Gabourey Sidibe

Gabourey MaLingair Sidibe

6,6
3 165 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gabourey Sidibe

co jak co - wybacz Gabb'ie ale na sam widok rzygać się chciało jak się patrzyło na te ramiona wylewające się z tej sukni na gali oscarowej... - film na 100% obejrzę - bo temat na pewno ciekawy ale to jak ona... 3 lata młodsza ode mnie a 3 trzykrotnie cięższa... tragedia

użytkownik usunięty
e_nygma

A mi bardziej podobaja sie takie grube niz takie kościotrupy jak ty.

e_nygma

To ile Ty ważysz, bo ona 168kg, wynikałoby z tego, że Ty prawie tyle co Angelina Jolie.

Binula

56 to idealna waga przy wzroście ok 170

e_nygma

Różni ludzie rzygają z różnych powodów. Mi np chce się rzygać jak czytam wypociny takich pustych, zadufanych w sobie miernot intelektualnych jak e nygma, którzy czuja się lepiej jak nawrzucają komuś z powodu ich wyglądu albo ułomności.

Brat_Stali

zadufanych w sobie.... naucz się czytać co ludzie piszą a później to oceniaj... przykro jest pisać coś takiego bo jak i napisem (przeprosiłem na samym starcie) talentu nie podważam ale jej wygląd tej kobity na GALI - co oznacza "NA SAMEJ GALI ROZDANIA OSCARÓW" w powiązaniu z jej kreacją wyglądała okropnie a i na co dzień najlepiej nie wygląda...

e_nygma

Czasami myślę, że wolność wyrażania swojej opinii jest nadużywana :/
Cieszę się, że jest takie prawo, no ale zawsze się znajdzie ktoś kto napisze: "Boże, jaka ona gruba", "Ale brzydka", "Rzygać się chce". No i myślisz, że ona, czy inni tego nie zauważyli, czy myśli, że to jej pomogło i czuję się ona teraz lepiej? A może ona woli być gruba?
Btw. często ludzie, którzy wymykają sami nie są lepsi, a bo np. chcą, żeby mieli ich za takich ładnych i szczupłych ;d (not hatin' just sayin')

użytkownik usunięty
e_nygma

az trudno uwierzyc ze pod ta gora smalcu jest mloda, zdolna, aktorka ;o

gdzieś tam pod tą ohydną warstwą sadła, siedzi przerażona piękna czekoladka

SASoldier

jesteście okropni, od razu widać, że jesteście życiowymi pesymistami, bo człowiek, który jest szczęśliwy i ma w miarę ułożone życie, nie pisze takich rzeczy.

Binula

przede wszystkim człowiek, który ma swój własny rozum i nie kieruje sie opinią innych i nie patrzy na każdego z góry od razu... szczerze? mam popier d olone życie a jakoś patrząc na człowieka szukam go w środku bo tam kryje się to co czyni nas takimi a nie innymi ludźmi ;)

SASoldier

A pod twoją wieeelką warstwą głupoty, siedzi przerażony, szownistyczny dupek, który ma 40 lat i mieszka z mamusią

aniula_anka

dobre:D

aniula_anka

a tu siedzi niewychowana pannica :P

pixi222

Oj tam, po prostu jestem hipokrytka ;-)

aniula_anka

o widzę, że też jesteś grubasem

mataertest

Lol, jak miło dostać odpowiedź po czterech latach, Internet nie zapomina :D
Tak, mataertest, nawet trzema, każde po 130 kg i oczywiście nosze obcisłe leginsy i mam tłuste włosy. A i w dodatku jestem dziewicą-lesbijką-feministką eee nie wiem czym tam jeszcze mogę być, ale spoko spoko, czekam na dalsze wygrzebywanie postów z przeszłości. Pamiętaj, LOVE PIS ROCKnROLL <3 Pozdr ;)

aniula_anka

Wiedziałem, że napiszesz grubasko ^^ Wiedziałem również, że wspomnisz coś o czasie, po jakim napisałem komentarz, bo tylko grubasy się podniecają takim czymś... Dobrze wiedzieć, że kochasz szczyny.(jakby twój móżdżek nie zrozumiał o co chodzi: Love pis - kocham szczyny
)

mataertest

Co ty masz za wyobraźnie boże -.- Każdy grubas (że już się tak nieładnie wyraziłem) jest inny. Chudzielce, grubasy, geje, lesbijki, hetero czy tam jeszcze się wymyśli nie rozpoznasz po charakterze.

mataertest

@mataerters - Jakby Twój móżdżek nie zrozumiał, o co chodzi - "piss" to mocz, a "pis"... nie ma takiego słowa w języku angielskim.

e_nygma

może i wygląda brzydko, ale skąd możecie wiedzieć jakim jest człowiekiem?

