GARY DANIELS ........ BOŻE MÓGŁBYM O TYM CZŁOWIEKU NAWET KSIĄŻKE NAPISAĆ . GARY JEST POROSTU NADCZŁOWIEK , JEST W NIM AKROBACJA , STYL , WYSPORTOWANE CIAŁO . ON POPROSTU NIE JEST ZWYKŁYM ŚMIERTELNIKIEM , JEGO SZTUKI WALKI SĄ TAK SAMO UDOSKONALONE , I PERFEKCYJNE , JAK U LEGENDARNEGO BRUCE'A LEE . NIE ODWALIŁ ŻADNEJ FUSZERKI . GARY PRZECIEŻ JEST NAJWIĘKSZYM FANEM BRUCE'A LEE , TO JEST JEGO NAJPIERWSZY IDOL W ŚWIECIE KINA KOPANEGO, I NIC DZIWNEGO ŻE GARY JEST BEZBŁĘDNY . JA JEGO CZCZĘ JAK BOGA , DLATEGO BO MOI IDOLE TO SĄ SAMI GWIAZDORZY KINA AKCJI , JAK GARY'EGO . ON PODZIWIA GWIAZDORÓW KINA AKCJI , I MA RÓWNIERZ ŻYJĄCYCH SWOICH JESZCZE IDOLI POZA BRUCEM : JEST TO JACKIE CHAN , JET LI , I JESZCZE PARU INNYCH AZJATÓW. ON KOCHA SZTUKE WALKI TAK JAK BRUCE KOCHAŁ , I ON RÓWNIERZ PODCHODZI DO SZTUK WALK JAK BRUCE . TZN. NIE NALEŻY OGRANICZAĆ SIE DO JEDNEJ TECHNIKI , TYLKO TRZEBA BYĆ WSZECHSTRONNYM , WE WSZYSTKIM . TAKĄ SAMĄ MIAŁ FILOZOFIE , LEE . A GARY POSTĘPUJE TAK SAMO, I DLATEGO WŁAŚNIE ..... LUDZIE GARY DANIELS JEST NAJLEPSZYM , NAJWIĘKSZYM , WYŚMIENITYM , PERFEKCYJNYM , UDOSKONALONYM ..... KOPACZEM EKRANOWYM . BO JEGO ŚWIETNE Siu leem KUNG-FU , Taekwondo , kick-boxing i Również Aikido , to potwierdza . JEGO SZPAGATY SĄ LEPSZE W 9000.....% NIŻ VAN-DAMMKA , POPROSTU PRZYĆMIEWA TEGO ĆPUNA .
sluchaj koles moze obejrzyj se taki filmy z van damme jak kickboxer krwawy sport universalny zolnierz albo cyborg
a po drugie nie obrazaj takich ludzi jak van damme
Nie oczekuje inwektyw ze strony imbecylów i maniaków!
Ale co mi tam!?
Odpowiem na infantylnym poziomie (jakże płaskiego Marko)
- Gary Daniels to szmaciarz i ciota! W takim tonie p. Marko się wypowiada o innych, których (ciołek ów) wcale nie zna i kieruję się w niczym nie pokrywających się w rzeczywistości, stereotypach.
Marko! - czytaj więcej "Życia na gorąco!" - tak dalej...
Pedał zakochany w Danielsie z ciebie, Marko!
On na ekaranie świruje,
a muchy by nie skrzywdził (sztuka walko to też filozofia zabraniająca krzywdzić), bo w życiu nie miał okazji wykorzystać sztuk walki do samoobrony, w realnym świecie.. Nigdy! Aikido tak np. ma!
Wymieniłbym paru aktorów, co cięzkie życie mieli i na ekranie pojawili się prawdziwym przypadkiem....
Ich sztuk walki nie uczyły szkoły - uczyło ich życie, bieda i wola przetrwania w niemal gangsterskim półświatku, nie tyle Bronxu czy murzyńskiej dzielnicy L.A. - także w Polsce.
