nie dam rady patrzeć na nią w m jak miłość, to jak gra jest nie do przyjęcia, każda scena z nią doprowadza mnie do szału, w zasadzie nie wiem czy to wina aktorki, czy może charakteru jej postaci, ale jest nie do przeżycia.
Mam tak samo. Ale oczywiście dookoła słyszę, że ona jest przesłodka... Serio... Dostaję gorączki, jak się na nią patrzę. Strasznie irytująca.
dokładnie, nie wiem co ludzie w niej widzą, wszędzie wtyka nos, to jest nie do zniesienia, męczę się, widząc ją na ekranie, a gdy jeszcze jej wątkiem zaczynają odcinek, to już w ogóle wiem, że cały będzie się kręcił wokół niej, przez co będzie irytujący i nudny -,-
Prawda. Tylko lepiej nie wychylaj się za bardzo z tą informacją bo jej psychofani Cię zbojkotują i poćwiartują :p
dokładnie mam to samo, strasznie denerwuje mnie ona (już nawet nie chodzi o postac jaka gra) jako dziecko, i syn Goski tez jest strasznie irytujący.
A ja ja bardzo lubię i gra świetnie jak na swój wiek,a jeżeli ma taką,a nie inna role no cóż tak musi grać taka dostała rolę tak samo jak syn Goski ja ich bardzo lubię i uważam ze jak na taki młody wiek zagrali super bo przecież nie zagrają jak dorośli to chyba logiczne i zrozumiale.
Co jak co,ale przeczytałam ze zrozumieniem,a ty przestań bzdury pisać o tej aktorce nie lubisz jej ok to zachowaj to dla siebie.
wolność słowa, od tego jest forum moja panno ;) i raz jeszcze apeluję do przyłożenia się do czytania ze zrozumieniem, bo gdybyś zrozumiała co zostało napisane, to byś tak nie szczekała.