Gerard ButlerI

Gerard James Butler

8,1
38 918 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gerard Butler

Chciałam poinformować wszystkie polskie fanki Gerrego, że wczoraj zostało otworzone Polskie Forum na stronie amerykańskiej GerardButler.net. Można w ojczystym języku porozmawiać na tematy związane z niesamowitym aktorem Gerardem Butlerem i nie tylko. Klimat jest tutaj cudowny i przyjazny. Strona przyciąga osoby z całego świata /są reprezentantki wszystkich pięciu kontynentów/. Jeżeli lubisz tego Faceta o oczach zmieniających sie jak kolory tęczy /zielone, niebieskie, błekitne, jasno niebieskie, szmaragdowe i jak w Draculi czerwone/ to serdecznie zapraszamy.

baby

Wszystko byłoby git gdyby nie fakt że za nic nie moge tam się wypowiedzieć bo mnie wywala. Ale miło przeczytać coś po polsku. A jeśli chodzi o aktora to się zgadzam jego oczy to tęcza!!!

Ulka

Musisz się zalogować. Podobnie jak na stronkę Filmwebu i tyle. Po zalogowaniu zobaczysz, że ta strona jest jeszcze ładniejsza, bardziej kolorowa od zdjęć i fotomontarzy.
Pozdrawiam

baby

Dzięki!!!!!!! za pomoc jestem wdzięczna !!!!!!!!!!!!!!

Ulka

Czy mogła byś podać bezpośredniego linka do tego polskiego forum na tej stronie?
Bo nie moge go znalezc.
Z góry dzięki ;-)

alias_Kinia

http://gerardbutler.net/haven/index.php?showforum=225 [gerardbutler.net/haven/ ...]

Annash

Gwiazda” Gerarda Butlera” zaczyna coraz bardziej świecić na filmowym firmamencie. Więc wszystkich fanów Gerrego zapraszam na polskie forum GerardButler.net. Jest nas tam ciągle mało i potrzeba nam „świeżej krwi”. Nie sztuka jest chwalić „gwiazdę”, która już dawno świeci, ale sztuką jest dzielić wszystkie wzloty i upadki, radości i smutki z gwiazdą, która dopiero zaczyna błyszczeć. Więc pomóżmy mu całkowicie rozbłysnąć, zwłaszcza, że jest to gwiazda, która kocha swoich fanów i ma satysfakcje z tego , że dla nich może grać. Natomiast niech będzie dla nas satysfakcją, że to my /fani Gerrego/ przyczyniliśmy się do tego blasku.
Wiele aktorów, nie mając poparcia fanów wypada z branży. Nie pozwólmy by tak się stało z Gerrym. Jest to wyjątkowy, utalentowany i charyzmatyczny aktor, który zasługuje, żeby mu pomagać.

Pozdrawiam wszystkie fanki Gerrego i zapraszam na GB.net

P.S. Mam prośbę do wszystkich „Trolli”. Jeżeli nie jesteście przekonani do Gerarda Butlera, to idźcie swoja drogą i nie róbcie nam „kreciej roboty”. Bo to może obrócić się przeciwko Wam i Waszym aktorom, których „gwiazda” dzisiaj świeci a jutro może zlecieć z firmamentu z wielkim hukiem. Bo los jest nie rychliwy ale sprawiedliwy.

baby

Właśnie, właśnie, zapraszamy serdecznie na polskie forum, można porozmawiać o wszystkim, ja dzięki temu forum poznałam naprawdę świetnych ludzi! To nic trudnego, wystarczy się jeno zalogować ;) naprawdę, serdecznie zapraszamy niezdecydowanych, wahających się, bo NA PEWNO świetnie się poczujecie będąc częścią tego forum, włączcie się w to, myślę że wtedy nawet poczujecie, że jesteście jakby "bardziej" jego fanami :) Naprawdę, mówię to wszystko z własnego doświadczenia :) Come to your angel of music... ;)
Pozdrowienia dla Wszystkich :)

magnollium

HEY.
Naprawdę warto być na forun na GB.net .
Jestem tam od niedawna i jestem bardzo zadowolona , dziewczyny są świetne , atmosfera super, i wogóle człowiek się czuje jakoś tak bilżej Gerrego.

