Piękny i do tage fantastyczny głos.Jak już ktoś okresił jest mister perfecto.Zgadzam się z tym 10%.Wygląda jak porcelanowa lalka...Porównywacie go do Hyde albo kogoś innego jest nie na miejscu.awet gdyby byl lysy to i tak bedzie wygladal lepiej od innych.NAie mogę znieśc obrażania Gackta.Niektórzy nie umieją docenic doskonałosci
W 99% się z Toba zgadzam ponieważ, wybacz, ale łysy Gackt nie byłby już tak pociągający. osobiście nienawidzę zdjęć na których ma krótkie włosy. Zdecydowanie wolę jak ma zapuszczone. Porównywanie do Hyde'a jest na miejscu ponieważ moim zdaniem oboje wyglądają świetnie i poza tym sa dobrymi przyjaciółmi. A Gackt na żywo... Boże. Bajka!
Zgadzam się z powyższym w 100%.
Nie wiem czy ma wszystko czego można by chcieć ( bym musiała go poznać osobiście i dowiedzieć się czy jest szczęśliwy i zadowolony ze swojego życia- haha XD) Ale na pewno jest piękny, perfekcyjny no i utalentowany >B)
Piękny może i jest, ale co do jego wszechstronności bym dyskutowała. Głos ma dobry ale bez szaleństw. Lubię zarówno jego jak i Hyde ale moja sympatia nie wpływa na ocenę ich gry aktorskiej, którą uważam za, delikatnie mówiąc, mierną. Jednak nie można mu odmówić tego, że jest utalentowany muzycznie, w zakresie różnych instrumentów, ale to jest strona o filmach a nie o muzyce.