Gary Oldman

Gary Leonard Oldman

8,6
115 122 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gary Oldman

Które role Oldmana "psychopaty" są według Was najlepsze:>???

użytkownik usunięty
Mariee_de_corps

Norman i Drexl.
Ale nie tylko psychopaci mu dobrze wychodzą ;)

Stansfield wymiata :)ale zgodze sie ze nie tylko psychopaci są swietni. :D

Mariee_de_corps

No właśnie, dla mnie to najśmieszniejszy człowiek świata z niewykorzystanym (bo chyba niedostrzeżonym <nie wiem, jak to się mogło stać>) talentem komicznym. Wystarczy, że zrobi którąś ze swoich min i można pęknąć ze śmiechu. Wspaniale to pokazał chociażby w "Rosencrantzie...", chociaż myślę, że to było bardzo naturalne:)

użytkownik usunięty
batmanzkitonem

Oldman to znakomity aktor! Potrafi wcielić się w każdą role... ;] Moim zdaniem najlepszego psychopatę zagrał w ''Leonie Zawodowcu'' jako Norman Stansfield. Gary jest jednym z moich ulubionych aktorów... ;] Pozdrawiam fanów ;]

Mariee_de_corps

Stansfield definitywnie, ale wszyscy z niewielkimi wyjątkami są wspaniali :)

użytkownik usunięty
killerqueen_

Stansfield definitywnie :)
Nasz wspaniały wielbiciel muzyki Bethoveena i małych pastylek po którym świat staje się mniej okropny :)

Oldman, dla mnie, był esencją psychopaty doskonałego w Air Force One... wyobraźcie sobie to zimne spojrzenie, jakim obdarzał pana prezydenta i tą bródkęęę. mraaał ;) mój złoczyńca :*

ikaa

O tak, ale jednak najbardziej pod tym względem cenię sobie Normana, mistrzowsko zagrana rola:P

meAlancholic

tak, Stansfield jak najbardziej! aczkolwiek te "normalniejsze" role też się przyjemnie ogląda, a Rosencrantz to po prostu perełka! :)

Mariee_de_corps

Stansfield rządzi:) siwtnie wybalansowany i efekciarsko i aktorsko - mistrz

użytkownik usunięty
exid

Drexl i hm czy Dracule też można poniekąd zaliczyć do psychopatów? ;D

Mariee_de_corps

Stansfield w 'Leonie Zawodowcu', zdecydowanie.