A tyś za głupi, by ci to cwelku tłumaczyć.
Po co ci wymieniać? Nie miałoby to sensu!
A to zdjęcie twoje, to co za cwelstwo - totalne!!!
Tyś buc i leszcz z pryszczami, jak mniemam. Hehe..
Jeszcze te braki w ortografii. Znalazł się spec od filmów akcji.
Śmiechu warty lamer z ciebie. Pokazałbym ci, co to walka.
Tak się składa, że trenuję boks tajski. Jak wiesz co to!
Hehe...
Kompleksy masz jak stąd do nieba! - stąd ta podnieta na widok pakerów..
Ja - nie powiem - mięśnie mam. Nie takie jak ten gość z niby twojego zdjęcia, ale nie mam się czego wstydzić. Nie jestem Pudzianowski, ale po zdjęciu koszuli można się zdziwić.. Nie chwalę się.
Tylko nie lubię lamerowatych leszczy podniecających się muskulaturą i mordobiciem... Bezmózgowie totalne!
Nie jestem napakowanym tłukiem - studiuję ciołku na 3 roku, na 2 kierunkach a swoją drogą w boks tajski wykorzystuję jako technikę obezwładniania niewygodnych klientów w dużej dyskotece, której jestem tzw. "bramkarzem".
I co? Łyso ci?
Nie wymądrzaj się, bo to się zemści na tobie.
Będziesz dalej? OK.
Tylko żebyś nie dostał od jakiegoś sterydziarza w trąbe!
Oni dopiero są uczuleni - wiem, bo z takimi też pracuję na zmianę...
Pozdrawiam, mimo to. Zmądrzej, bo czytać się nie da twych wypowiedzi!
Nara.
przyznam, że nie znam Gery'ego Danielsa, ale myśle, że jest spoko ze względu na to bo jestem olbrzymim fanem Bruce Lee. Jeżeli Gary ma podejście do sposobu walki taki jak Bruce to fajnie bo ja też uważam, że nie można się ograniczać i być tradycjonalistą bo jak na ulicy przyjmiesz postawe jeźdźca no dostaniesz po mordzie. Mam nadzieje, że przeczytałeś jakąś książke Bruce'a np."tao of jeed kune do" jeśli nie to zrób to mówie ci super.
gary daniels ,gary daniels ,gary daniels ,gary daniels ,gary daniels ,gary daniels ,gary daniels ,gary daniels ,gary daniels ,
gary daniels ,gary daniels ,
witam mark otoz przeczytalem pare twoich wypowiedzi i postanowilem napisac do ciebie o to zamieszczony list
Powiedz mi jedno czy ty wszytkie zeby pozjadales na walkach
zrozum aktorstwo nie polega na tym zeby miec super muskulature tu nie chodzi tylko o poziom sprawnosci fizycznej tylko o talent rozumie cie ze ty lubisz kino akcji kopane ale to nie jest zycie filmowe sa tagze dramaty horrory komedie kazdy ma inny gust jednej lasce podoba sie linda drugiej banderas kazdy ma inny gust a ty tak przeklinasz te klatwy i bledy ortograficzyne swiadcza o tym jaki z ciebie jest prostak czego ty tak obrazasz ludzi starszych i dziewczyny rodzina cie nie nauczyla szacunku dla innych ulica cie chyba wychowala widac po tym co piszesz wybacz nie chce cie obrazic napewno zaraz bedziesz mnie okladal wulgarnymi tekstami ( chyba ze odpowiesz jak spoko gosciu to mnie zaskoczysz i nie tylko mnie ) . masz napewno z 14 latek obejrzales filmy karate i teraz masz mlodzienczom wyobraznie a sie zaloze ze za pare lat bedziesz sie sam z tego smial a gary daniels jak by o tobie uslyszal by sie ze smichu zsikal jak bys byl naprawde inteligenty nei pisal bys takich wulkgarnych wypowiedzi bo sadze ze ludzie nie maja o tobie dobrego zdania wiesz nie mam nic do ciebie ale chyba stoisz na podjum co do klatw i wyzywaniu ludzi na tym forum
chce zebys mi to wyjasnij czego taki jestes
czekam na odpis MARK !!!!!!!
