Ale az dziwne ze w ciagu 9 lat tak sie zmienil na twarzy. Porownajcie go sobie z Dracula 2000 i Ugly Truth. Jakby mu twarz oklapla i spuchla... Myslicie, ze on sobie popija?
Owszem zmienił się dla mnie to nic dziwnego każdy z wiekiem się zmienia nawet ja, ty wyglądamy inaczej niż 9 lat temu. Było by raczej podejrzane jak by wyglądał tak samo. Nie wiem czy widziałaś jakiś nowy wywiad z nim, jeśli nie to polecam mnóstwo tego na you tube. Gerard wygląda w nich rewelacyjnie i dużo lepiej niż w Ugly Truth. Chociaż moim zdaniem w Ugly Truth też wyszedł rewelacyjnie i jego twarz nie była „ oklapła i spuchła” po prostu wyglądał bardziej misiowato niż zazwyczaj. Co jego rzekomego alkoholizmu, to ta kwestia była już omawiana na tym forum wiele razy i nie chce się powtarzać. Poradzę ci po prostu żebyś zaglądnęła do tematu z 2 listopada tego roku w którym było to omawiane. Tytuł tematu to „Pytanie do fanek/miłośniczek Gerarda :)” Dodam jeszcze ze w związku z tym zagadnieniem rozegrała się tutaj na forum bitwa słowna i nie chciałabym żeby to się powtórzyło.
Pozdrawiam