właśnie skończyłam oglądać ten film. Nie ukrywam, że skłoniło mnie do tego to iż gra w nim Butler:) ale obiektywnie rzecz biorąc film jest genialny, taki ciepły- brak mi słów aby opisać to co czuję po tym seansie. Śmiem twierdzić, że jest to najlepsza kreacja aktorska Gerarda, gorąco polecam:)
Oj tak... film jest cudowny, a rola Butlera doskonała... chciałabym go czesciej ogladac w tego typu produkcjach...
Dodac nalezy, ze Gerry ma szczegolny stosunek do tego filmu - jest z nim zwiazany emocjonalnie. No i krecony byl on w jego ukochanej Szkocji!
"Dodac nalezy, ze Gerry ma szczegolny stosunek do tego filmu"
mogłabyś rozwinąć dlaczego??:)
bardzo prosze:)
Ok. Frankie wychowywal sie bez ojca ale bardzo do niego lgnal - Gerry - podobnie. Rowniez wychowywal sie bez ojca. Kiedy juz mial mozliwosc z nim byc, zaprzyjaznili sie. Nie trwalo to jednak dlugo, bo jego ojciec umarl na raka. Poza tym zdjecia do tego filmu krecone byly w Glasgow, Greenock i okolicach - rodzinnych stronach Gerry'ego. Urodzil sie w Glasgow, wychowywal w Paisley, a Greenock jest niedaleko. No i to przeciez Szkocja - kraj za ktorym ciagle teskni!:)