czekam na odpis
aha dodam jescze ze to dobrze ze sie znasz na tym masz przynajmniej zaiteresowania ale po co ta nie kultura ??????????
przeciez widze ze jestes zalogowany wiec odpowiedz
zamiataczowi z filmweb
juz nie ma tamtych wypowiedzi lepiej chyba ale i nie ceh nowych dlatego czekam na wyjasnienie poruszone we wczesniejszym wpisie !!!
TY CZEGO CHCESZ ODEMNIE ????? GARY BY SIĘ ZESZCZAŁ ,JAKBY TO PRZECZYTAŁ "TAK" !? POSŁUCHAJ , TACY JAK "GARY DANIELS" TO WŁAŚNIE SIĘ CIESZĄ ŻE MAJĄ TAKICH FANÓW ( WIEM O TYM BO OGLĄDAŁEM BIOGRAFIE SCHWARZENEGGERA ) , I MÓWIŁ ŻE WSZYSTKO ROBI ŻEBY MIEĆ JAK NAJDŁUŻEJ FANÓW TZN. ĆWICZY I DBA O WYGLĄD RÓWNIEŻ ZE WZGLĘDU NA WYSTĘPY W FILMACH . MÓWISZ DO MNIE ŻE JA POZJADAŁEM ZĘBY NA WALKACH !? OTÓŻ TAK , BO JA NIE JESTEM PROSTAK , JAK PISZESZ DO MNIE, INNI SIĘ UCZĄ SZTUK WALK , A JA TWORZE NP. OGLĄDAM FURE FILMÓW ZE SZTUKAMI WALK , A PÓŹNIEJ SEGREGUJE , KTÓRE BY MI PASOWAŁY I ĆWICZE . KIM TY JESTEŚ , ŻE SIE PRZYWALASZ DO MNIE ?, I KOGO JA OBRAŻAM !? TYCH POLSKICH PALANTÓW "TAK" , BO ZASŁUGUJĄ NA TO , JA ICH NIE NAWIDZE , TYLKO GWIAZDORÓW I TO KINA AKCJI Z USA , SĄ MOIMI IDOLAMI . A DLA ROZRYWKI OGLĄDAM HORRORY , CZASAMI DOBRE KOMEDIE Z AKTOREM "CHEVY CHASE'M"
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no to super dobra masz prawo nie lubic polskiego kina bo jest prostackie z tym sie zgadzam ja sie do ciebie nie przywalam koles jak bys chcial wiedziec tylko twoje opinie sa strasznie wulgarne i smieca moze jak bys pisal bez wulgaryzmu bylo by lepiej nie sadzisz ?
a tak na marginesie to ty nie jestes polakiem czy co ???
POWIEDZ MI GDZIE JA PISZE WULGARYZMY KTÓRE ŚMIECĄ !? MOŻE TEŻ TUTAJ NA DANIELS'IE !?
CHYBA NIE , BO NIE JESTEŚ ZALOGOWANY . MOŻE BYŚ ZALOGOWAŁ , A NIE ODWIEDZASZ TE STRONKE OD TAK SOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAK TA STRONKA JEST TWOJA , TO WYWAL WSZYSTKIE ODPOWIEDZI Z MOJEJ OPINNI KTÓRE DAŁEM CO DO TEGO AKTORA , BO JA W TEJ DZIEDZINIE TYPU TAKICH GWIAZDORÓW NIE MAM POPARCIA . ZOSTAW MI TYLKO RECENZJE KTÓRE DAŁEM NA DANIELS'A
nom tylko prosze panie mark bez wulgaryzmow prosze no jestem tutaj na tej stronce dosyc wazny mniejsza z tym ( nie jestem admin ) milo mi ze korzystasz z tego wypowiadajac sie w dziedzinie ekranowy kopacz ale jak nie lubisz polskiego kina to po prostu sie nie wypowiadaj na jego temat ( moja prozba ) wybacz ale raczej nie mozliwe w tej sytuacji na przywrocenie tych wypowiedzi ( chyba ze dla ciebie jest to takie wazne ) mam pytanie czy ten po przedni uzytkownik ktorego teraz nie ma ( on byl podpisany jako Soldier ) znasz go ???
