Swoją fortunę zdobył konfiskując majątki żydowskie, i jak sam powiedział to był najlepszy okres w jego życiu i że nie ma wyrzutów sumienia, ma w kieszeni niemal wszystkie massmedia i cały Hollywood, oraz odpowiada za zalew europy "uchodźcami"(czyt.najeźdźcami). Sieje propagandę na światową skalę bo jego celem jest globalny rząd. Nie chce mi się wdawać we wszystkie szczegóły, ale warto poszperać i przekonać się kim on jest naprawdę, nie szukajcie w wikipedii bo ją też kupił, w google też ciężko może być bo są naniesione odpowiednie poprawki aby to utrudnić.
Dziwne, że facet kupił Wikipedię, kontroluje Google a nie pomyślał by przejąć Filmweb, w wyniku czego udało ci się go zdemaskować.
Musisz być bardzo odważny, że ujawniasz takie informacje. Nie boisz się, że jego ludzie pewnego ranka wpadną do ciebie na chatę, wywleką cie w gaciach, zaciągną do czarnego vana i wywiozą w siną dal?
Na szczęście masz łeb na karku i nie ujawniłeś wszystkich szczegółów. Wtedy dopiero by się działo.
Nikogo nie zdemaskowałem, te informacje są jawne. Nie chciało mi się wdawać szczegóły, bo każdy sam może je znaleźć jak będzie chciał.
Ignorant z ciebie i kiepski troll.