pozdrawiam
Arwena.

jessica_6

Opisz dokładnie jak tam weszłaś. Bom sie zalogowała i mimo to postów pisać nie moge i brać udziału w dyskusjach??

gohha2

No comments odpowiedzi gohhy2, zgłosilam ją do usunięcia i róbcie to samo. Nie dajcie sie prowokować.

Pozdrawiam.

baby

Rose nie rozumiem , naprawdę :( Zupełnie nie chciałam nikogo prowokować. Poprostu juz nie będę zabirała tutaj głosu.
Bardzo Cię przepraszam.

gohha2

ie wiem w czym problem.Logujesz sie calkiemprosto. I rzeczywiscie uwazam, ze forum ptrz GB net. to super forum. Podaje strone http://gerardbutler.net/haven/index.php?showforum=225
Atmosfera tego forum jest fajna, a co najwazniejsze, szybkom mozna uzyskac informacje, co sie dzieje w zwiazku z zawodowym zyciem Gerrego. MChcialabym zachecic wszystkich fanow Gerrego Butlera do przyjrzenia sie atmosferze jaka tam panuje. Moze sie Wam spodoba! Pozdrawiam wszystkich jego wielbicieli

Donya

co za reklama powinnaś zażądać tantiemów

espinado11

Hm......warto to przemyslec. :)Zaczne od Ciebie:)

Donya

Podaje nowego linka, jesli chodzi o strone na ktorej znajduje sie forum poswiecone Gerardowi Butlerowi. Wszystkich jego wielbicieli serdecznie zapraszamy:)A oto link http://www.gerardbutlerglobalfans.com Jest to, tak jak powiedzialam , nowy link. mam nadzieje, ze zadziala!

Donya

widze, ze nic sie nie dzieje w tym topiku:) Ale majac swiadomosc tego, ze szybciej interesujemy sie tym, co od razu nam wpada w oczy, co jakis czas napisze tu kilka slow i topik znow znajdzie sie na pierwszej stronie. W ten spposob ulatwie Wam droge:)Pozdrawiam!

Donya

Jeżeli lubisz Butlera i chcesz wiedzieć skąd ma te fajne bransoletki to jedyna droga. Zachęcam!

użytkownik usunięty
mervil

Również zachęcam. Super forum, super ludzie.

Donya

Widzac potrzebe, gdyz pojawiaja sie kolejni fani Gerry'ego, jeszcze raz zachecam do zajrzenia na strone gerard butler fan club heaven. Link do strony podany jest wyzej. Zapewniam, ze dowiecie sie z tego forum wystarczajaco duzo, zeby polubic go jeszcze bardziej. Nie jest to forum, ktore zawiera plotki i nie sprawdzone informacje, przez co cieszy sie na pewno sympatia samego Butlera, ktory nie lubi, kiedy wchodzi sie z butami w jego prywatne zycie. A na pewno jest to stronka na ktora sam osobiscie zaglada. Moze nie rozumie postow pisanych w jezyku polskim, ale ufa, ze wszyscy respektuja jego prywatnosc. I odwzajemnia sie sympatia i zainteresowaniem. Zapraszam!

Donya

To jest link do tego forum
http://gerardbutlerglobalfans.com/index.php?showforum=225

Donya

Po raz kolejny zachecam fanow Gerry'ego do wejscia na forum, do ktorego link podaje

Donya

Po raz kolejny zachecam fanow Gerry'ego do wejscia na forum, do ktorego link podaje

Donya

wszystko fajnie, zarejesrowałąm się i w ogóle tylko nie moge zrobić nic z z tym dalej bo jak chce wejśc na forum, napisać coś to mi wyskakuje:The error returned was:

Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.