TAK PAMIĘTAM GO , MIAŁ FOTKE VANDAMME'A , "Z ULICZNEGO WOJOWNIKA" . WŁAŚNIE ZE STRONY TEGO FACETA , MIAŁEM TYLKO POPARCIE . RÓWNY CHŁOPAK Z NIEGO . NIE WIEM CZEMU GO NIE MA .
A DLACZEGO PYTASZ ?
nom mniejsza z tym bo namieszal cos troche zdradze ci dobra to ja nie mam juz nic ci do powiedzenia w takim razie zycze milejego prowadzenia tej stronki o garym danielsie i duzo punktow
trzymaj sie !!!
OK DZIĘKI ................................................................................ ....
aha i przepraszam za wczesniejsze wypowiedzi ze obrazilem polskie kino.Polskie kino jest super !!!
Nie oczekuje inwektyw ze strony imbecylów i maniaków!
Ale co mi tam!?
Odpowiem na infantylnym poziomie (jakże płaskiego Marko)
- Gary Daniels to szmaciarz i ciota! W takim tonie p. Marko się wypowiada o innych, których (ciołek ów) wcale nie zna i kieruję się w niczym nie pokrywających się w rzeczywistości, stereotypach.
Marko! - czytaj więcej "Życia na gorąco!" - tak dalej...
Pedał zakochany w Danielsie z ciebie, Marko!
On na ekaranie świruje,
a muchy by nie skrzywdził (sztuka walko to też filozofia zabraniająca krzywdzić), bo w życiu nie miał okazji wykorzystać sztuk walki do samoobrony, w realnym świecie.. Nigdy! Aikido tak np. ma!
Wymieniłbym paru aktorów, co cięzkie życie mieli i na ekranie pojawili się prawdziwym przypadkiem....
Ich sztuk walki nie uczyły szkoły - uczyło ich życie, bieda i wola przetrwania w niemal gangsterskim półświatku, nie tyle Bronxu czy murzyńskiej dzielnicy L.A. - także w Polsce.
A tyś za głupi, by ci to cwelku tłumaczyć.
Po co ci wymieniać? Nie miałoby to sensu!
A to zdjęcie twoje, to co za cwelstwo - totalne!!!
Tyś buc i leszcz z pryszczami, jak mniemam. Hehe..
Jeszcze te braki w ortografii. Znalazł się spec od filmów akcji.
Śmiechu warty lamer z ciebie. Pokazałbym ci, co to walka.
Tak się składa, że trenuję boks tajski. Jak wiesz co to!
Hehe...
Kompleksy masz jak stąd do nieba! - stąd ta podnieta na widok pakerów..
Ja - nie powiem - mięśnie mam. Nie takie jak ten gość z niby twojego zdjęcia, ale nie mam się czego wstydzić. Nie jestem Pudzianowski, ale po zdjęciu koszuli można się zdziwić.. Nie chwalę się.
Tylko nie lubię lamerowatych leszczy podniecających się muskulaturą i mordobiciem... Bezmózgowie totalne!
Nie jestem napakowanym tłukiem - studiuję ciołku na 3 roku, na 2 kierunkach a swoją drogą w boks tajski wykorzystuję jako technikę obezwładniania niewygodnych klientów w dużej dyskotece, której jestem tzw. "bramkarzem".
I co? Łyso ci?
