otoz bardzo spodobal mi sie film "dzienniki mototcyklowe" z udzielem Gaela ogladalam etz na youtube kilka filmikow z film z jego aktorstwem i uwazam ze jest sowetnym aktorem ... bardzo podobaja mi sie jego rol i postacie jakie kreuje sama uwazam ze rowniez jest ciekawa postacie ( np powiedzial ze bierze filmy tylko te ktore go interesuja i fakt ze ejst meksykanczykime nie znaczy ze musi grac w serialach brazylijskich) ale wracajc do tematu bardzo bym chciaka ogladanc filmy z jego udzialem jesli komus bedzie wiadmoe ze jego film bedzie gdzies wydany z jaks gazeta to czy moglby mi dac jakos znac :] ja sama bede bacznie obserwowac czy jakis jego film nie wchodzi an rynek ale rowniez prosze o to abyscie to wy mnie informolwai o tym ... na pewnoe te wiadomsic przydaja sie kazdemy fanowu tego przystojniaka z Meksytku :) z gory dziekuje za wszelka okazana pomoc i zyczliwosc :)
Droga Maileno mam dla Ciebie propozycje po co czekać na wydanie w gazetach zrób tak wejdź na www.allegro.pl i wpisz Gael Garcia Bernal i zaznacz opcje wyszukaj w tytulach i poisach i znajdziesz tam duzo rzeczy po taniości tutaj link jak sie przedstawia sprawa na chwile obecną http://www.allegro.pl/search.php?string=Gael+Garcia+Bernal&search_type=1&descrip tion=1&exclude=&location_radio=1&selected_country=1&state=0&city=&price_from=&pr ice_to=&category=0&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7
ostatnio na allegro byl do kupienia film I Twoja matke tez. chyba do 13 złotych takze cena nie jest wygorowana. sama zakupilam i czekam na dostawe ^^
zależy czy nówkę czy używana jeśli nówka w foli to spox :) ja kupilam swoją nową w www.vivid.pl za 12 pln zł polecam też korzystanie z czegoś takiego jak www.pasaz.onet.pl i jak macie cene na allegro to czasami sa one zblizone do sklepów internetowych więc w takim ukłądzie lepiej kupić w sklepie bo większa pewność. Na allegro kupujcie tylko wtedy gdy cena tam jest jakieś 10 zł albo 20 niższa o 5 zł nie ma co się szczypać i ryzykować. Jak chcecie to piszcie tytuły to pomogę Wam znaleźć w miarę tanio i z dobrego źródła. Od razu zastrzegam, że co do Galela to filmy Zbrodnia Ojca Amaro i Zycio-rysy są nieosiągalne (chyba że przez p2p, ale to już inna bajka).
nówkę nówkę ;)
co do allegro to kupujcie tylko od tych uzytownikow ktorzy maja duzo pozytywow i jak najmniej negatywow. tak pewnie kazdy to wie ale czasem zdarza sie zapomniec i nie zajrzy sie do strony 'o mnie' i wychodzi jedna wielka kaszana
a to pech co do tych dwoch filmow bo mam straszna ochote na nie... ech moze kiedys da sie je jakos w miare sprawnie zdobyc.
przed chwila weszlam na zbrodnie ojca amaro i patrze ze koszt dvd to cos ponad 90 zetów. no niezła cena trzeba przyznac.
a gdzie weszłaś na jaka stronkę bo ta co jest na filmwebie to tam film jest niedostepny bo pisalam do nich maila? Mam pytanie takie troche poza czy ktos wie jak mozna zdobyc legalnie film Novo reż. Jean Pierre Limosin obsada: Eduardo Noriega i Paz Vega? Bo pilnie potrzebuje
no wlasnie na filmwebie... ech a to pech. no ale i tak na razie mi sie fundusze wyczerpaly. a Tobie gdzies sie udalo zakupic Zbrodnie i Zycio-rysy?