Ha! Wiedźma pędzi z dobrymi wieściami! Zdjęcia do "Law Abiding Citizen", filmu produkowanego przez firmę Gerarda i Alana Siegela Evil Twins, w którym to filmie Butler zagra jedną z ról głównych, zaczynają się osiemnastego sierpnia w Detroit. Na stołku reżyserskim zaś zasiadzie nie kto inny jak Frank Darabont, reżyser "Shawshank redemption" i "Green mile"!
Darabont!! uwielbiam go... bardzo się ciesze, że ten MAGIK kina będzie pracować z Gerrym. To będzie niezwykły projekt.
Też sie ucieszyłam bo i "Skazani na Shawshank" i "Zielona Mila" plasują się bardzo wysoko w rankingu moich ulubionych filmów. Dodajmy że budżet "Law Abiding Citizen" wynosi 40 milionów dolarów, a zatem zapowiada sie bardzo ciekawy projekt.
Dzieki Wiedzma1 Widze, ze lekka zmiana - wczesniej byla mowa o 11 sierpnia. Ale fajnie, ze pojawiaja sie kolejne informacje. Ja osobiscie nie moge sie doczekac. Wiaze z tym filmem duze nadzieje:)
I niech to nie zabrzmi jak bluźnierstwo ,ale cieszę się, że Gerry nie będzie reżyserował tego filmu, jak podawano we wcześniejszych zapowiedziach. Myślę, że jeszcze do tego nie "dorósł".
O. nie wiedziałam że ma takie zamiary, ale dobrze że z tego zrezygnował. Zgadzam się w całej rozciągłosci że jeszcze do tego nie dorósł.
Dorosl, nie dorosl? Tego nie wiemy. Natomiast na pewno problemem bylby nadmiar zajec, co nie wyszloby filmowi ani Gerry'emu na dobre.
Jeżeli zdecydował się grać główną rolę, być producentem i reżyserować, to nie robiłby nic innego jak to, co robili Mel Gibson czy George Clooney. Nic nowego.
Jak już wspomniała Winterm byli wcześniej tacy co bawili się w Napoleona na planie, reżyserując, produkując i grając główną rolę, i to z dobrymi skutkami. Niemniej jednak nie jestem pewna czy Gerard potrafiłby to wszystko ogarnąć.
Zwlaszcza jesli w ciagu jednego roku kreci sie kilka filmow:) To nie tylko wysilek fizyczny ale tez presja psychiczna. Mysle, ze jest to zrownowazony czlowiek i na spokojnie doszedl do wniosku, ze tak bedzie lepiej.Przynajmniej ja nie mam co do tego watpliwosci.