Gerard ButlerI

Gerard James Butler

8,1
38 918 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gerard Butler

właśnie skończyłam oglądać ten film. Nie ukrywam, że skłoniło mnie do tego to iż gra w nim Butler:) ale obiektywnie rzecz biorąc film jest genialny, taki ciepły- brak mi słów aby opisać to co czuję po tym seansie. Śmiem twierdzić, że jest to najlepsza kreacja aktorska Gerarda, gorąco polecam:)

kawa_malinowa

Oj tak... film jest cudowny, a rola Butlera doskonała... chciałabym go czesciej ogladac w tego typu produkcjach...

vitari17

Dodac nalezy, ze Gerry ma szczegolny stosunek do tego filmu - jest z nim zwiazany emocjonalnie. No i krecony byl on w jego ukochanej Szkocji!

Donya

"Dodac nalezy, ze Gerry ma szczegolny stosunek do tego filmu"

mogłabyś rozwinąć dlaczego??:)
bardzo prosze:)

kawa_malinowa

Ok. Frankie wychowywal sie bez ojca ale bardzo do niego lgnal - Gerry - podobnie. Rowniez wychowywal sie bez ojca. Kiedy juz mial mozliwosc z nim byc, zaprzyjaznili sie. Nie trwalo to jednak dlugo, bo jego ojciec umarl na raka. Poza tym zdjecia do tego filmu krecone byly w Glasgow, Greenock i okolicach - rodzinnych stronach Gerry'ego. Urodzil sie w Glasgow, wychowywal w Paisley, a Greenock jest niedaleko. No i to przeciez Szkocja - kraj za ktorym ciagle teskni!:)