Szkoda, że ten przystojny i jak dotad kawaler zmienił swój stan cywilny. Lecz z drugiej strony...wreszcie po tylu latach "samotności" obok George'a w łóżku zamiast jego śwniki bedzie leżec wybranka jego serca.
George gratulacje i wszystkiego naj...na nowej drodze życia
(pociesze cie:P)on sie nie ozenil z viola davis (jest murzynka nie jestem rasistka ani nic ale nie rzadko kiedy czlowiek o bialym kolorze skory zenil sie z kims o czarnym kolorze skory...) pozatym niedawno na premierze ocean's 12 byl z jakas inna panna jako -his girlfriend...
Wiem, że on sie ożenił z Viola Davis. Mnie to nie przeszkadza, ze jest murzynką bo sama jestem mulatką. Ale to fakt, że wśród aktorów amerykańskich i nie tylko nie ma małżeństw mieszanych tzn. są ale nie jest ich wiele.
tez tak uwaza! zauwazylam ze dzieci z takich malzenstw gdzie jest np koles jest o ciemnym kolorze skory a kobieta o jasnym kolorze to wychodza sliczne dzieci nie blade nie czarne a takie w sam raz takie jak halle berry ktora miala tate murzyna a mamusie biala:)
Halo! Halo! Ja tu tak dla zabawy jestem. Czy to jest forum modela czy aktora? Jakies inne osiagniecie oprocz bycia"ciasteczkiem"? Facet niestety niewiele ma w dorobku. Nie nazywajmy go powaznym aktorem. Sliczna buzia to nie wszystko. Nie chce byc zlosliwa, ale, np. Tom Hanks w jego wieku mial juz dwa Oskary i mase innych "drobiazgow" Zegnam.
Ludzie on się z nikim nie ożenił!! Nadal jest kawalerem...skąd ci to wogóle do głowy przyszło:|? Chociaż mówiono że spotyka się z Teri Hucher z "Desperate housewives" to oboje temu zaprzeczyli mówiąz że są przyjaciółmi..
Ożenił się heh.. Ale masz powód do rozpaczy. Przeciez on zapina panienki ile wlezie. W łozku przez tyle lat to nie swinka lezała, tylko cała masa kobiet.