użytkownik usunięty
tejon7

nie mozemy, i dlatego nikt tego nie ocenia

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Do enjoy 2:
Ja rozumiem, że jesteś nieco opóźniony i nie masz w domu kibla, ale dla Sidibe toaleta to standart i umie spuszczać wode. Nie przejmuj się, jeśli nie potrafisz! Wysarczy nacisnąć spłuczkę i po kłopocie! Ale w toalecie w japonii nic nie naciskają, bo mają dużo przycisków i możesz jeszcze wylecieć w kosmos ;)

użytkownik usunięty

buhehehhe enjoy_2 rozjebałe ś mnie tym szpadłem i lasem !!! buehehehehe

tak hahaha nie moge przestać sie śmiać, nie no ok próba żartu niezła tylko koles ona ma tyle kasy ze do Twojej syfiastej łazienki nie wejdzie...ale ze co masz las niedaleko czy jak...

tejon7

i słusznie - dlatego nie oceniam tego jakim jest człowiekiem tylko to jak się prezentowała i to na dodatek chodzi mi tylko o jej wygląd na gali oscarowej - ale wszyscy od razu myślą, że ja całe jej życie podsumowuje i jej życie i charakter i wszystko...

e_nygma

o jeeeeej ej wszyscy przestaaaancie tak myslec!! to po chu j komentujesz jej wyglad? wypowiedz sie na temat talentu aktorskiego jestes na filmweb nie na pudelku

e_nygma

wiecie niektórzy są chorzy i to nie ich wina, że tak wyglądają.

mercedesmaya

Ja się wyłączyłam z tego prymitywnego tematu.

e_nygma

Nawet jeśli jest chora to z własnej winy, dlatego mi jej nie szkoda.

za krótki

kopulator2000

ok, załóżmy że jest chora.
skąd pewność, że z własnej winy?
jeżeli ktoś choruje na raka przykładowo to z własnej woli?
nie znamy jej sytuacji, ale zakładając po jej wyglądzie jest to raczej
kobieta chora. rzadko zdarza się taka otyłość tylko z jedzenia.

mercedesmaya

Mnie natomiast wstręt skręca jak czytam Wasze komentarze!

Gdyby to było legalne to ukamienowalibyście tę biedną dziewczynę tylko dlatego, że jest otyła. I jeszcze darlibyście gęby, że to w słusznej sprawie!

Jesteście zacofanymi, nietolerancyjnymi prostakami.

P.S. Moj BMI jest w normie bo pewnie zaraz posypią się komentarze, że jestem gruba.

Claudette_2

Tym ,którzy krytykują Jej wygląd powiem : banda zakompleksionych idiotów.Ktoś kto krytykuje ludzi ze względu na wygląd ,musi mieć nieciekawe życie.Wydaje wam się ,że jak wylejecie pomyje na innych to wasze życie nabierze kolorów? Nie, cale życie będziecie nieciekawymi ludźmi ,którym coś się wydaje ,którzy wciąż będą próbowali sobie coś udowadniać. Całe życie będziecie w dupie.
Podpisał:
Szczupły ,któremu nie przeszkadzają "inni"

matoole

Chyba za daleko idące wnioski. Nie sądzę , żeby założyciel tematu napisał to co napisał w nadziei iż wpis ten sprawi że jego życie nabierze kolorów.Skrytykowanie czyjegoś wyglądu na jakiejś uroczystości , bez bluzgów i chamstwa , bez obrażania danej osoby nie jest chyba wyrazem braku tolerancji , zacofania , zakompleksienia?

Eliza90

Cyt ."Nie sądzę , żeby założyciel tematu napisał to co napisał w nadziei iż wpis ten sprawi że jego życie nabierze kolorów" Przeczytaj proszę jeszcze raz to co napisałem.Ja też nie sądzę ,żeby krytykowanie kogoś pozwalało nabrać życiu kolorów.
Twierdzę natomiast ,że ludzie ,którzy w ten sposób krytykują innych MAJĄ nieciekawe życie.
ps
Bluzgów i chamstwa w tych wypowiedziach jest całe mnóstwo.

matoole

Zgadzam się!

matoole

To już własnej opinii wyrazić nie można?

e_nygma

Jak to mówią "chłop nie pies, na kości nie poleci" ;-p z dwojga złego wolałabym, żeby się tłuszcz ze mnie wylewał niż żeby mi piersi zniknęły i mogłabym sobie wszystkie żebra policzyć. Kobitka zadowolona z życia, pozytywna, utalentowana, czego chcieć więcej? Jest po prostu inna, nie można zakładać, że wygląda tak, jak wygląda, bo się zaniedbała.

BTW: widziałam ten sam post w innym wątku.

colorblind789

Poważnie wolałabyś wygląd tak niż mieć niedowagę ? Pomijając już wygląd ... musi być naprawdę ciężko dźwigać tyle kilogramów , aż trudno sobie wyobrazić. I muszę zgodzić się z założycielem tematu . Nie wiem dlaczego wygląda tak a nie inaczej , nie zamierzam obrażać jej jako osoby ale przyznaję, wygląda tragicznie . Ode mnie parę lat starsza i też ponad trzykrotnie cięższa...

