Gabriel Fleszar

Gabriel Amadeusz Fleszar

5,4
185 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gabriel Fleszar

obaj mają nie polskie imiona i nazwiska ale nie tylko to ich łączy - są bowiem niezwykle uzdolnionymi aktorami młodego pokolenia
ponadto piękni, i mający w sobie tą tajemniczość która pociąga setki tysięcy kobiet na całym świecie

MysterMister

Czy ty masz mózg ? Norton polskim nazwiskiem ?!

Zandarm

chyba ty nie masz mózgu przecież napisałem wyrażnie że obaj mają NIE polskie imiona i nazwiska

MysterMister

ale dziwne porównanie...
przeca logiczne że Norton nie ma polskiego nazwiska...
a Gabryś rewelka śpiewa, ale w filmie go żadnym jeszcze nie widziałam... w przeciwieństwie do Edwarda...

dziwny temat mym zdaniem...

użytkownik usunięty
Zandarm

Buhhahaaha, aleś porównanie wysmażył. No rozpiera mnie duma że ten bożyszcz tysiecy kobiet, gwiazda kina i wogole jest moim rodakiem, hahahaa
Szkoda zatem że żaden rezyser jeszcze nie odkryl jego powalajacego na ziemie talentu

MysterMister

Norton umie grać i super wciela się w postać.
Fleszar nie umie.
Koniec kwestii :)

MysterMister

hahahahahahahahhahahahaa
dawno się tak nie uśmiałam hahahahahah
porównywać Nortona ZAJEBISTEGO aktora do jakiegoś marnego amatora, gwiazdy jednej roli Fleszara?!
pff hahahaha

MysterMister

Gabriel Fleszar świetnie śpiewa:)
W dodatku przystojny no nie powiem nie powiem (:P) jest:)

MysterMister

Kurczę, filmwebowcy, może jakieś wyczucie? To nawet nie prowokacja, tylko zwykły żart. "Gabriel Fleszar - nie polskie nazwisko" - i już znamy stosunek autora tematu do Gabrysia. Do tego: Gabriel nie jest aktorem, tylko na jedną rolę się załapał. "Fleszar pociąga setki tysięcy kobiet na CAŁYM ŚWIECIE(capslock własny). Wiadomo, że nie znany na świecie, ot. :]

Gnat

Może i przystojni ale nie rozumiem dlaczego porównujesz kogoś kto zagrał w aż!!! jednym filmie (Gabryś) z kimś (Edward) w czyjej filmografii jest pełno tytułów??!!

Gnat

Hehe. Nawet nie wiedziałem, że żyjemy w aż tak tępym społeczeństwie. Gość rzucił dowcip wymagający interpretacji i dostał równą zjebę. Założę się, że wyżej występujący nie czytają książek.

Czinaski

skończ, i tak trzeba mieć nie równo pod sufitem że by wogóle taki temat założyć, nawet dla żartu.

MysterMister

człowieku :O