Gabriela Raczyńska

6,5
136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gabriela Raczyńska

nie dam rady patrzeć na nią w m jak miłość, to jak gra jest nie do przyjęcia, każda scena z nią doprowadza mnie do szału, w zasadzie nie wiem czy to wina aktorki, czy może charakteru jej postaci, ale jest nie do przeżycia.

buffiara

Mam tak samo. Ale oczywiście dookoła słyszę, że ona jest przesłodka... Serio... Dostaję gorączki, jak się na nią patrzę. Strasznie irytująca.

missmartini

dokładnie, nie wiem co ludzie w niej widzą, wszędzie wtyka nos, to jest nie do zniesienia, męczę się, widząc ją na ekranie, a gdy jeszcze jej wątkiem zaczynają odcinek, to już w ogóle wiem, że cały będzie się kręcił wokół niej, przez co będzie irytujący i nudny -,-

buffiara

Prawda. Tylko lepiej nie wychylaj się za bardzo z tą informacją bo jej psychofani Cię zbojkotują i poćwiartują :p

missmartini

trudno, ja powrócę, i będę rozsiewała ową prawdę! :D

buffiara

dokładnie mam to samo, strasznie denerwuje mnie ona (już nawet nie chodzi o postac jaka gra) jako dziecko, i syn Goski tez jest strasznie irytujący.

sneakyx

A ja ja bardzo lubię i gra świetnie jak na swój wiek,a jeżeli ma taką,a nie inna role no cóż tak musi grać taka dostała rolę tak samo jak syn Goski ja ich bardzo lubię i uważam ze jak na taki młody wiek zagrali super bo przecież nie zagrają jak dorośli to chyba logiczne i zrozumiale.

buffiara

Wtyka swój nos bo tak ma w scenariuszu tak ciężko to zrozumieć.

WIELKAFANKATELENOWEL

polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem, a potem komentować.

buffiara

Co jak co,ale przeczytałam ze zrozumieniem,a ty przestań bzdury pisać o tej aktorce nie lubisz jej ok to zachowaj to dla siebie.

WIELKAFANKATELENOWEL

wolność słowa, od tego jest forum moja panno ;) i raz jeszcze apeluję do przyłożenia się do czytania ze zrozumieniem, bo gdybyś zrozumiała co zostało napisane, to byś tak nie szczekała.

buffiara

Jeżeli nie podoba ci się to proponuje nie patrzeć na ten serial moim zdaniem gra bardzo dobrze jak na swój wiek i jest bardzo sympatyczna kto wie może kiedyś będzie z niej wielka aktorka jak pod rośnie.