Eliza90

popieram :P dobrze zagrała zakompleksioną dziewczynę z problemami, ale jej tusza to tragedia :/ ja jej naprawdę współczuję nosić tyle kg na co dzień. Poza tym to bardzo niezdrowo tyle ważyć, bo jej serce tego może nie wytrzymać za długo...

Eliza90

A w czym anoreksja jest lepsza od otyłości? Tylko dlatego, że całe życie media wpierają Ci, że to jest piękne, wcale nie znaczy, że tak jest.

masquerade__

Anoreksja =/= niedowaga.

e_nygma

Cholera odpierniczcie się ode mnie - oceniacie moją wypowiedź jakbym ją już pod ścianą postawił za to jak tylko wyglądała na zeszłorocznej gali Oscarowej... czy nie wolno już niczyjego wyglądu skrytykować ?? Traktujecie moja wypowiedź jakbym z niej zrobił nie wiadomo jakie beztalencie, jej życie porównał do slumsów a życie osobiste jak jakąś k....ę Ja tylko skrytykowałem to jak prezentowała się w konkretnie danej sukience, że było to zupełne BEZGUŚCIE i brak jakiegokolwiek smaku. Czepiajcie się tych co faktycznie chcą ją traktować za nie wiadomo jakie bezsensowne kwestie... a nie za brak wyczucia w doborze sukienki i prezentacji.

e_nygma

Też jestem gruba ale potrafię z tym żyć jestem szczęśliwa mój mężczyzna mnie kocha więc LAJF IS BJUTIFUL XD XD

e_nygma

Wypowiadałem się na temat jej wyglądu na zeszłorocznej gali... Dzisiaj miałem okazję wreszcie obejrzeć ten film. Pierwsza klasa - FILM oczywiście no i fakt ona pasuje do tej roli - jest w końcu gruba - ale jest to moim zdaniem zdrowo przesadzone. Wystarczyła by tam aktorka tych gabarytów co Mo'Nique a nie taki kolos. Rzygać się chciało gdy się patrzyło na jej rozmiary i jej wygląd... czy o to chodziło twórcom tego filmu?? Jednym "podmiotem" opychać a tematyką przyciągać?? Grała faktycznie rewelacyjnie. Ale sceny gdy wymiotowała, gdy karmiła... już zdrowo przesadzone.

e_nygma

jak walisz takie teksty,to nie miej pretensje że ludzie Ci odpowiadają z zażenowaniem bo tak ograniczona osoba jak Ty zasługuje na takie potraktowanie i tyle ;) ona ma problem z tuszą,za to Ty masz problem ze sobą i psychą,a to już chyba gorsze ;] jak to już ktoś napisał - won na pudelka,tu jest forum filmowe,jeśli poziomem sięgasz tylko pudelkowej dyskusji,to siedź na pudelku a nie tu.

e_nygma

A ja jestem gruba i jestem solidarna wobec innych grubych dziewczyn jak i chłopaków. Czasami wydaje mi się, że "ci chudzi" mają większe kompleksy otyłości, niż my - grubi. Cóż, przynajmniej wiem, że moi kumple lubią mnie nie dla tego, że jestem szczupła i smukła. :)

Pozdrawiam. (i chudych i grubych)

321akrew

A to można kogoś lubić tylko ze względu na wygląd? Chyba w gimnazjum...Szczerze powiedziawszy, w temacie "za dużo-za mało", jeśli komuś podoba się rozmiar, w jakim się porusza nie obchodzi mnie to, nic a nic. Jeśli natomiast, dajmy na to, tłusta(y) kobieta/facet narzeka, jakie to beznadziejne życie, w nic się nie mieści i nie ma chłopaka/dziewczyny, po czym bierze 100pln/$/Euro i zapierdala do Mc'Donalda zeżreć 5 Wieśmaków...wtedy dzwonić trzeba po Greenpeace, niech orkę do wody zepchną czy jak... Jak mi się zdarzyło, przez dość długo trwającą chorobę, nie korzystać z ruchu i tylko wpieprzać przed monitorem i nabrałem słusznej wagi (blisko 100-ka przy 1.82 wzrostu) to wziąłem dupsko do roboty i zrzuciłem ile trzeba w 3 miesiące, więc każdy, jak mu źle we własnej skórze, to niech weźmie za dużą dupę do roboty i tyle, a nie tylko płacz, frustracja i zgrzytanie zębów. I KFC.

pooh77

Zapytaj się Gabourey jak to jest z nią. A na fizyczność zwraca uwagę każdy. Tak się składa, że jestem po ciężkiej operacji i od jakiegoś miesiąca nie mogę ruszyć się z domu, a przed nią nie mogłam uprawiać sportów. Nie oceniaj książki po okładce - takie przypadki jakie opisałeś zdarzają się raczej rzadko.

321akrew

? Współczuję ciężkiej choroby, szczerze, ale chyba nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi...Przynajmniej Twoja w żadnej mierze nie pasuje do mojej:/...Pozdrawiam.