Co ja mam zrobić???

butlerowa

To znaczy, że się nie zarejestrowałaś. Powinnaś dostac maila od moderatora na adres mailowy, który podałaś przy rejestrowaniu. Spróbuj wejść przez adres podany przez moderatora.

mervil

no wlaśnie zarejestrowałam się, dostalam na maila link weszłam w to i było napisane: Thank you sysiek. Your registration has been successful. The administrator wishes to preview all new registered accounts before posting permissions are granted. The administrator has been notified of your registration.

a mimo tego nie moge wejśc na forum, a zalogowałąm się i w ogóle a caly czas tamta informacja wyskakuje......

czego jeszcze mogę spróbować?/

butlerowa

Nie rezygnuj:) Zdarzalo sie tak, ze trzeba bylo kilkakrotnie probowac, zeby zaskoczylo.

Donya

broń Boże nie zamierzam się łatwo poddać ;p ale co chwila próbuje i nic..... poczekam do końca tygodnia , i może na inny adres mailowy założe konto nowe, bo juz nie wiem co ma robić z tym ;/

butlerowa

i tak włąściwie to co radzicie?? mam kilka razy ten link aktywacu=yjny wysłać, wylogowywac się i od nowa logowac co chwila czy nowe konto założyc??

Bo myśle że dobrze się zarejestrowałam skoro moge się zalogowac na tej stronce z tym że nic więcej nie mogę zrobic tam ze sobą.....

butlerowa

Na razie probuj to pierwsze rozwiazanie - ja zapytam moderatorke co jeszcze mozna z tym fantem zrobic:)

Donya

A czy przypadkiem nie wystarczy tylko poczekać na uruchomienie konta po rejestracji? To zdanie by tak sugerowało: The administrator wishes to preview all new registered accounts before posting permissions are granted. Chyba podobnie było, jak sama się rejestrowałam, bo też musiałam na coś tam czekać. Ale wygląda mi na to, że wkrótce powinnaś mieć dostęp do forum. Rzecz w tym, że - o ile dobrze pamiętam - sama rejestracja nie oznacza natychmiastowej możliwości pisania postów.

butlerowa

Juz pojawilas sie na forum:) Mysle ze niedlugo bedziesz mogla normalnie postowac

Donya

No mam nadzieję ;p i czekam niecierpliwie

butlerowa

założyłam nowe konto sobie, bo na tamte już się nawet zalogowac nie moge....
na nowym koncie też nie moge pisać na forum..

a może podam ci swoje hasło i login i tam zobaczysz co można z tym zrobić??/

butlerowa

A jaki wiek wpisujesz? Czy aby na pewno więcej niz 12 lat?

mervil

;p no wpisałam swój, czyli więcej niż 18 ;p

co moge jeszcze zrobić?
help

butlerowa

Przy zakładaniu konta, chyba na samym początku, w okienku pokazuje się rok, teraz pewnie 1996, musisz zaznaczyć czy urodziłaś się przed tym rokiem czy po. (before - przed, after - po)

mervil

no na początku trzeba było datę urodzenia wpisać i pod spodem była notka że powyżej 13 rż coś tam coś tam i wpisałam rok urodzenia 1989 więc na peno nie chodzi o to a specjalnie założyłam nowe konto znowu żeby się upenwić ze na pewno złego roku nie wybrałam. I na stronie głownej, tam na dole gdzie jest napisane kto jest zalogowany to jestem tam, wszystko ładnie się loguje tylko nie mogę na fora wejśc wcale......
trzeba do admina napisać czy jak? wy tez tak mieliscie?

butlerowa

dla sprawdzenia zarejestreowałam sie tez na stronir gerardbutlergals.com i tam bez problemu od razu mogę pisac posty i w ogóle

butlerowa

już mogę postować!!!!!!!!! super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!