Nie wymądrzaj się, bo to się zemści na tobie.
Będziesz dalej? OK.
Tylko żebyś nie dostał od jakiegoś sterydziarza w trąbe!
Oni dopiero są uczuleni - wiem, bo z takimi też pracuję na zmianę...
Pozdrawiam, mimo to. Zmądrzej, bo czytać się nie da twych wypowiedzi!
Nara.
OCZYWIŚCIE ŻE TO JEST STRONKA , GARY'EGO , I TAM JEST POKAZANA , JEST JEGO FILMOGRAFIA , TERENING, ITP.
witam, jak ma ktos film: "OGNISTY RING" z Danielsem i chcialby odsprzedac to piszcie arni_w11@tlen.pl
temu typowi chyba na umysł padło Vandamme jest najlepszy najprzysojniejszy jedyny w swoim rodzaju.Nie jest wcale cpunem koles.Koles pokazał swój poziom obrażając mistrza i faworyzując jakiegoś cieniasa
no właśnie ciągle piszesz "bym, byś" , ale tego nie zrobisz, bo jesteś ciotą bez jaj w przeciwieństwie , do mnie ja cie kurwa zabije ,połamie ci ta karygodną morde i i naszczam do , ryja poczekaj niech cie kurwa spotkam kurwa , nie żyjesz kurwa dziwko
Tu na necie jest każdy mocny w ryju ,co nie ? , i ty własnie taki jestes , bo z twoich wcześniejszych wypowiedzi tak wynika , ja taki nie byłem ,ale ty mnie coraz bardziej prowokujesz i rozjuszasz. Ty wiesz że ta twoja siora sie puszcza , i właśnie zemną . BARYYYYYYYY, słysze cie jak go wołasz , no musze ci przyznać , że nie chciałbym ćwierkać cieniutkim głosem. Dobra pogadaliśmy o garym , to teraz powiedz ,czy wiesz jak on wygląda, albo co najważniejsze , jakiś film oglądałeś z nim , i lepiej pszyłóż się do ćwiczen jak chcesz rozwalić go , ty nawet vandamma byś nie rozjebał , a co dopiero zawodnika , który jest na najwyższym poziomie sztuk walk . O powiedz mi jeszcze że od Seagala jestes lepszy to mnie nie rozwścieczysz, tylko rozbawisz.
PS. nie pisz tu więcej , chyba że będziesz też garego popierał
A teraz o Dacascosie ci powiem , robiłeś takie ćwiczenie ze strzałą od łuku na krtań , żeby tak ją cisnąc żeby się złamała , jasne że nie , a ja już próbowałem , ojciec Dacascosa, potrafi tak zrobić z trzema . A szpagaty robisz , jasne że nie , bo ty wolisz jechać na sterydach , ja natomiast wole mieć mniejsze obwody muskulatury , tak jak bruce lee , ale jechac na sucho. Mnie nie zalezy na klacie jaką będę miał mniejszą , czy większą , ja wole rzeźbić se tylko sylwe jak Lee , a ty żryj te sterydy , tylko ciekawe czy będziesz długo żył , i czy kutasa , będziesz miał sprawnego jak ROCCO, przez sterydy będziesz powolny w tłuczeniu , ja ide na szybkośc , i technike.
