Franka Potente

7,3
5 563 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Franka Potente

nie cierpie jej,to najgorsza aktorka jaka kiedykolwiek poznal swiat filmu!!!!!!!!!!!!

natalia_bloom

skąd te frustracje?
czy Twoja ocena jest obiektywna? wydaje mi się, że nie;) Potente ma świetne przygotowanie aktorskie, osobowość i kreatywność;) Radzę powyżywać się przed lustrem :)

natalia_bloom

A w ilu filmach ją widziałaś
Pewnie obejrzałaś więcej filmów z nią skoro wydałaś taki druzgocący wyrok.

natalia_bloom

te, natalia bloom, przechrzcij się na "wood" ;) ale Franka już z Woodem nie chodzi, więc możesz odetchnąć z ulgą, a nawet ją polubić :)

natalia_bloom

Franka Potente jest jedną z najlepszych niemieckich aktorek. Każda jej rola, w choćby najsłabszym filmie (np. Anatomia) jest wspaniała. Nie wspominając oczywiście o świetnych kreacjach, jakie stworzyła np. w Blow, Księżniczka i wojownik czy Biegnij Lola biegnij...

natalia_bloom

brzydki, zakompleksiony paszkwilu - wara od Potente !!! może jak by ci jakiś ślepy zabolcował, to byś się odstresowała :/

jacobix

Racja w sumie nie jej wina, że czasem gra w szmirach...

vanillaessence

ja tez jej nienawidze jej glupie gra w samych glupich filmach (sa wyjatki)i ma sie za slawe

natalia_bloom

W ?Biegnij Lola biegnij? była bardzo fajna do tego ma interesującą urodę.
"najgorsza aktorka jaka kiedykolwiek poznal swiat filmu"
lol, a to ciekawe.

natalia_bloom

nie wiem czy najgorsza aktorka ale napewno wiem ze jest brzydka :p

Czekoladka

Wiesz, pojęcie piękna, bądź jego braku zależy od indywidualnego gustu. Mnie ona się akurat podoba, bo nie wygląda jak te hollywoodzkie lalunie z kilogramem tapety na twarzy. Jej uroda w moim mniemaniu jest bardzo ciekawa i dlatego przyciąga.
Co do aktorstwa to wybitna nie jest, ale moim zdanie gra jak najbardziej poprawnie, bez sztuczności.
Natomiast to, że czasem gra w szmirach pokroju "Lęku" to już inna sprawa, ale uważam, że nawet szmirom nadaje swoją grą nieco wyrazu.

natalia_bloom

Śmieszna jesteś zakompleksiona dziewczynko....

natalia_bloom

to sie nie wpieprzaj na to forum...

natalia_bloom

Wg. mnie brzydka nie jest. Nie mnie to oceniac. Ale napewno nie jest najgorsza. Nizszy poziom aktorstwa reprezentuje chociazby Sarah Michelle Gellar ktora umiescilas sobie na avatarze. Poza tym jak ci sie nie podoba to nie patrz. Nie wiem po co od razu dzielic sie ta informacja z wszystkimi.

natalia_bloom

a właśnie ze bardzo fajna aktorka...inna od tych wypacykowanych slicznotek z Hollywodu, mialam okazje oglądac z nią kilka filmow i stwierdzam ze jest dobra w tym co robi...sympatyczna kobieta

użytkownik usunięty
natalia_bloom

idiotkus fankus bloomus

spadus, narus, papapus idiotkus