taktyki!!! Idzie na sieke i tyle.A taktycznie to właśnie Floyd jest górą.Mayweather to bokser który myśli w ringu,stosuje sie do danej sytuacji.

fauzi

Technicznie Floyd zgadzam sie