Gael García Bernal

7,5
7 964 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gael García Bernal

Nie dość ze przystojniaczek;) to jeszcze potrafi grać,ale jak!!! I do tego w nie byle jakich filmach! Po prostu Złoty Chłopak! buhahaha! dla mnie 10/10! a jak!!!

depeszszsz

i tu sie z toba zgodze...swietnie gra...w szumie to nie widzialem z nim zbyt wielu filmow ale przyznam ze te ktore obejrzalem byly dobre...Kropka nad i...to cos zupelnie innego...film w filmie no i uwodzicielski Garcia...kwintesencja

suchy

haha! a u mnie tak sie sklada ze ja nie widzialem "kropki nad i" i szczerze zaluje wbrew wszelkim opiniom, bo bardzo wysoce sobie cenie Bernala jako aktora. Widzialem kilka jego filmów, aktora wcielonego w różne postaci i jeszcze raz powtórze że jest niezły. Koleś ma moim zdaniem wielki talent i świetnie to wykorzystuje, a że przy tym jest dość bogato obdarzony przez naturę urodą oczywiście to raczej chyba tylko świadczy o jeszcze większej atrakcyjności tego chłopięcego Mężczyzny nie? Tylko proszę bez jakichkolwiek spekulacji odnosnie mojego stosunku do tego aktora-chodzi mi tu o jakieś insynuacje na tle homoseksualnym!!!
jeszcze raz dlatego powiem-ŚWIETNY AKTOR!!!!!!!!!! Długo by mówić,a te dwa słowa mama nadzieje nie skłamią!!!
pozdrawiam!!!!!!!!!