Może cię ździwie ale sterydów nie biore tylko odrzywki , odrzywki chłopie Szpagaty robie , od czasu do czasu niezawsze, mi wyjdzie ale robie, a przede wszytkim ćwiczenia, na drązku podciąganie, się rano i wieczorem a najważniejszy dla mnie jest basen 3 razy w tygodniu zapierdalam na basen świetnie wpływa na ,krążenie krwi i sylwetka się formuje poprzez opływowośc wody a co do danielsa to jak dla, mnie jest on cienki ,może dlatego że oglądałem z nim mało filmów min Ides of March , Mroczne żniwa i Śmiertelna ostrze i jak dla mnie jest to najgorszy, film z danielsem który oglądałem totalne gówno, więcej gra niż leje po mordach a co do seagala to on mimo że jest stary by rozjebał van srama i danielsa w pare sekund
Mnie tu odpocządku chodzi , o to że Gary jest lepszy od vandamka , z tego względu że vandamek zna tylko karate , i to w dodatku zdobył mistrzostwo europy , a Daniels , szkolił się w taekwondo, kung-fu, kickboxing i nawet trochę wziął się za aikido, jak duzo oglądnie się z nim filmy , można zauważyć jak używa. I to chyba logiczne , że lepiej jest wysportowany , od niego . Weź przeyczytaj trening jego , a vandama i porównaj . A co do filmów to rzeczywiście mało z nim widziałes, smiertelne ostrze myslałem że dużo pokazał , ale to wiadomo że on w nowszych filmach nie będzie z siebie robił zabijaki , tak jak robił to na począdku kariery filmowej . Weź obejzyj z nim "Wojownika Gwiazdy Północy" , "Ognisty Ring", "Bunt" , i "Odwet" tam ładnie pokazuje swoją elastycznośc , i umiejętności . A co do Seagalka , to on jest świetny , ale nie mów też , że by pokonał Bruce'a Lee równierz, jakby żył. Weź powiedz gdzie widziałes ten film "Ides of March" , bo cięzko znaleść jego nowe filmy. A szpagaty to ja katuje , mi jeszcze bardziej na elastyczności zalezy niż na muskulaturze , wtedy można dosięgnąc dwumetrowego gościa , jak są dobrze rozciągnięte nogi.
nie odpowiedziałes mi o Buce Lee , nie masz jakiegoś komunikatora do wymiany zdań , nie chce mi się tu ciągle wchodzić
hej , czy przypadkiem ty nie byłes na zielonej szkole , w Wildze , pare lat wstecz, to chyba był rok 94
Witam panów i mam pytanko co sądzicie o tym ?
http://www.filmweb.pl/Film?id=131855 [www.filmweb.pl/Film?id= ...]
Co ja sądze o tym ? mam nadzieje , że będzie tak samo dobry ten film , (o ile będzie , tak jak miał być z nim mnich) , tak jak krwawy sport , i vandamek stanie się znowu gwiazdą , bo te jego filmy ostatnio , to poprstu padaki , jeszcze replikant był spoko
Tak ,sobie czytam o, czym gadacie i wnioskuje ,że obaj trenujecie więc mam następujące pytanka ,co dokładnie trenujecie jakie sztuki walki czy, chodzicie do jakiś specjalnych klubów walki np (karate) , w których uczy, jakiś trener czy też może samemu , w domu ostro ćwiczycie, jak tak to, zkąd czerpiecie wiedsze na ten temat .Ponieważ ostatnio zaczełem , się jarać kinem kopanym (najbardziej lubie garego danielsa i stevena seagala, jak dla mnie , oni są the best) i coraz bardziej mi, to się podoba i chciałbym, zacząć coś trenować i dowiedzieć się czegoś na ten temat
ja zacząłem trenować , można powiedzieć , że od małego , mój brat miał książki szkolące się metodą Bruca Lee , i on jest wyszkolony , i mnie uczył, teraz jest sportowcem extremalnym , jak Linda , czyli balony , spadochrony itp. a ksiązki o Bruce Lee wsiąkły. A teraz jako nastolatek zacząłem od 95 chodzic na siłke , a od kiedy rozpieprzyli ją , to mam sprzęt w domu i sam ćwicze , na drewnianym manekinie , zrobionym tak żeby nie zajmował duzo miejsca , , bo w willi to nie mieszkam tylko w bloku , wór nafaszerowany , jakimś badziewiem ,żeby był mocny , no i tak włąsnie ćwicze. A co do Danielsa , to wejć na str. http://www.synowiesmoka.com/ ,tam masz o wszystkich kopaczach informacje